А за плодовото,аз мисля,че може да й дадеш малко да опита.Ти вече си въвела картофа...Но следващият зеленчук трябва да въведеш след като е опитвала плодовото пюре 3-4 дни.
Така е,юнак без рана не може,камо ли пък при такава любов!
и после
, а утре ако не ми мине котка път ще има 

.
Днес те видях от далече, бях седнала с приятелки в Градската градина, но ти се беше разбързала за някъде и не ти се обадих.
Ама дали... 
, моята ако не ме види по-дълго време от час-час и половина и започва един рев, ама едно такова жално, жално, все едно съм я зарязала ....... не мога да се измъкна от нея

Ами питай ни де ......... аз си чакам летния кош на количката и мисля да се пробвам на някоя среща, но ако дойдем и трите нашите калпазета ще спретнат такъв концерт ....... голяма са комбина и като викнат едновременно .........
Егати майтапа! Ама криво-ляво стана...
И сега милия като пишка пак се дере и чак почва да хълца от захласване.....
Толкова ми е жален.... 
Малеее, така и миналия път не беше...
въпрос 

въпрос 
, преди няколко дни варих. Ами carbo зависи на какво готвиш, ама 30/35 мин са и достатъчни. Аз като поври и замирише отивами си чопвам зрънце от кочана за проба. Ако малко и остава, изкл. печката и я оставям да си поври докато изтине котлона и после я вадя, че да не попива водата

, но това не пречи утре и в неделя пак да сме на

от мен и приятна и мн романтична вечер на всички!
"
, то аз за първи път и цитирам де и както обикновено не се справих 
Нещо стила не бебоцит не можем да го синхронизираме ама разнообразие има, Плами е рокаджиика, Криско набляга на речетатива и високите тонове, а моето чаве крещи като че е раждано в джунглата, и децибелите са като за там 
ПОне аз така процедирам и нямам никакви проблеми 
Тук съм ,но нямам много време за писане,малката не спи през нощта,сутрин сме навън до към 12 ,после хапване и сън ,а аз гледам да спя и аз с нея,после закуска,пак разходка до към 20:30,бяна,хапване и сън,заспи ли и аз след нея ,
едвам успявам да си свърша къщната работа,но от време на време надзъртам тук и пиша в проблемното
Писче много точно си описала програмата на малката троица, добре че понякога се разбират да се редуват, а да не са в трио
Трябва да се организираме и ние за поход по до центъра 
, а в деня без каша - пюренце тиква с ориз или друго плодово с ориз за да засити добре. Днес дадох жълтък съвсем малко на обяд, и така през ден ще увеличавам докато стигнем засега 1/4. 

Препоръчани теми