За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 209
  • 781
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Сиренце, много полезна тема!   bouquet Ще се включвам с удоволствие!

# 16
  • Пловдив
Сиренце,поздравления за хрумката. Wink
И направо с питането: Получих преди година страхотен чипровски килим.Сега ми се иска да използвам лятото,за да го почистя.Практиката да се носят килимите на автомивка,в този случай не ми допада.Някаква идея за  координати на химическо почистване или тепавица?
Моля ви дами, не казвайте тепавица, че се сбърквам Simple Smile Тепавицата тепа, на перилото се пере - справка в Етъра. Тепавицата степва тъкани (нетъкан текстил) и се блъскат тъканите с големи чукове. Имате предвид перило - онова кръглото дървено нещо, в което водата върти дрехите и те се изпират.

По темата - моля, заповядайте тук, до Сопот в Дъбене има много приятна пералня. Перат всякак - и на плоча търкат с четки и в перило въртят дрехите. Цените са евтини, не мога да кажа колко, на килограм беше, но за два килима, един китеник и един губер ми взеха 14лв, съвсем прилично според мен.

# 17
  • гр. София
Янтра,благодаря за пояснението. Grinning
Ще споделя със съпружето,дано не му се види много далече.

# 18
  • Gorni Bogrov
Хайде и аз да се запиша в готината тема!

# 19
  • София
Аз съм си поръчала една, която много си харесвам и спoред мен отговаря на това, което искаш. Виж:
http://www.miniforms.com/
в accessories, казва се skyline
Аууу, този сайт е разкош. Как се поръчва?

Наистина! Направо се влюбих в библиотеките!!

# 20
Аз май съм за тема с ремонт....
Тавана /гипсокартон/ ми е напръскан с червено шампанско - обилно. Беше лилаво,  докато стигнем до времето за ремонт избледня - сега сивее и лилавее... Трябва ли преди латекса да се намаже с нещо и дали изобщо ще се заличат петната?  Sad

# 21
Някой знае ли от къде мога да си намеря във Варна столчета, които да са по-ниски от щъркели и по-високи от стандартните ако ме разбирате за какво Ви говоря. Масата ми е продължение на кухненския плот. Могат да ми направят по поръчка ама излизат доста скъпо. newsm78  bouquet

# 22
Нещо буксувам с проекта на кухнята , все не ми стига пространството на нещо.Затова искам да попитам може ли съдомиялната да е разположена под котлони.

# 23
# 24
  • София
Ако някой е имал подобен казус като моя, нека да ме посъветва, моля ви! Наложи се да си сложим ламината в хола преди да сме приключили с поставянето на гранитогреса в коридора - двете помещения имат директна връзка помежду си. Трябваше да си вкараме дивана, защото седи на склад, а склада е ужасно скъп и така объркахме последователността на нещата... Сега много се притеснявам, че като сложим гранитогреса от влагата на лепилото ще се подуе ламината. Някой правил ли е подобна глупост и мога ли да направя нещо, за да избегна проблема?

# 25
Откъде мога да си купя готина закачалка за антре, само метална/инокс за закачане на дрехи? Изчистена, по възможност с правоъгълни форми.
Виждала съм такива изчистени и много  елегантни загачалки в магазин за италиански мебелен обков.

# 26
  • София
И аз да питам:Кухните на тази фирма  продават ли се някъде в София? И ако да, в кои магазини?

# 27
Аз май съм за тема с ремонт....
Тавана /гипсокартон/ ми е напръскан с червено шампанско - обилно. Беше лилаво,  докато стигнем до времето за ремонт избледня - сега сивее и лилавее... Трябва ли преди латекса да се намаже с нещо и дали изобщо ще се заличат петната?  Sad

newsm78С грунд ако  пробваш

# 28
Благодаря за идеята Виктори! Имаме от грунда, който поставяхме като основа под латекса. Дано се покрие тая гадост. И вече никакво шампанско, особено червено в къщи - само навън.

Ламината се отделя от плочките с една метална лайсна, която си мисля, че ще осигури някакво изолиране. Сега произвеждат всякакви лепила, бързосъхнещи, така, че не е нужно да се лепи с щео, в което има много вода. В ктаен случай няма ли начин последното парче ламинат да се демонтира и да се монтира няколко дни след като е поставен гранитгреса. Това ми хрумва.

Крачетата на кухните много ми харесаха. И лампичките отгоре.

# 29
Я и аз да се изпльоскам тук. bowuu
Имам нужда от ново перде в хола.
Мисля да ида до пазара Кирков, защото там има доста магазинчета на куп.
Не е това проблема, обаче.
Проблема е, че имам съмнение, че те няма да работят в неделя... Thinking
Случайно някой да знае магазин за пердета,
който работи днес?...в София Praynig

Общи условия

Активация на акаунт