СЕПТЕМВРИ-09'32

• 11 575
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Розалина честито и от мен. Пожелавам ви всичко да е наред и скоро да сте в къщи.
И днес пак помислих, че бъркам темата. Нали не съм чела отдавна и още не ви познавам добре.
И аз да кажа че имам същите усещания за пишкането, и първия път имах така че считам за нормално.
bebe6oci при мен изтичането на водите стана на части. В 2 часа през ноща отидох до тоалетна и след като свърших с пишкането нещо просто продължи да тече, аз не можех да го контролирам. Сложих си превръзка и водите течаха на части по малко. Но примерно при приятелката ми се изсипаха наведнъж, все едно една кофа вода се изля:) Така че при всеки е различно, но няма как да се обърка.
Някой питаше нещо за сутиени за кърмачки. Имайте в предвид, че гърдите нарастват поне с един номер като дойде кърмата, при мен на 3 ден след раждането някъде. Много е важно сутиена да е удобен да не е стегнат в никакъв случай. Аз много ползвах стегнати потничета или спортни сутиени, бяха ми по удобни от колкото нормален сутиен.
Да ви питам, може би сте обсъждали в предните теми, но измислихте ли имената на бебетата. Аз още дори нямам идея, и не знам от къде да започна, та се чудих дали само аз съм така.
Ако е обсъждано вече, моля да ме извините предварително.

# 166
Да ви питам, може би сте обсъждали в предните теми, но измислихте ли имената на бебетата. Аз още дори нямам идея, и не знам от къде да започна, та се чудих дали само аз съм така.
Ние започнахме с обсъждането, но до никъде не сме стигнали още  Crazy

# 167
trollipen здравей и ние още не сме обсъждали имена така че не се притеснявай не си саво ти тази която ако сега влезе да ражда е без име. Аз даже вечер понякога сънувам че отивам да раждам а незнам как ще се казва бебето и звъня на мъжо веднага да дойде да го обсъдим, но винаги се събуждам преди да чуя името

# 168
  • София
здравейте мами! Вмъквам се да поздравя Неки и Манос, че много добре се справят Peace И честито на Розалина. Бързо укрепване на бебка и скоро да се приберете в къщи  bouquet Добре дошли на новите мами Hug
Чифлигарова и аз от време на време има чувството че ако не отида до тоалетна ще се изпусна. Най-вече когато ме ритне. Нормално е! Аз пъйк забелязвам друго - понякога като много ми се припишка и си пипна корема разбирам, че имам контракция?! Друг път пък имам като задух и по същия начин - пипам корем - контракция?! newsm78 Т.е. нямам болки, но явно матката понякога притиска повече пикочния мехур, а друг път диафрагмата в зависимост къде са се настанили бебетата.
trollipen да мамите дискутираха вече имената. Аз лично имам имена за двете бебки, но съм суеверна и ще ги съобщя, когато живи и здрави се родят. При всички положения не са имената нито на моите родители, нито на свекърите

Много-много не ми се пише тия дни, че в тази жега Rolling Eyes, а имам чувството, че при включен компютър става още по-горещо

# 169
Здравей те и от мен.Първо искам да честитя на РОЗАЛИНА за нейното бебче ,което много е бързало да излезе.Моето в момента е толкова тежко ,но все още нее излязло.Розалина като е излязло толкова рано нали всичко е наред.

# 170
АТРАКЦИА и мене ме лови шубето,колкото повече наближава,толкова повече ме лови страх,нищо че вече имам едно раждане.И ние все още се колебаем за имена.Все още неможем да решим

# 171
Привет и от мен! Докато ви изчета доста време мина!
Розалина честито бебче! Скоро да се прибере в къщи!
Това с пишкането и при мен се случва. Доки в петък каза, че бебо е с главата надолу и с ръцете подпира мехура. А с краката ме рита в стомаха - направо красота  Rolling Eyes
Клеопатра аз съм се насочила за раждане в Токуда. От самото начало си ходя на ЖК там.
Не знам какъв багаж ще стягам  newsm78 Доки каза в петък, че ще ми трябват само тоалетни принадлежности и чехли /за мен/, и ръкавички за бебо. Аааа каза да не забравям зарядното за телефона и фотоапарата  Joy Като отида за болничния мисля пак да питам.
Добре дошли на новите мами   bouquet

Tchopar, здравей. И аз така. Утре има отворени врати там. Отначало ходех при друга докторка, сега си ходя в Токуда на жк пр д-р Лазарова. Ти при кого ходиш и доволна ли си? Как смяташ да раждаш? Ако искаш, пусни ми лс.

