Февруарчетата знаем всички, през Август махат със крачета и ръчички!!! (6)

• 11 655
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
star, да ти е жив и здрав рожденика!  bdbaloni Много да те обича и уважава!

# 121
Star, честит ти Рожденник newsm18 Жив и здрав да ти е, и много да ти помага  bouquet

Лолита, що така, бе моме - мен само онова с бълбукащото последното ме съблазнява - давам и моя дял от шоколадите   tooth tooth tooth

Иначе при мен, момичета - имам си 2-ма евреи шефове и се редуват да ми скъсват нервите - за 2 дни 3 пъти ме докарват до рев  Rage tantrum newsm29. Опитвам се да не се връзвам много, но просто не се издържа и се чудя как да го мисля сега. Ще се консултирам утре с док да видимкакво ще каже и той...

# 122
  • Варна
star да ти е жив и здрав рожденика и всичко най-хубаво

Ама тия бонбони цял ден ще има да ги мисля  newsm12

# 123
Star, да ти е жив и здрав рожденника! Желая ви много любов, успехи и късмет!

# 124
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!star ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ТЕ СЛУША.  party023
МОМИЧЕТА ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ МН.СЕ ШАШКАТЕ С ТИЯ БХС-ТА И ТЯМ ПОДОБНИ.АЗ КАТО БЯХ БРЕМЕННА ПРЕДИ 14 ГОДИНИ ДА НЕ Е ИМАЛО ТАКИВА ИЗСЛЕДВАНИЯ?
ТРЯБВА ДА ВИ КАЖА ,ЧЕ ПО-СПОКОЙНО МИ Е БИЛО .
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ!  bouquet

# 125
  • София
Здравейте на всички,

както казва Star,  на която да и е жив и здрав рожденика,  събота и неделя не съм във форума, и се извинявам за закъснението на всички нови момичета, които искаха да се включат при нас, мисля че съм записала всички вече, ако имам пропуск пишете ми. Много се радват, че нашия отбор става все по-голям.

Така сега и аз малко да ви се оплача, вчера отидох да ми правят БХС, но като отидох на ехографа се оказа, че бебчо не  е пораснал достатъчно, сега е 3,6см а трябваше да е станал 4,1 см за да може да се направи изследването. Много се притесних първоначално защото преди 2 седмици беше по-голям за седмиците си, а  сега по-малък. От горе на всичкото и спеше, не можах да го видя как рита, иначе му се видя гръбначето, ръчички, крачета, сърчице, всичко си е там, Сега ще ходя другия понеделник.
Вече се успокоих малко, като се замисля с какви разлики се раждат бебетата в една и съща г.с. аз съм се затръшкала за някакви си 5мм, важното е че сърчицето му бие и е живо и здраво.

Много хубава седмица на всички от мен.   bouquet

# 126
  • София
Star, честит ти Рожденик. Много да те обича и глези  Hug.

Днес съобщих на прекия си ръководител и той се зарадва. Нямаше как да крия повече.

Снощи преживях малък семеен скандал с родителите си и изпаднах в нервна криза. Ревях с часове, след което се скъсах да драйфам. Днес ми е лошо и съм подпухнала от рева, а и все още ми се клатят нервичките и всеки момент мога да избухна в рев. Тия хормони ме довършиха... Никога не съм предполагала, че мога да реагирам толкова ревливо и то в такава ситуация... Обикновено съм по-голямо перде. Надявам се само бебо (не знам защо имам усещане, че ще е беба) да е  добре след снощната истерия.

# 127
Хай и от мен:)

Star да ти е живо и здраво съкровището, много да те обича и помага  bouquet

ponqkoga лекаря е Живко Ганчев-АГ. Препоръчан ми е от няколко места и останах с много добри впечатления.
Той си води женските и изражда.Преглежда в медицинския център на АГ...ако те интересува, мога да ти дам координати Simple Smile

Не съм вкусвала месо откакто съм бременна, с изключение на риба и пиле.Друго не мога....само при мисълта и аромата и  Sick
В общи линии нищо от мен не е същото, след като забременях.Щура работа  newsm78. Раздразнителна съм и мога да плача на всичко и за всичко. Предстои ми сватба септември...ми аз сега само докато организирам подготовката чета насам натам, гледам клипове и съм готова да ревна от вълнения Crazy Предупредила съм младоженеца, че ако плача то е от щастие, да не се шашка  hahaha

Милички, мисля че много се шашкаме за нищо. На времето като не е имало толкова изследвания, мамите са били сякаш по- спокойни.
Трябват ни положителни емоции и мисли.Така и бебо е добре.От тук нататък така или иначе и бременни, и с бебе в ръце и с големи деца, все ще сме угрижени.Ми то ако от сега се побъркваме после не знам.
Сигурна съм, че с всички всичко ще е наред  Hug Hug Hug

