Февруарчетата знаем всички, през Август махат със крачета и ръчички!!! (6)

• 11 659
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Vanilia77 септември се очаква да е по-хладничко...ще чакаме снимки от Корфу Simple Smile А нашата крайна цел е Швеция-Стокхолм...та май малко повечко идва като път, но и аз сега ще се консултирам да видим какво ще каже доктора:) майка ми е много против това пътуване... и на моменти ми предава и на мен притеснението си...

A моят лекар ми каза, че БХС се прави след 17 седмица... newsm78 или сме говорили за различни неща...

# 106
  • До Балкана
САмо се отбивам да ви поздравя! Поздравявам всички, за видени сърчица, крачета ръчички и взети изпити! Целувам ви и ви прегръщам newsm51

# 107
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Miss D Ами така е! Но...правят се при рискови бременности задължително две БХС-та (12-13 гестационна седмица ранен биохимичен скрининг; 16-19 гестационна седмица късен биохимичен скрининг) и ако и вторият е с много рискови показатели се прави амниоцинтеза, но това е задължително за дами над 35 години и дами родили деца с генетични заболявания...Иначе...хубаво е дамите над 30 да си направят едно БХС, въпреки че доколкото знам над 60% резултатите не са добри...,а след това едва при 2% от тези 60% се оказва, че действително има някакъв проблем... Както вече писах знанието е нож с две остриета: ще дам пример с мен - аз съм на 32 и ще си направя БХС; най-вероятно ще попадна в тези 60%; за сега мисля да не се съгласявам за амнио, защото в 5% от случаите предизвиква аборт (ама дай Боже да не стигаме до там); после ще направя и ФМ - и въпроса е: Какво ще постигна с тези изследвания? - Ако БХС-то е с не толкова добри стойности - ще се притеснявам 4 седмици до ФМ; ако тя е добре ще се успокоя..., а ако е зле - какво? Ще видя резултата след 5 месеца Simple Smile И ако живот и здраве всичко е наред - кому са нужни притесненията през цялото това време? А ако има нещо лошо...- какво? - ще върна бебето ли?
Та за това казвам, че понякога да знаеш - не е сила - а слабост Simple Smile

А и когато на 21 родих малката (май трябва да се науча да не и казвам така - все пак е почти на 11 Simple Smile) свекърва ми, която тогава беше на 41 ми каза: "И я гледай като цигане - не и се притеснявай много, не се шашкай, и по "мърлявичко" да върви, че да е здрава Simple Smile" . Все още не знам дали е права, ама...като се поогледаме около нас...може и да е...Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 19:52 от la vida loca

# 108
Здрасти и от мен! тамън се прибрах от бачкане. От днес съм в нов офис с нов шеф... Мъка..... Поне е по-леко като работа. Понеже се налагат съкращения на длъж и шир в наща фирма аз реших да съобщя "голямата новина". И понеже шефа ми е полуидиот се сетих, че няма да ми свърши работа и започнах да звъня в раздутата ни структура (познавам ги лично) да ми дадат съвет и накрая стигнах до шефката на Човешки Ресурси, която ми каза да кажа на шефа, да се разберем какво ще правим и той да напише писмо. И понеже е полуидиот (с тенденция да стане пълен) се обадих на неговия шеф с който си имам приказка, пък в й познава бащата, та той каза, че ще оправи нещата. Хич не ми се иска да го разгласявам още ама се налага...
 С тоя новия шеф какво ще правя не знам...
Просто исках да ви споделя.
Лека и усмихната седмица!

# 109
  • York
CurlyZ, за кой доктор става въпрос? Аз все още не съм се записала на ЖК и мисля утре да го направя вече.
Разбрах, че Балев излизал в отпуска. Някой да знае до кога? 

# 110
Здравейте на всички, напоследък имах много работа, но редовно си ви чета.
Виждам вървите напред, някои вече са минали изследванията. Браво!  Peace  Аз нещо се стреснах от последните постове като се заговори за БХЦ и ФМ. Тази седмица тепърва ще правя кръвните изследвания и другата седмица ще ходя на преглед.

