Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава BHS?
Как да добавя календарче в подписа си?
Защо лекарите предпочитат коремния ехограф?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава BHS?
-
Как да добавя календарче в подписа си?
-
Защо лекарите предпочитат коремния ехограф?
Лекарите предпочитат коремния ехограф, защото той осигурява по-широк обхват на изображението и позволява по-добра визуализация на бебето и околните структури. Това ги прави подходящи за редовни прегледи през цялата бременност. Въпреки това, в някои случаи, когато бебето е по-малко, вагиналният ехограф може да осигури по-добра разделителна способност и по-подробно изображение.
-
Какво представлява ранната FM?
-
Какво представляват СПИН и хепатит?
.Стар,честит ти рожденник,да ти е жив и здрав и дълъг и щастлив семеен живот,мерси за почерпката

. И догодина да празнувате с най-хубавото бебе
. 

Аз си записах днес час за ранна ФМ при д-р Славкова (17.08), но преди това на БХС - трябвало да се направи ехограф най-много 3 дни преди да вземат кръв за самото изследване...........(аз съм записала час за ехограф на 12.08 и на 13.08 трябва да съм в Мед. Академия за вземане на кръв). Но........смятам да сменя наблюдаващия гинеколог и първо ще проуча мнението на новия за БХС (специално).....ФМ съм решила твърдо да направя две: едната в 13 г.с. и втората към 18-20 г.с., но....не съм убедена, че искам да правя БХС.....поради тази причина смятам да сменя гинеколога.....не знам кой и какви договорки си има, ама.........като го слушам......според него по два пъти на месец трябва да съм на преглед, да направя всички типове изследвания (без да има належаща нужда...), да давам кръв и урина всеки месец.........абе.......така ли са всички лекари, които работят в частни кабинети? А не съм с проблеми.......Иска ми се (и май успях) да намеря по-спокоен лекар, които да не е толкова припрян и комерсиален. Както казах решила съм да направя две ФМ, но......противоречиви са информациите за ползата от БХС...имам нужда и от друго мнение...