Февруарчетата знаем всички, през Август махат със крачета и ръчички!!! (6)

• 11 973
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
siqna.muk , Съни неколкократно моли момичетата, които искат да са в първият пост да дадат информация на ЛС  Hug. Мисля, че тя не влиза в нета през уикенда, в понеделник със сигурност ще сте добавени  Grinning !

# 76
  • Варна
star   Hug Hug Hug

# 77
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета,
ако сте гледали предаването на Гала с д-р Марков, може ли да ми кажете дали ранната ФМ се прави с вагинален ехограф или с коремен?

# 78
Добро утро момичета   bouquet

Да ви споделя какво преживях вчера...страшно силни болки в корема...изкарах си акъла...неискам да казвам какви мисли ми минаха през главата докато отидем на лекар. Оказа се,че имало сега някакъв летен вирус- със болки в корема и разстройство. Да знаете...ако имате тези симптоми-да не се стряскате както аз вчера. И да се пие Смекта,а не Имодиум или Лопедиум.

А да ви питам и за болничните-ако си взема болнични -за периода на болничните на каква заплата ще ме осигуряват -на минимална ли?  newsm78 мн не ми е ясно...

# 79
  • Варна
Добро утро и от мен.
Аз днес съм на изследвания, стискайте палци всичко да е наред. Много мразя да ме бодът, ама няма как ще търпя.

# 80
Добро утро и от мен.
Много сте изписали за тези два дни. Аз бях доста зле, от топлото така ми беше паднало кръвното, че не можах да стана от леглото два дни. Гаденето уж ми беше поминало, но явно е било временно, от петък почти нищо не съм хапнала, дано скоро ми мине.

Много стиснати палчета на всички, които днес са на преглед или изследвания.

Хубав и усмихнат ден от мен!

# 81
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Исках да пиша на Съни за началната страница, но ми изписа, че и е препълнена кутията  Laughing И ако случайно 4ете тук термина ми е на 03.02.2009  Grinning

Успех на вси4ки с изследванията, дано да ви вземат кръв както трябва, моята ръка още е синя и няма да мине скоро. Аз не си спомням къде, но гледах изследванията с ехограф за малоформации и синдром на Даун и беше ехограф. Аз ще ходя утре и ще ви разкажа, за сега съм спокойна раз4итам, че бебето е здраво и нищо му няма. Трябва да сме спокойни и позитивни.

Поздрави на всички Simple Smile

# 82
  • Варна
И аз да запиша моя термин ако случайно Съни види да ме включи и мен 08.02.2010-втора бременност

# 83
Здравейте момичета   bouquet  bouquet  bouquet

Много лека и успешна седмица от мен и само добри новини  newsm51

Честито на нововиделите  Two Hearts и  newsm32

Аз писах на док да си запиша за преглед в сряда, че ме гони паниката последните дни и искам да се уверя, че вс. е наред... Rolling Eyes

# 84
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!НЕ МОГА ДА НЕ СЕ ТОПНА И АЗ В НОВАТА ТЕМА FlutterДОСТА ПОЧЕТОХ-ВЧЕРА СЕ ВЪРНАХМЕ ОТ МОРЕ.ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ.ДА ВИ СЕ ОПЛАЧА КОРЕМА МИ СЕ НАДУВА КАТО БАЛОН И Е ЕДИН ТАКЪВ ТВЪРД.НЯМА ЛИ НЯКАКВО СРЕДСТВО ЗА ОБЛЕКЧЕНИЕ-АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЕКА ДА КАЖЕ , ЧЕ ВСЕ ЕДНО СЪМ В 6 МЕСЕЦ.ЧЕСТИТО НА ТЕЗИ КОИТО СА ВИДЕЛИ КРАЧЕТА И РЪЧИЧКИ И СА ЧУЛИ СЪРЧИЦЕ.И НА МЕН МИ НАЗНАЧИХА ИЗСЛЕДВАНИЯ -КРЪВ И УРИНА.ТОВА Е ЗА СЕГА ОТ МЕН .ВЕСЕЛ И УСМИХНАТ ДЕН ОТ МЕН. Hug

# 85
  • София
Miss D, болничния се изчислява върху заплатата, на която те осигуряват. Т.е. 90% от основната ти заплата е.
Относно Матерната, миналата бременност и двамата ми АГ лекаря бяха ПРОТИВ витамините на хапчета (без значение колко са прехвалени). Единия ми обясни, че такива витамини се предписват на социално слаби майки, които не могат да си позволят ежедневен прием на плодове и зеленчуци. Били по-подходящи за жените от Сомалия отколкото за България. Вредата от тях е по-голяма отколкото ползата. Доверих се на лекарите и през цялата бременност не изпих едно хапче. Родих 5,180кг и 60см юначе и без подхранване с каквито и да било хапчета с витамини.

