За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 191
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Да така е има разлика микролена е по-фин.Но този модел дето аз го взех го предлагаха само в лен.микролена идва по- висок като цена.

# 121
Сиренце - точно Двата щъркела на Пиротска ги имат.

# 122
  • Sofia
Момичета дали някой знае къде мога да си намеря вътрен подпрозоречен перваз с дебелина на профила 1.5см? На повечето места са по 2см.

# 123
  • На брега на реката
Здравейте, сложих си пердета, на които им доиде времето за пране. Не мога да ги изпера в пералнята, защото са много големи, там пера само тънките. Какво да ги правя? Освен това как ли не се опитвах да ги гладя - все ми се струват намачкани. Вие как си гладите пердетата? Пробвах тънките да ги закача мокри - те са органза, не става, пак стоят намачкани.

Ако те е  страх да ги дадеш на химическо чистене, изхода е само в корито и в банята  Wink
Аз ползвам поддушовото корито  Laughing Простирам ги сгънати на 2-3 ката, голяма борба е - не отричам  Whistling
След това гладя ивица по ивица, защото от намачканото отърване няма  Naughty Слагам си гладачната дъска до спалнята и изгладеното разстилам и опъвам по нея.  Голяма занимавка си е  ooooh!

# 124
За да не пускам отделна темичка и аз съм тук!
Та искам мнения, препоръки относно печките. Ще си купувам нова идния месец. Та искам да е с керамичен плот и цена до към 600-700лв.
Искам да ми кажете според вас марката индезит дали е добър вариант? Приемам и всякакви други предложения Grinning
Какво трябва да гледам когато избирам, какво е важно да има.
Абе изобщо, ще съм благодарна, на всеки отзовал се със съвет Hug

# 125
Та искам мнения, препоръки относно печките....Какво трябва да гледам когато избирам, какво е важно да има...

Според мен трябва да питаш някой, който разбира от материала на вътрешността на фурната дали е качествен. Струват ми се много тънки ламарините и се измятат. Моята е Горенье, но е за вграждане, плота е отделно пак такъв. Еми струва ми се изметнато дъното вече. Ползвам я от 4 години някъде. Въобще незнам дали има яки печки в това отношение. Иначе са си хубави новите печки. За тези пари ще си намериш нещо добро.

# 126
  • Русе
Та искам мнения, препоръки относно печките....Какво трябва да гледам когато избирам, какво е важно да има...

Според мен трябва да питаш някой, който разбира от материала на вътрешността на фурната дали е качествен. Струват ми се много тънки ламарините и се измятат. Моята е Горенье, но е за вграждане, плота е отделно пак такъв. Еми струва ми се изметнато дъното вече. Ползвам я от 4 години някъде. Въобще незнам дали има яки печки в това отношение. Иначе са си хубави новите печки. За тези пари ще си намериш нещо добро.

Едва ли има толкова здрави печки, колкото едно време. Сега всяка техника се прави за няколко години, а преди нашите родители са ползвали по 20-30г. Аз лично гледам обема на фурната, да е по-голяма, материала мисля, че е почти един и същ на повечето. Гледам функционалност, примерно за печките, възможност за почистване, обема, големината на котлоните, да има един доста голям и т.н. Не държа на конкретно марки. А избор има наистина много голям ив секи ще ти препоръча различни марки. Всичко е въпрос на късмет според мен.

# 127
  • Варна
След като подпитах тук- там и отговор не получих ще пробвам пак.
Питането ми е за опънатите тавани,напоследък много ги заглеждам, заради предстоящия ремонт в едната детска стая,
която е с доста голям скос /започва от 3.5м и свършва на 2.5м/ .В смисъл има много въздух който искам да ползвам,
а не да затворя изцяло с гипскартон  Thinking
Някакво небе ми се върти в главата http://www.barrisol-bg.com/cdir/barrisol-bg.com/files/HIMIMPORT.JPG
Приемам идеи  .

# 128
  • Морска приказка
Та искам мнения, препоръки относно печките. Ще си купувам нова идния месец. Та искам да е с керамичен плот и цена до към 600-700лв.
Искам да ми кажете според вас марката индезит дали е добър вариант? Приемам и всякакви други предложения Grinning
Майка ми си взе на Горение подобна печка и е много доволна и сега аз съм се насочила към тази марка, но както ти казват момичетата всичко е въпрос на късмет.
След като подпитах тук- там и отговор не получих ще пробвам пак.
Питането ми е за опънатите тавани,напоследък много ги заглеждам, заради предстоящия ремонт в едната детска стая,
която е с доста голям скос /започва от 3.5м и свършва на 2.5м/ .В смисъл има много въздух който искам да ползвам,
а не да затворя изцяло с гипскартон  Thinking
Някакво небе ми се върти в главата http://www.barrisol-bg.com/cdir/barrisol-bg.com/files/HIMIMPORT.JPG
Приемам идеи  .

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=6620 погледни тук, не са само тавани, но има страхотни идеи.

# 129
  • Пловдив
Момичета, ако някой има актулана информация  за цени за шпакловка на квадрат в  Пловдив, а също и за лепене на плочки, нека пише. Много ще съм благодарна!   bouquet

# 130
ние сме с Мастеркук,немска с керамичен плот и мисля даже ,че е около 600лв в момента.преди 2години беше малко по-скъпа.много хора са доволни от АЕГ,но те са повече пари.за Индезит нямам мнение.

# 131
и аз  да си  задам въпроса.някой да ми препоръча магазин с добри цени за подматрачни скари?неискам скъпи или сложни скари а нещо достъпно.благодаря ви предварително.

# 132
  • Countryside
и аз  да си  задам въпроса.някой да ми препоръча магазин с добри цени за подматрачни скари?неискам скъпи или сложни скари а нещо достъпно.благодаря ви предварително.
Размери? Подматрачната рамка зависи най-вече от размера на леглото. Нашата ни я направиха по поръчка от фирмата със спалнята. За р-р 164х190 ни дойде към 500лв, понеже има повдигателен механизъм, ако нямаше щеше да е по-евтина.

# 133
Mastercook не са ли полски?

# 134
и аз  да си  задам въпроса.някой да ми препоръча магазин с добри цени за подматрачни скари?неискам скъпи или сложни скари а нещо достъпно.благодаря ви предварително.
Размери? Подматрачната рамка зависи най-вече от размера на леглото. Нашата ни я направиха по поръчка от фирмата със спалнята. За р-р 164х190 ни дойде към 500лв, понеже има повдигателен механизъм, ако нямаше щеше да е по-евтина.
размера е 144/190 ако не се лъжа.и да,с повдигателен механизъм ми трябва.а от къде я взехте?
Mastercook не са ли полски?
по принцип са немски ,но ги сглобяват в полша.т.е. както се казва по немски лиценз.

Общи условия

Активация на акаунт