# 128
Аз също си поревавам, но в момента имам проблеми и ми се насъбира. Иначе хормоните ми  наистина ме промениха - много съм спокойна, преди бях луда - "драсни пални клечица" а сега ми е все тая.  Сега с новия шеф се опитва да ме предизвика (не знае че съм бременна) а аз съм с олимпийско спокойствие  smile3534

# 129
Привет на всички  Hug
Липсвахте ми тези дни много  Grinning

Star честит празник. Да ти е жив и здрав рожденника  bdbaloni newsm67  bigdance2

Връщам се да ви чета, че катогледам бая ми се е събрало  Wink

# 130
Изчетох ви най-накрая  Grinning

Накратко при мен няма нищо ново. Тази сутрин пак съм с ужасно главоболие и пак имаше  Sick Иначе съм лишена от всякакви неразположения за моя радост, Ще видим сега колко дни ще ме държи.
На ФМ съм в четвъртък и вече нямам търпение да разбера дали всичко е ОК. Стискайте палци.

В събота в голямата жега купихме на детето един басейн. Сложихме го на балкона при свекърва ми, че те живеят на по-високо и през целия ден има слънце. Няма да ви казавам какъв кеф беше. Не е излезнала няколко часа от водата. Накрая с ревове успяхме да я извадим. Този уикенд пак така   Nature Sunny Аааа да не забравя да се похваля в неделя запазихме и клубче за рождения ден на малката.Вече съм спокойна, че и това свърших.

Момичета наистина гледайте позитивно на всичко и не се шашкайте. Казвайте си, че всичко ще е наред  Peace Наистина преди години по-голямата част от тези изследвания които правят сега не ги е имало. И като се замисля май по-добре е било  newsm78.
По-малко инфо по-малко нерви и притеснения.

Желая ви весел и усмихнта ден  newsm51

# 131
 Привет,момичета   bouquet
И при мен няма нищо ново,освен че кръвното ми е много ниско 100/55 го измерих  сега и имам чувството,че ще изпадна в летаргия всеки момент  Sad направо не знам как ще изкарам до края на работния ден,заспивам на място

# 132
Тоя проблем с кръвното и при мен го има, аз по принцип съм си хипотоничка, но сега пада до рекордни граници и не знам какво да правя, има дни в които не мога да си стоя на краката и т.н. да не ви разправям. Не ми се ще да пия лекарства и се наливам с течности до пръсване, но полза никаква.
Честит РД на рожденника, да те слуша Стар! Grinning
А тук, че ви чета, че ревете по цял ден. Аз предния път бях така и само да се прибере моят и изпадам в истерия. Честно казано мъжа ми беше бая наплашен няколко години след това, викаше ако пак забременееш не знам как ще те изтърпя. А тогава като изключим тия ми изблици все едно не бях бременна, нито ми се гадеше, нито бях уморена, абе нищо. Сега обратното - всички тия екстри, но никакви драми, сълзи и крясъци, много съм спокойна и усмихната ..и въобще щастлива, може би  защото съм на 30 години и нещата са съвсем различни - и организма ми си имаше нужда от това бебе, и се чувствам много по-способна да му отделя повече време в гледането и във всичко, не знам дали ме разбирате. С първото дете се чудех кво да правя- дете ли да гледам, да работя ли, да уча ли и всичко мина набързо, докато сега искам колкото може повече да се отдам на бебо и да изживея всеки миг, в който израства. Гледам и че при мъжа ми нещата са много по-различни. Преди от работа почти нямаше време да ми обърне внимание, да се зарадва, то и аз нали бях в истерия де, но сега пак няма време, но ми отделя къде къде повече време и ми угажда и ме глези и какво ли не. Много се разпрострях, но надявам се разбирате за какво говоря. Simple Smile

# 133
Честито на всички, които имат поводи да празнуват!
То е ясно, че Бургас е най утрепания град по отношение на болници и лекари. Все пак за БХС нама нужда да се ходи до Варна. Има лаборатории, където само вземат кръвта и я изпращат до генетичните лаборатории във Варна или София. Доки каза да отида в ачалото на август, тогва ще съм към 13 седмица. Последните два пъти ходих в Лина - срещу х-л Космос, но знам, че и в лаб. Тошкина може.
За ФМ има няколко самозвани специалисти - д-р Калчева - срещу пожарната и д-р Ченгелиева -тя преглежда в Света София за по 60 лв и в някаква поликлиника в Меден Рудник за по 30лв.
Из форума има по-добри отзиви за Ченгелиева.

# 134
  • Варна
Аз да се оплача, много яко си порязах двата пръста на ръката с пасатора  Sad. Взех да пасирам на малката обедното ядене и ме домързя да ползвам робота, изкарах пасатора пък той малко развален. Като го включа в контакта веднага почва да работи, копчето му нещо се прецака. И не знам как го дръпнах и какво направих, но се порязах здравата. От снощи като ми е тръгнало с краката на горе направо ужас.

Общи условия

Активация на акаунт