Пъзели 10

• 46 247
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Честито ginbay!Да ти е живо и здраво момченцето и да ти носи много радостни емоции.  bouquet

# 481
  • София
Trefl вече има и в българският сайт Simple Smile

# 482
  • София
Здравейте пъзел-маниаци, приемате ли нови членове  Grinning!?

С мъжа ми вече страдаме от недоспиване от тия пусти пъзели  Laughing Лягаме си в ранните часове на деня, ама сигурно и при вас се среща този проблем.
Досега наредихме 3 детски пъзела от по 1000 части- пъзелите са на Клементони с Дисни герои. Единият е вече с рамка, другите два са залепени  и тази седмица ще им избираме рамки. Станаха страхотни и уж изглеждат лесни, но това е чиста заблуда. От шаренията станахме разногледи  Crazy
Сега имаме ново предизвикателство - ето го
 Пъзела е на Едука и е 2000 части. Тук проблема е обратният- доста еднообразни е едноцветни елементи  Rolling Eyes Някой редил ли го е?

# 483
Ние сме го редили, страхотен. Сега имаме подобен  от 3000 части. Започнахме го, и го прибрахме обратно вкутията. Събираме ентусиазъм  newsm53

# 484
  • София
О, да и ние подозираме, че ще стане страхотен, но колко ли време ще ни отнеме... Няма да го прибираме, даже една настолна лампа ще инсталираме за по-добро взиране  Crazy Обаче много бързо лети времето, не е истина просто  ooooh!

# 485
Ох, аз откога си мечтая за пъзел с карти  Heart Eyes.

blue_dream, подобно отношение на продавачи към клиенти, тук в София, си се среща честичко Thinking Споко!  Heart Eyes
Радвам се, все пак, че си се обогатила с пъзелче от Джъмбо Heart Eyes  Преди седмица гледах, че са обогатили асортимента си там.  Mr. Green

# 486
  • София
Дви покажа какво си харесах.Това мисля да редя ,като се сдобия с пари  Mr. Green

http://www.ravensburger.com/usa/products/ravensburger_adult_puzz … _15884/index.html

# 487
blekuta , този пъзел с шоколада, не трябваше да го показваш. От както го видях постоянно ми е в главата.
Колко е доставката от MyToys, някой знае ли?

# 488
  • Стара Загора
16Е. мисля че беше до България

# 489
tanya_p , благодаря. А дали има желаещи по натам , да  си направим обща поръчка.

# 490
  • Стара Загора
Veroniki e  писала, че ще прави скоро поръчка, Ginbay, също правеше преди, те ще кажат и  по точно за доставката, аз сега нещо не успях да е ориентирам къде пишеше за доставката, от преди си спомням.

# 491
И аз бих участвала,но съм нова и не знам точно как процедирате. Blush

# 492
  • София
 Прочетох в темата за MyToys, че за нови клиенти има нещо като отстъпка и доставката на първата поръчка е само 6? .
 Аз ще си поръчвам разни неща за децата и като тръгна да пускам поръчка, ще се обадя. Иначе и аз съм си харесала пъзел - нищо, че нямам грам свободно време за редене. Скъп е, ама се самонавивам, че е с обучителна цел - да види нагледно Ники как Земята обикаля около Слънцето

# 493
Момичета,имате ли идеи за красив коледен пъзел,по възможност 1000-1500 части?

# 494
  • София
blekuta,  пъзела на Кандински, който си показала малко по-напред е страхотен.
blue_dreamEmbarassed не искаш ли да пробваме отново с поръчка от Англия. Никъде другаде не мога да намеря тези прекрасни пъзели на Gibson.

п.п. И честито ни бебе в темата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт