За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 207
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
и аз  да си  задам въпроса.някой да ми препоръча магазин с добри цени за подматрачни скари?неискам скъпи или сложни скари а нещо достъпно.благодаря ви предварително.

На първо четене ми идва на ум за Практикер.Незнам как е качеството,но цените са достъпни,може да проверите на място!  Peace

# 136
  • София
Боже, съвсем загубих нишката, кой за какво пита и от какво се нуждае.... Всеки път трябва да изчитам отначало всичко, за да се ориентирам горе-долу..........

# 137
Kaто си следиш само твоето или това, което те касае е лесно  Laughing

# 138
  • София
Kaто си следиш само твоето или това, което те касае е лесно  Laughing

нямам такава способност, виждам единствено хаос, затова и ще се де-абонирам от темата

# 139
и аз  да си  задам въпроса.някой да ми препоръча магазин с добри цени за подматрачни скари?неискам скъпи или сложни скари а нещо достъпно.благодаря ви предварително.

На първо четене ми идва на ум за Практикер.Незнам как е качеството,но цените са достъпни,може да проверите на място!  Peace

И в Метро.

# 140
Бих искала да ми препоръчате лепило. искам да лепя хартиени орнаменти върху лакирана повърхност. Ползвала съм С300, С200, лак за декупаж, но елементите след време падат. Лошото е, че допирната повърхност е много малка и трябва да е здраво. Мислех за контактно лепило, но докато залепя всичко, пръстите ми ще са... Та можете ли да ми предложите нещо друго. А може би е необходимо да надрасквам със шкурка повърхността?

# 141
  • Варна
Ами конкретизирай каква е повърхността, какво точно целиш да постигнеш?! Thinking

# 142
  • София
Чудна темичка-тъкмо за тук ми е въпроса!!!  Питането ми е свързано с фугирането  newsm78 случая е следния- имаме водно подово и настилка от гранитогрес. Стигнахме до фугирането и драмата е страшна  Sad Първо се съгласих на фуга, по-широка от тази, която си представях - по-здраво било...Хубаво- така да е...
После помолих поне фугирането да е високо / не  съвсем наравно с плочките, защото се ронело/, но все пак да не псувам майстора всеки път, когато тръгна да чистя всичко,което е успяло да се завре между плочките.
Все едно казах- "-Изкопай кратери и задълбай фугата, колкото можеш !"
Като резултат имам фуга около 5 мм широка и прилично вкопана надолу- мога кабел за интернет да пъхна въре, без да стърчи над плочките  ooooh! когато попитах "-Защоооо?!" , получих обяснението, че заради водното подово, което зимата щяло да разшири от топлината плочките и фугата да се "раздуела" и изронела, та трябвало да бъде така....
Проблема с почистването на такава фуга няма да е никак малък, а нали дявол да го вземе гранитогреса е от настилките, които се поддържат лесно!
Търсих много по темата в гугъл, но такава зависимост между водното подово и височината на фугата не открих. Някой има ли опит с подобен проблем?
Водно подово?! Изронена фуга?! Само на мен ли ми звучи нелогично обяснението на майстора , или ?!
Благодаря ви предварително

# 143
  • Морска приказка
Ами и ние сме така в кухнята пак с 5 мм, но фугата  ни е наравно с гранитогреса и пак имам проблем с почистването трябва си търкане. Относно надигането не съм забелязала подобно нещо, но като фугирахме майстор ни препоръча да си вземем от фугиращата смес за баня, понеже тя по- добре търпи на разширение на фугата и е еластична. Ако мислиш , че много те дразни има вариант да  си фугирате наново  като премхнете старата фуга преди това.

# 144
Ами конкретизирай каква е повърхността, какво точно целиш да постигнеш?! Thinking
лакирано дърво

# 145
Здравейте! Предварително се извинявам, ако не съм уцелила правилната тема. Въпросът ми е за в-образно ренде, което си купих скоро от промоция на "Кауфланд". Моля за разяснения тези, които имат такова или оригинално. Моето няма указания за използване. Интересува ме предназначението на отделните ножове. Освен това на шапката има едни стрелки, служат ли за нещо? Пробвах да го използвам- зеленчуците постоянно ми падаха от шиповете на предпазната шапка. Къде бъркам? Гледам рекламата на оригиналното и се удивлявам на лекотата с която зеленчуците се режат.Моето изглежда същото. Ето го:
http://www.greta4wpetrova.snimka.bg/album.php?album_id=309982&pid=13859516

# 146
  • София
gretacvetina , имам т.нар. оригинално ренде.Не съм го ползвала мнооого одавна,но пазя брошурката към него и я извадих да погледна,та да съм точна в обясненията.Снимките ти са тъмнички малко,но пиша за моето,доколкото виждам и твоето е с такива приставки. Ниски(h =3.5 мм.),метални,по-гъсто разположени пластини е за нарязване на   по-тънки жулиени-реже  картофи,ябълки,моркови и т.н. на пръчици, приставката с по-високи( 10 мм.),метални и по-нарядко разположени пластини е за нарязване на по-дебели пръчици.Имам друга приставка,която е изцяло пластмасова ,набраздена на каначлета,като от двете страни каналчетата са различни-служи за нарязване на кръгчета или пръстенчета (според материала),съответно по-дебели или по-тънки.Зеле нарязано с нея става(поне според снимката) на тънки или по-дебели дълги ивици.Стрелките на шапката показват посоката на движение-нагоре-надолу.На моята отгоре има еди накрайник,който като издърпам открива изцяло зъбците отдолу и така материала се набучва по-здраво  и сигурно.Друго май не се сещам,ако има нещо,питай  Hug

# 147
И аз имам оригиналното ренде, но и при мен падат зеленчуците от шапката.

# 148
Момичета дали някой знае къде мога да си намеря вътрен подпрозоречен перваз с дебелина на профила 1.5см? На повечето места са по 2см.

не видях дали някой ти е отговорил вече. в бриколаж сме купували

# 149
Etna , благодаря ти! Преди малко пак го тествах. Ами мине ли половината на зеленчука- пада, а има доста шипчета, които също се движат с помощта на шапката / на последните 2 снимки съм ги показала /. Освен това не мога да нарежа кубчета и това е. ooooh! Пробвах с лук и чушка. Не разбрах обаче зелето на коя приставка се реже или е тази, която нямам?

Общи условия

Активация на акаунт