Отговори
# 180
Писче нали за вторник я гласяхме срещата, но така и не се разбра къде ще е в Южния ли или пред Народния.
Иначе ще се радвам да се видим и с вас.

Carbo много интересна тема. Дано да имаш отговори основани на закона, че и мен ме вълнува това. Но при мен случая е малко по-различен. Има вече двама човека дет вършат работата, която аз вършех преди. и сега май се оказва, че и да се върна няма какво да правя.

# 181
за среща аз ще дойда където кажетеама ми се искаше в южния,че там се събираме повече Wink

# 182
Здравейте и от нас с Плами в края на деня!
Искаме да ви почерпим за нашата половин година и благодарим за хубавите пожелания!  Hug

Е, някои вече спинкат, но нищо, утре за закуска ще си хапнат.
Специални поздрави на наборчето Ачо! Утре двамцата ще си се почерпят потяхному  Wink
Честито и на 5-месечинковците! Да растат здрави и игриви!

А за маминките ето от култовото мохито. Това е лично мое производство

И последната снимка от нас е първата лъжичка пюре на Пламена. Днес започнахме захранването, но май нещо не я накефи .... Вижте сами

Аз съм ЗА среща утре или във вторник, че след това едни температури ги дават .... да не се подава човек навън. Предпочитам на Народния, че ми е по-близо. Wink

Карбо, ще помисля по твоите счетоводни въпроси и ще пиша, ама сега няма да е, че стана късно.

Лекичка и мекичка на всички! Hug

# 183
Мисля, че трябва да направим един реверанс към Тройцата, а пък следващата нека е в Южния.
На мен този парк също ми е далеч. Нямам транспорт до там  Confused

# 184
Мисля, че трябва да направим един реверанс към Тройцата, а пък следващата нека е в Южния.
На мен този парк също ми е далеч. Нямам транспорт до там  Confused
ето и за това предлагаш реверанс Wink Hug
аз съм навитак ама да вземем да навием и групата от южния,ЕХООООООО какво ще кажете ?????
ама дайте за вторник да има време да се организирате,аз съм  си организирана качвам къдравия,плешивичката и моя милост в  travelи идваме да  lalalala и  cheers

# 185
по повод захранването и на нас не ни се понрави първото пюре

но на второто и сама реши че може да си държи лъжицата,че успя и да си я набута в устата.

# 186
Здравейте, ние се завърнахме тази вечер от вилата и Яна си показа рогата. Такъв рев му дръпна това дете, не помагаше нито гушкане, нито носене...рева, рева и накрая поне заспа.
За среща - на мен също Южния парк ми е по-сложен, ама ако всички предпочитат там, ще се съобразим.

Доре, много съжалявам, че си изживяла такъв ужас покрай Йойо. Дано не ти се случва пак. Аз се подготвям психически, че всички ние ще изживеем ужаса от падането на децата. Sad

Гери Колева, столчето още не е дошло и не се знае кога. Пратката е от 2 пакета и единия(столчето естествено) е изпратено за грешна дестинация и сега е върнато до Германия и оттам наново ще го изпратят. Кой знае колко време ще мине. А понеже заминаваме в сряда за Варна, ще се свържа с Интерлогистика, за да го получи мъжа ми като се прибере в София в четвъртък. Той има някакви познати там и каза, че няма да е проблем даже да го доставят в офиса му. Аз за всеки случай ще звънна утре да проверя как стоят нещата.

# 187
Решете, къде ще е срещата и аз в последствие ще решавам. Не виждам лошо в това човек да напише, къде ще му е по-удобно.

# 188
  • София
аз съм ЗА среща, ама само утре, че милото във вторник си е вкъщи и няма да ми дава да се возя на Г.Т. Simple Smile
Иначе и двете места не са ми много удобни /нали метро строят и хаоса е пълен/, но то и на 2 спирки да беше за мен е все неудобно Simple Smile
Ще чета и ако се уговорите за към обяд, ще дойда Simple Smile

# 189
  Аз преди малко като писах беше малко на тъгадък, че благоверния припираше да седне на компа. Та както обикновено съм блеела и не съм разбрала за срещата във вторник. Ама ако е в южния на мен поне ми е далече, а с моята количка танк не съм много за градски транспорт.
 А хукнах така импровизирано да пиша защото видях че за утре го дават прилично времето, защотот ако е много топло няма да посмея да тръгна, ще сваря чавето в жегата  Tired
 Но не искам да саботирам срещичката в южния ако вече е уговорена, що има дни пред нас са Simple Smile Щом вече сме приели идеят че можем да идем и по-далече ще стане. така че както кажете.
 А за организирането аз затова казах по-късен час около 12-13 за да можем да си ги нахраним на спокойствие и да се спретнем без да бързаме. Ако кажете вторник нямам против ако ще е пак хладничко.
 Каквото решите момичета това ще е  Hug

