За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 088
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, знаете ли дали могат да се обръщат врати на пералните и сушилните? Искам да си взема нещо което да се отваря отляво надясно ...

За пералните не знам, предполагам че може, но на нашата сушилня мъжът ми обърна вратичката  Peace
Благодаря   bouquet

# 586
  • София
Здравейте! Интересувам се от препарат за почистване на цедка на кафемашина Делонги. Много често взе да се запушва. Къде мога да намеря такъв препарат? Благодаря предварително.

Значи майка ми от време на време почиства цедката с много фина игла или карфица - дупчица по дупчица. След това със сода и четка за зъби и поне 6 месеца няма никакъ проблем!

# 587
  • София
Някой знае ли колко е нормално да се плати на кв. м. /на майстор/ за вътрешно боядисване на помещения. След ремонта в ДГ родителите трябва да боядисаме помещенията и искаме да наемем някой, който да го направи , а не сме наясно с цените. За Варна става въпрос  Peace

Ако е директно латекс без предварително шкурене и грунд - по 6 лева на квадрат е ОК ( за краен продукт, 2 или 3 ръце)!

# 588
  • Варна
Някой знае ли колко е нормално да се плати на кв. м. /на майстор/ за вътрешно боядисване на помещения. След ремонта в ДГ родителите трябва да боядисаме помещенията и искаме да наемем някой, който да го направи , а не сме наясно с цените. За Варна става въпрос  Peace

Ако е директно латекс без предварително шкурене и грунд - по 6 лева на квадрат е ОК ( за краен продукт, 2 или 3 ръце)!

Да, само за боядисване с латекс, стените са равни. Много ми се вижда, помещението е около 350 кв. м. /стените + тавана/ - става 2100 лв. само боядисването . По добре сами да му дръпнем една или две бои.

# 589
  • София

Да, само за боядисване с латекс, стените са равни. Много ми се вижда, помещението е около 350 кв. м. /стените + тавана/ - става 2100 лв. само боядисването . По добре сами да му дръпнем една или две бои.

Ами тогава пробвайте да договорите крайна цена - например давате 500 лева и нито стотинка повече!

# 590
Момчето, което боядисваше у нас, взимаше 2,50 лв. за бяло и 3 лв. за цветно.Това в Пловдив, август месец.Май наистина е по-добре да си направите една бригада вие и да измажете.

# 591
  • гр. София
Искам да си купя такава дъска за гладене.

http://www.leifheit.de/en/leifheit/products/product-details/kate … ;cHash=09a59dac67

В Броколаж и Метро я няма тази марка,а в Практикер предлагат само един модел,а този не го зареждат.Някакви идеи,къде другаде мога да проверя?

# 592
  • София

http://www.leifheit.de/en/leifheit/products/product-details/kate … ;cHash=09a59dac67

В Броколаж и Метро я няма тази марка,а в Практикер предлагат само един модел,а този не го зареждат.Някакви идеи,къде другаде мога да проверя?

Технополис!

# 593

Миналата седмица беше в промоция в Кауфланд, мисля 43,00 лв беше.

# 594

Кауфланд май я предлагат.

# 595
  • France
Дайте идея какво да сложа на плота на бюpото...детето го деpе. А фоpмата му не е пpавилна, така че стъклото отпада като вариант.

# 596
Има едни  подложки в МЕтро с карта на света. Много са удобни, а аз както съм зле с географията ми иде дюшеш:)

# 597
Дайте идея какво да сложа на плота на бюpото...детето го деpе. А фоpмата му не е пpавилна, така че стъклото отпада като вариант.

Имаше, а предполагам и сега го има, едно фолио в различни цветове, имитации на дърво, теракот и какво ли още не. Залепва се върху плоскостта и е много ефектно. Като го надере, махаш и слагаш друго.

# 598
  • Варна
Ако е само заради формата има вариант. Наши приятели си поръчаха стъкло за неправилна форма по шаблон. Очертаха масата и занесоха шаблона на стъкларите. Получи се много добре.  Peace

# 599
  • Варна

Иди в някоя рекламна агенция, където продават материали, имат плексиглас на листове с различна дебелина. Аз взех такъв около милиметър и съм много доволна.  Sunglasses
За неправилната форма мисля, че ще се справиш като си направиш шаблон и режеш с макетен нож.
В интерес на истината на мен ми го изрязаха на място и само предполагам, че няма да е много трудно, но съвсем скоро ще правя същото за едно бюро със заоблен плот и смятам да е по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт