Пъзели 10

• 46 247
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
DENIFIRE, по принцип куриерската такса е на пратка, тоест би трябвало да ти съберат пъзелите и да се образува таксата на тях. А не всеки пъзел с отделна куриерска такса. Би било безумно. Нямат ли някакъв телефон за връзка?

# 541
Моля, кажете ми кой е сайта на англичаните, че нещо изпуснах края на темата  в  последно време Praynig

Искам да попитам също така на какви цени са пъзелите на Джъмбо?Имам един купуван от Продавалника и много ми харесва, а не съм виждала тук да ги продават.
Wink Simple SmileТи го купи от мен,интересно ми е да го видя нареден-сигурно е колоритен-с многото животни в джунглата,нали. Simple SmileПокажи го,ако имаш снимка-наистина съм любопитна да го видя.

# 542
  • София
Разбира се, че доставката е обща за цялата поръчка, дори ако поръчаш повече неща се намалява в някои случаи. От кой град си?
В големите градове доставката е 2.90. Относно сайта можеш да попиташ мен.
И все пак, ако ти трябва спешна консултация: Контакт по телефон:От 10:00 до 18:00 в работни дни можете да се свържете на 02/ 832 00 88

# 543
  • София
Колко ще ни излезе таксата за доставка от MyToys?
Доставката е 16 ? . Засега сме трима човека (аз, Zai и blue_dream), но най-вероятно и една мама от отчетната ще се включи.

# 544
Момичета,аз май ще се откажа.Исках да поръчвам от чужбина,защото много искам коледни пъзели,а тук не бях намeрила,но в puzzle.store.bg са пуснали страхотни на Джъмбо и ще си поръчам оттам.Съжалявам,че така се получи,но си намерих каквото търся.Извинете много. Blush  bouquet Все пак може да се включа в бъдещи поръчки,не ме отписвайте.Надявам се да не се сърдите. Blush

# 545
  • София
 Може някой да го е споменавал, но и аз да кажа - в Джъмбо има евтини (според мен) пъзели с не лошо качество - 500 части за 5.99лв. и 1000 части за 9.99 (или пък беше 10.99лв.), но няма голям асортимент.
 Аз, естествено, не се сдържах и си взех един от 500, въпреки че нямам никакво време за редене  и 7 ненаредени пъзела вкъщи.

# 546
 veroniki , да попитам само , тази седмица ще пускаш ли поръчка от MyToys? Не бързам,просто искам да знам,за да си планирам разходите,че излязоха и други нужди  Peace

# 547
Има ли магазин на Джъмбо?Аз мислех утре да поръчвам он-лайн техни пъзели,но ако има нормален магазин,ще ми е по-удобно. Flutter

# 548
  • София
 zai, тъкмо щях да ти пиша ЛС. Аз вече пуснах поръчката (тази нощ), защото днес е последния ден от намалението на Равенсбургер. За съжаление шоколадовият ти пъзел беше изчерпан Sad . Ако искаш мога да проверя тук из София дали няма да ти го намеря някъде.
 Яд ме е, защото се събрахме повечко хора, успях и 10 евро намаление да направя и реално доставката излиза по няма и 2лв., но какво да се прави. Дано другия път имаш повече късмет  Peace

Stardust* аз говоря за магазин Джъмбо на бул.България, а не за магазин, в който продават пъзели на Jumbo

# 549
Ех,че късмет имам  Sad. Нищо , здраве да е. Благодаря Veroniki .
Ако някой все пак го види този пъзел,да свирка.

# 550
  • София
Има ли магазин на Джъмбо?Аз мислех утре да поръчвам он-лайн техни пъзели,но ако има нормален магазин,ще ми е по-удобно. Flutter
Магазинът на Джъмбо е на Книжна борса - Искър

# 551
Няма ли кой да се похвали с нещо ново Rolling Eyes

# 552
Моля, кажете ми кой е сайта на англичаните, че нещо изпуснах края на темата  в  последно време Praynig

Искам да попитам също така на какви цени са пъзелите на Джъмбо?Имам един купуван от Продавалника и много ми харесва, а не съм виждала тук да ги продават.
Wink Simple SmileТи го купи от мен,интересно ми е да го видя нареден-сигурно е колоритен-с многото животни в джунглата,нали. Simple SmileПокажи го,ако имаш снимка-наистина съм любопитна да го видя.
Купих го от unheard lullaby,един много веселяшки пъзел,не знам дали не съм качила снимки в галерията  newsm78

# 553
  • Русе
Добро утро Hug аз да се похваля  с тези двата http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/2000_pieces_-_place_de_ … i__clementoni.php
http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/1500_pieces_-_princesse … ne_clementoni.php
Първия си го харесвам повече  Peace

# 554
Зори, първия мноооого ми хареса, един ден като ти омръзне , ще ти изпратя оферта  Wink

Общи условия

Активация на акаунт