За момичетата от Варна - в коя лаборатория/кръвен център ще си правите изследванията? Четох някъде, че като влизаш да раждаш ти искат картончето с кръвната група и можело да ти направят проблем ако е от някоя лаборатория , а не от кръвен център. Има ли нещо такова?

Иначе другата седмица влизам в 13 г.с. , а лекарката ми каза, че по-нататък, живот и здраве ако искам ще правим и по-сложните изследвания.  newsm78  Да не стане късно и да изпусна точното време за точното изследване? Иначе съм спокойна, не се вкарвам във филми, нямам и много време да се ровя в интернет и да чета мнения за и против. Добре, че сте ми вие . Целуфффффки на всички!  love001 newsm51

# 111
lolilita_ не се притеснявай...каквото стане-ти ще си още малко на работа, а и фирмата печели ти докаото си в болнични- и ако те осигурява на по-висока заплата...а ти си внасяш осиг. това минава за разход на фирмата, и 2 те години през които си в майчинство(ако не се лъжа..) също...така че горе главата.

# 112
  • Варна
Amica като раждах първия път, никой не ми е искал картонче с кръвната група нито пък съм имала. Те ми я проверяваха коя кръвна група съм, но не знам дали в направлението за раждане не пише не си спомням. Но със сигурност не са ми изисквали картончета.

# 113
Здравейте, мамчета!

Аз съм добре от 4 дни, само сутрин вече ми е лошо и то малко. Радвам се, ако наистина поминава вече. Утре ще си взимам резултатите от изследванията. После ще докладвам  Peace
Чакат ни горещи дни тази седмица, да се пазите много   bouquet
За пътуванията на дълги разстояния с кола непременно се консултирайте с лекарите си преди това. Със самолет е по-безопасно като цяло, но пак си е индивидуално. Не казвам, че трябва само вкъщи да седим и да страдаме от параноя, но все пак да се има едно наум  Hug
В работата много ме изнервят напоследък и едвам се овладявам в името на бебо. Нямам вече търпение да изляза отпуска за 2 седмици и после да им кажа новината официално. И това ще стане  Naughty

Хубав, слънчев ден ви пожелавам! Да е такова и настроението ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 114
Ralipo, в нашата фирма няма скрито покрито...имам чувството, че те знаеха за бременността преди мен  Joy   само ми подмятаха, хайде хапни си баклавичка...хапни това онова...да не пометнеш ...а аз незнаех дали теста е положителен и мн се дразних...а след като разбрах, се обадих в счетоводството да оправят документите и осигур. и оттам имам чувството,че цялата фирма,че и фирмите, които са наблизо знаят...

# 115
Miss D, аз от началото се чудя дали съм разконспирирана в работата или само си въобразявам  Joy Ще видим като кажа каква ще е реакцията, ще си проличи  hahaha

# 116
  • Варна
Добро утро,

Аз само се разписвам, покрай мен нищо интересно, стана два дена голяма скука, нямам търпени да дойде уикенда и да се цопна на плажа. Ако ме заведе някой де иначе сама с малката не тръгвам, тя ще ме побърка.

# 117
Добро утро на всички!!!
Мисс Д, знам, че за фирмата е все тая дали съм в майчинство, ама се бях притеснила, че малоумния ми шеф може да оплеска нещата. Сега сме на 6ч работен ден... Искаха ми медицинско, че съм бременна, но Доки ми каза, че ще ми го даде в 12 г.с. Според вас така ли е или мен нещо ме е вързал? А при вас какви са тези изследвания на мен ми казаха да отида през август, когато направя 3 месеца?!! На Ж.К. също мисля тогава да се запиша. Според вас по-рано ли трябва?
Лек и усмихнат ден ви желая момичета, аз отивам да се трудя!
За протокола да запиша само, аз не драйфам много само ми се гади от разни миризми, но много рядко се стига до  Sick

# 118
Добро Утро  Grinning!

Минавам да почерпя, мъжът ми е рожденик!

# 119
Гаднярка  smile3532 ще се побъркам сега..... smile3511

Общи условия

Активация на акаунт