Пъзели 10

• 46 247
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • UK
В момента точно място да го редя имам колкото си искам. И пет такива мога да наредя. Парите са ми проблема. Simple Smile

# 316
# 317
  • UK
И време имам предостатъчно. Simple Smile Честно, само пари ми трябват. А, и някаква плоскост, ама затова закръглих на 400 лева. Simple Smile

# 318
един въпрос
Видях големия пъзел и прочетох статията, но..
Пише че пъзела е разделен на 11 части
това какво означава че всичко не е на едно място ли
или че това е един пъзел сглобен от 11 по малки пъзела

# 319
  • UK
Той си е цял, не са 11 пъзела с рамки и тн, доколкото знам те си се свързват като нормални парчета, просто са разделени в 11 торбички. Simple Smile Някой си го беше купил, май, или някой друг пак огромен, мисля че беше Бухтичка, но тя отдавна не е писала тук.

# 320
11 отделни картинки, които стават на една, в малкия ЦУМ, там има мостра на този пъзел, цял и сглобен.

# 321
  • UK
Ама сглобяват ли се в един като нормален пъзел, или са си с отделни рамки?

# 322
Значи все едно редиш единайсет пъзела
еее
Разочаровен съм
Един момент
Единайсет торбички означава ли единайсет отделни части
Или за да не е една торба в много торби

# 323
  • UK
11 отделни части, да. Ти вече ако си върл ентусиаст може да си ги смесиш. Simple Smile

# 324
Като четох за големия пъзел ме осени една идея- събираме се 11 човека и купуваме големия пъзел. Всеки реди по една част, а после намираме място и го съединяваме. След това го обявяваме за продан (поне двойно ще искаме), а с печалбата ще подкрепим някоя кауза. Има ли навити?

# 325
  • Пловдив
стрина Ягодина, ако щеш вярвай, влязох да напиша същото-да си го вземем няколко човека и после да го продадем благотворително)))
аз съм навита много, само че трябва да се подсигурим предварително, че някой ще го купи.
а и как ще пренесем готовите части до някъде си, за да ги съединим?

# 326
  • UK
Пренасянето е лесно, както аз си прибирам пъзелите - на големи парчета. Но има само една кутия.

# 327
  • Пловдив
е,ние сме печени, ще се справим и без кутия)))

# 328
  • UK
Хах. Да, но наистина трябва да има първо купувач, преди всичко. Simple Smile

# 329
Искам да попитам от къде мога да си купя пъзели на Касторланд. Много ми хареса каталога им.
Освен това да попитам качествени ли са

Общи условия

Активация на акаунт