# 172
gorbi, trollipen благодаря за инфото. Hug Въпреки, че чета из нета и научавам много неща понякога доста се шашкам, а и май колкото по-малко чета толкова по-добре. Grinning
 gorbi, благодаря за количката, аз също много си я харесвам  newsm08
 Ние също нямаме име, направо ужас. А и за момче трябва да кажа като отида в родилното, тук искат женско и мъжко за всеки случай, лелелееее луда работа.  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 173
Много се успокоих като прочетох че и други имат тежест ниско в коремката  Rolling Eyes Снощи имах чувството, че ще си "изтърва" бебето както си ходя и се наложи да легна. Искам да отбележа, че това същото усещане съм го имала с баткото когато пренасях и вече ме бяха индуцирали  Mr. Green И какво да видя днес - имаме си бебче!!! Розалина, честито   bouquet С две думи, хвана ме шубето  Crazy. В четвъртък сме на преглед Селена  в Пловдив където смятам да раждам и съм много любопитна какво ще каже лекарят.
desi_k84, и аз все се надявам в съня да чуя името  Whistling
bebe6oci, на мен три дена ми течаха води в болницата по малко  Rolling Eyes А това за четенето е абсолютно вярно. Аз днес направих това, което си бях казала да не правя повече а именно да почвам да се чудя за избора на болница, съответно почнах да чета, а то няма почти непрочетено по темата, само дето отново се омагьосах и почнах да си плета разни истории  Confused затова спирам и Господ да пази...... Praynig

# 174
Розалина честито бебче   newsm51
Дано и двете бебчета скоро се приберат вкъщи и мамите да ги гушкат, няма нищо по хубаво от това. 1crib
Относно изтичането на водите и мойте изтекоха при първото раждане но на етапи по малко. Няма как да се сбърка чувството определено.
Иначе и аз да питам нещо някой имал ли е проблеми с течение или гъбички по време на бременността. С първата нямах никакви проблеми и сега от време на време като ми се появи се притеснявам. Лекували ли сте се и с какво?
Иначе вече започнах покупките за бебо и да стягам багажа за родилното. Ако е писано всичко ще  е наред ако ли не минала съм вече от там трудно се преживява, но не трябва да се отказва човек.
не знам при вас как е тук обещаха прохлада, а на вън не се живее от жега.
  grinning039

# 175
Само да добавя за сутиените за кърмене едно че са по скъпички, а и по магазините по трудно се намират поне при нас. Ползвам от безшевните има и такива които са само горно и с по плътна презрамка придържа стегнато бюста, а той доста натежава като се кърми.

# 176
bebe6oci на мене водите ми се спукаха и изтекохо изведнъж.Спукаха ми се все едно се спука найлонова чантичка с вода.След това само изтичаще малко по-малко.

# 177
Rosalina, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава, да се храни и да спинка, да наддава бързо, да й се радвате много!
И бързам да споделя - ходих в магазина на Вис Виталис на Симеоновско. Нищо не ми хареса, да си призная. Само една пола за каката ни, една-две блузки... Като цяло, продават евтини неща, не в смисъл малко пари, а такива, дето изглеждат евтини (cheapy, както се казва). Не че търсих нещо, ама минавахме оттам и реших да вляза да видя какво има, цени. Та не знам, ако някой е ходил, да сподели, но нямаше нормално боди или комплект за кошарка, дето да изглежда като от последните 5 години - все едно са купувани преди 30 години, някакви десени, дето... мани-мани!!! И после - купувайте българското. Ок, ама да става за нещо...

# 178
Розалина, честита ти рожба   bouquet
Бъдете здрави Simple Smile
....
И ние сме готови с всичко. Чак не ми се вярва. Остава да изпера, пренаредя стаята и да дочета библиотеката в кърмаческия.

Bueno, kakво имаш в списъка? На мен пък ми се струва, че изпускам нещо малко, но необходимо.

# 179
Пак аз.
Направих резервацията в пицарията, на името на Марина Филипова е масата, за 10 човека. Ако някой закъснее или се обърка - телефонът ми е на първа страничка.. Лошото е, че няма да е в залата за непушачи (където беше миналия път), защото там няма климатик. Предупредих го, че сме много бреминни и момчето много любезно ме увери, че ще ни намери много добра маса, близо до вентилация и на хладно, за да ни е максимално комфортно.  Mr. Green

Окончателният списък:

СРЕЩА, СРЯДА 22.07
18:30 - 19:00 ч., място – пицария Кл … 89;ик
1. Миринда
2. Гингерина
3. Весита
4. Покахонтас
5. Вили
6. Ксантипа
7. Криската
8. Малта
9. Лейди Съни
10. Тринити
11. ЕмиР – под въпрос
12. Бубара – под въпрос

А аз, с бременния ми сварен мозък съвсем забравих да ви почерпя - днес е Илинден и моята половинка имам имен ден.

Сутринта му пожелах да се държи с мен по-добре, за да се държа и аз по-добре с него  Joy Мисля, че разбра посланието ми  Mr. Green

По темите да се включа много набързо - за цветовете на количките съм пристрастна към оранжевото. За околоплодните води - не мога да кажа мнение, моите ги спукаха в болницата.
Бях на Пловдив през почивните дни и най-накрая купих първото нещо за бебо - едно жълтичко боди. Ще гледам да кача снимка скоро.
За име - и ние сме в процес на преговори, лошото е, че моят мъж се е запънал на едно и не иска да мисли за друго.

На Манос пожелавам скоро прибиране вкъщи, а на Розалина и малката Борислава - много търпение и упоритост и не след дълго да се гушкат двечките!

Извинявайте, че така набързо, ама като искам да ви кажа сто неща, а имам 3 свободни минути - това е резултатът. Повече от мен - като спра да ходя на работа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт