За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 098
  • 781
  •   1
Отговори
# 330

http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … ;products_id=1150
Чух, че и в Технополис при печките имало.

# 331
Отдавна търся хубав дозатор за течен сапун и веро, все попадам на разни, които или ръждясват или се развалят, а чрез горния линк дори стигнах до комбинирана такъв, някой ползвал ли е този?
Приемам съвети не само за комбинирани, но които все пак не са някаква безбожна сума  Crazy

# 332
с какво мога да почистя остатък от лепенка върху огледало? Пробвах с лакочистител и с ракия, но не се получава #Cussing out

# 333
Пробвай с памучно тампонче, напоено с олио. Би трябвало да се изчисти лесно.

# 334
Спирт също може.

# 335
с какво мога да почистя остатък от лепенка върху огледало? Пробвах с лакочистител и с ракия, но не се получава #Cussing out

Обезмаслител Peace

# 336
  • На брега на реката
Гореща вода  Laughing

# 337
Хахах,и след толкова различни предложения,ако не си успяла..здраве му кажи  Crazy ! Аз успях с олио да махна лепенките от хладилника!  Peace

# 338
  • София
Имате ли идея с какво да изчистя петна по незалепваща ютия? С оцет и спирт не стана. Плочата на ютията не е метална, а керамична.

# 339
Имате ли идея с какво да изчистя петна по незалепваща ютия? С оцет и спирт не стана. Плочата на ютията не е метална, а керамична.

Пробвай да натъркаш с Циф на гъбичка.

# 340
  • София
Мерси, ще пробвам!

# 341
Здравейте, искам да попитам къде в София има хубави платове за пердета на добри цени. По възможност и да ги шият там. Ние все по Ботев обикаляме, но ми се ще и някъде другаде да потърсим. Само че не знам къде. Вчера гладах в Бриколаж, има страхотни разцветки, но ми се сториха скъпички. Нормално, де, това е Бриколаж Peace Благодаря предварително!

# 342
Петната много често ми се случват. Може с Циф, както са ти казали, може с Роли, може дори само с веро, а и самото търкало на гъбичката също помага. Може да пробваш при не съвсем изстинала ютия, така петното ще е по-размекнато.

# 343
Здравейте, имате ли представа за цените на ламинирания паркет? От къде? Благодаря   bouquet

# 344
Здравейте, имате ли представа за цените на ламинирания паркет? От къде? Благодаря   bouquet

За кой град те интересува?
Попринцип от 9 лв до мноооого.

Общи условия

Активация на акаунт