Относно повръщането след 3м (не помня кой се оплака) - не е задължително да спре като с магическа пръчка, защото сме влезли в 4м. При предната бременност повръщах най-редовно до края на 6м. Сега макар и рядко ми се случва да давам отчет на 00  Sick Не ме притеснява, защото рано или късно ще отмине - просто трябва да го изживеем Simple Smile

Този път се надявах по-късно да ми проличи, но и моя корем взе да расте и днес констатирах колко неудобни са ми станали няколко панталона... Май рано-рано ще извадя бременелските дрехи и ще разберат всички, това което упорито пазя в тайна толкова време. Mr. Green

Спорна и спокойна седмица на всички!  Hug

# 86
  • София
Здравейте от мен, Hug

Честито на всички видяли и чули бебчета и сърчица! Wink
Тия дни не ми е добре и само ви чета...Вчера ми беше севтето с повръщането и днес пак имам гадене.. Sick
siqna.muk  успех с изследванията !  Grinning

Miss D ,това не е добре с този вирус !  ooooh! Само това ни липсва ....Дано се разминем поне с това. Naughty

Аз да ви споделя много се замислих да не се записвам на ж.к. в Т.Киркова,особено платено.Има един мед.център наблизо( в Кр.поляна съм) и утре сигурно ще отида да попитам за какво става въпрос за Женската консултация.Другото,което разбрах е ,че от август месец ще се вдигнат цените на платените услуги в Т.Киркова. Само за екип мога да кажа,че  става от 500 на 800 лв...

И така,оставям ви,лек ден ви желая.  bouquet

# 87
Здравейте и от мен!
Да ви попитам нормално ли е да ме боли така кръста,цяла сутрин направо кошмар,малко се притесних даже!
За повръщането няма точно от кога до кога-кръсницата ми си повръщаше и 9-те месеца,повърна и влезе да ражда,а има и такива случеи къде въобще не повръщат,и на мен ми се иска да се спре по-бързо ама няма-ще се търпи!Това да са ни проблемите Wink
Miss D съжелявам за вируса,дано премине по-бързо! Peace
За витамините и аз разбрах,че са нож с две остриета,предозирането им увреждала плацентата!А и сега е лято-има много.
Успех на всички на които им предстоят прегледи!

# 88
Момичета, да ви се похваля и май имам и да черпя. Изпитите ми минаха и даже излязоха и резултатите от едните и съм приета да уча МИО в Ботевград задочно. Тия от УНСС чак август са класиранията, но мисля да се запиша тук защото там не е сигурно както съм направила.
Другото е че след дълго висене по кабинетите и прочие днес най-накрая минах прегледа, бебо е голям, има си ръчички, крачета и много подскача и се оказа че съм в 11+ седмица, та може да се каже че другата седмица влизам в 4-я месец. А по-миналата седмица точно мислех да се похваля че ми е поразминало гадене, умора и т.н., но явно че се крепях докато минат изпитите и от четвъртъка насам до днес бях ала живите мощи. Чак днес съм малко по-добре. А, другото хубаво е, че съм само 52 кг засега, което значи че съм качила два. Но това е добре, миналия път бях качила 25 кг, а дъщеря ми се роди 2600?!? Дано всичко да е наред до края, че много се притеснявам след фиаското миналата година. Знам че и други са минавали по тоя път, ето и Натиивенци  Hug, и уж гледам да не се притеснявам, но то на теория е едно на практика друго. Лека седмица и само хубави новини вече.

# 89
Поздрави навсички! Преди малко се върнах от преглед - всичко е наред, а се бях притеснила, защото вчера паднах много лошо #Crazy. Такова падане не ми се беше случвало от ранните ми скирски години. Подхлъзнах се на плочките пред банята и сепльоснах директно по корем. Даже не успях да се подпра с ръцете. Цялата сила на удара падна върху корема и брадичката. Сега не мога да дъвча. Добре че бебчо е непокътнат.
Колкото до осигуровките, можете да питате майките счетоводителки в темата "майчинството счетоводно". Винаги дават компетентни отговори! Аз откакто разбрах, че съм бременна, вдигнах сигуровките на максимума - 2000 лв. Инвестицията си заслужава, само да не се случи някоя беля, както стана с мене  предния път. Ама тогава това ми беше най-малкия проблем, че съм се набутала с няколко хиляди лева.
п.п. Много се радвам, че Бургаската агитка нараства! НЕ е ли време да направим една срещичка?

Общи условия

Активация на акаунт