# 190
Прибрахме се,тати изкъпа бебоците под душа и накрая заспаха блажено Mr. Green

Дарима,много ти е хубаво името! Интересно как са го измислили вашите....
Елфитка обаче много ме кефи Mr. Green Яко агитира за тая пловдивска среща. Peace
Толо,ако ме питаш,щях да си полежа малко вместо да чистя,ама трябваше да се свърши тая работа,защото незнам кога ще ми се удаде друга възможност..То честно да си кажа бях решила да чистя и подреждам само едната стая,защото другите две ги чистя по-често,ама аз съм си такава..като ми дойде музата и ела ме виж..Цялата къща ще оближа.
Мене ме е яд,че не мога да разчитам на свеки да взима бебетата дори и да е сама.Доколкото разбрах тя се е побъркала докато е била сама с тях и не е имало кой да й помогне.Аз като казах на мъжо той само се ухили ехидно и вика,че е време вече да свиква да ги гледа понякога сама,защото не може тия деца да са й милички само като трябва да ги гушка и те си кротуват.Вика : "Нека да види сега на баба кротичките слънчица колко са кротки,когато няма 100 човека да им обръщат внимание" Между другото аз на Боби му се радвам,защото в това отношение е твърдо зад мен.И той се ядосва,че когато опре до гледане без "подкрепление" никой не иска да ги взима.И после като кажа,че са ме направили съндър тия деца,всички ме гледат така все едно съм няква лигла дето само се оплаква..А айде да не ви надувам излишно главите..И без това сума ти глупости написах...Това е друга тема..

# 191

Елфитка обаче много ме кефи Mr. Green Яко агитира за тая пловдивска среща. Peace

Joy  Joy  Joy

Много весело да си изкарате и после да гледаме снимки!

Аз не смея да коментирам мястото за среща,защото освен в Южния парк,всичко останало ми е много трудно.Сега съм и с двамата...и нали съм тиква и не карам кола... ooooh!

# 192
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА АЧО И ПЛАМЕНА ,ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДИМИТЪР, САМУИЛ, БОЖИДАР И МОНИКА
Е как да не гласуваш за такава сладурана като Ника  Grinning
Атмосферче  Naughty по-вече никакви приказки ,че си най-лошата майка на света.Явно очите ни трябва да са  вече не на 6, а на 8.
Ние вчера направихме първото къпане на теферич- в басеина на село.Голям кеф беше ,ама снимки няма да ви покажа , че аман от ненормалници като Т и Ч.
Алхимиче, Миа да ви пратя Дамян да ви разяде красавиците  Mr. Green
К.Пенкова давай и ние да си организираме една форумска среща , няма да се излагаме я  Grinning

# 193
аз пак казвам на мен ми е все едно,Деси не се гневи няма за какво извинявай ако съм те обидила с цитата,целта ми беше да се пошегувам,че понеже и на теб ти е по удобно за народния за това правиш реверанс...
просто ми се искаше да е в южния по ред причини,вече няма значение аз повече няма да давам предложения.

ооо сватя виждам те да вземеш да хванеш самолета та да не изпуснеш някоя среща Laughingцункиии по гъзункииии
Фокси,Елфи като напише така и на мен почва да ми звучи музиката на "панорама"-часът и мястото на срещата са известни Joy

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 23:18 от alximika

# 194

К.Пенкова давай и ние да си организираме една форумска среща , няма да се излагаме я  Grinning
Ама разбира се нямаш грижи  Hug Ноо  Naughty и ние като софийските мами първо да решим в кой парк да е срещата - в западния, в южния или по центъра, а може и на църквата дето не и знам името ама не ще да е света троица  Joy
А иначе ако трябва да съм сериозна обикновенно преди обед пия кафе на Ябълката, Лоренцо (сега Кофеин) или на хотела (много рядко). Казваш ден и час и едно от тия места и сме там  Peace
Сега съм и с двамата...и нали съм тиква и не карам кола... ooooh!
Толо що пък точно тиква те и другите зарзавати не карат коли  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт