Пъзели 10

• 46 247
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Аз искам, разбира се Laughing. Притесняваше ме цената на доставката, 15 брит. лири ли беше? Трябва да проверя, че съм забравила Thinking

# 496
  • Пловдив
шоколад, шоколаааад  Mr. Green
Stardust, тук има коледни, само пиши на търсачката Кристмас и ще излязат много красоти, аз се опитах да го пусна като линк, но не става(тъкмо ще направите отбор с Блу дрийм и Драконката Wink)

а аз искам този още от френския сайт, но все така ми е скъп((((

# 497
Здравейте!И аз съм очарована от Касторланд,завършвам един много красив,скоро ще го покажа.А някой знае ли откъде мога да се снабдя с този
http://www.welt-der-puzzle.de/Hersteller/Clementoni/Azthec-fores … 0-Teile::756.html

бяха ми го обещали в една книжарница тук,но си останаха с обещанието Rolling Eyes.всъщност се двуомя дали направо да не си взема джунглата на Равенсбургер от 18000 части,но искам да го видя нареден.

# 498
  • UK
Джунглата на Равенсбургер преди време го имаше нареден в един Комсед тук. На мен не ми харесва, но аз не обичам пъзели с животни, а и тази грозна зелена рамка...

# 499
Лелее,харесах си една дузина коледни пъзели,ама са малко скъпички. BlushНищо,ако правите поръчка от там,ще си взема поне 1-2. Peace

# 500
шоколад, шоколаааад  Mr. Green
Stardust, тук има кол … 76;ни, само пиши на търсачката Кристмас и ще излязат много красоти, аз се опитах да го пусна като линк, но не става(тъкмо ще направите отбор с Блу дрийм и Драконката Wink)

а аз искам този още от френския сайт, но все така ми е скъп((((

Тези коледните логиката е да ги намалят след Коледа Simple Smile. Ами хайде да се съберем за поръчка от английския сайт. Dragon's bride, Stardust* и аз засега, ако всичко е наред после може да поръчваме пак Hug

Драконче и Stardust*, доставката е 30 брит. лири. Ако сме само 3те съгласни ли сте да си разделим по 10 брит. лири?

А между другото коледни има и тук http://www.jigsawgallery.com

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 08:49 от blue_dream

# 501
Джунглата на Равенсбургер преди време го имаше нареден в един Комсед тук. На мен не ми харесва, но аз не обичам пъзели с животни, а и тази грозна зелена рамка...

И на мен ми е грозна зелената рамка,малкият,без рамката изглежда много по-добре,но пък животните ги харесвам.Искам да сложа в къщи фототапет,и си помислих че мога да окача този голям пъзел,като му се насладя преди това да го наредя.Само не ми е много ясно без рамка(не харесвам пъзел в рамка),как ще стане номерът newsm78.

# 502
  • София
 Simple Smile blue_dream, аз съм навита за английския сайт по което и време да кажеш. Но ако искаш да изчакаме да видим дали няма още някой да се навие.  Rolling Eyes Все пак има доста марки пъзели в тоя сайт.

# 503
И аз съм навита. Peace

# 504
Тогава чакам желанията ви на ЛС Hug

# 505
Цитат
Само не ми е много ясно без рамка(не харесвам пъзел в рамка),как ще стане номерът
Ние ги лепим без рамка, с двойно лепещо, направо за стената

# 506
  • София
Цитат
Само не ми е много ясно без рамка(не харесвам пъзел в рамка),как ще стане номерът
Ние ги лепим без рамка, с двойно лепещо, направо за стената

Eee... да ама този пъзел ще тежи повече от 7-8  кг... Naughty

# 507
  • UK
Е, ако сложиш лепенка на всяко парченце или на половината, едва ли го интересува пъзела точно колко тежи цял. Simple Smile Иначе аз предпочитам вариант само със стъкло, и аз не обичам рамки. Simple Smile

# 508
  • София
Jumbo/ Falcom е вече в България  Hug

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 11:31 от vitaminka

# 509
Аз скоро ще кажа поръчката,само да се прибера,че сега нямам време. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт