За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 088
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Някой да е поръчвал кухни от Мебелно студио мебелина? Чудя се дали е прилично качеството, принципно работят с испански плоскости!

# 571
  • Шумен
Момичета на каква цена вървят радиатори 2ра ръка? Имам 4 радиатора по 26 ребра. Не са алуминиеви мисля. Тежат адски много. Едва ги пренесохме.
 Ето и снимка:
http://msm2005.snimka.bg/other/apartament.340169.11790979

# 572
Тези дни точно се чудех дали може да се залепят нови тапети върху стари, че не ми се занимава да ги махам.
Явно може  Laughing

Може, разбира се Peace. Но пак огледай старите и ако някъде има надигнато /балонче въздух/, просто махни стария на самото място. Ако останалите са залепени добре, няма проблем да слагате новите отгоре.

argun, Hug!

# 573
Някой да сподели купувал ли е продукти от Бютимейк - врати и щори?

# 574
  • София
Момичета, знаете ли дали могат да се обръщат врати на пералните и сушилните? Искам да си взема нещо което да се отваря отляво надясно ...

# 575
Здравейте!
Имам проблем с ютията си-Тефал с незалепващо покритие.
Установих ,че не залепва само когато е на пълна пара.Направих глупост и и налях някаква ароматизирана течност за ютии.Сега като я включа започва да тече мръсна,кафява вода от нея и цапа дрехите.Освен това понякога не се изпира.Опитах да я промия с чиста вода,наливах и вода от един мин.извор ,която прочиства варовика ,но резултат-йок.Има ли някой идея какво да се направи?
Ще бъда много благодарна за съветите ви! Hug

# 576
Здравейте!
Имам проблем с ютията си-Тефал с незалепващо покритие.
Установих ,че не залепва само когато е на пълна пара.Направих глупост и и налях някаква ароматизирана течност за ютии.Сега като я включа започва да тече мръсна,кафява вода от нея и цапа дрехите.Освен това понякога не се изпира.Опитах да я промия с чиста вода,наливах и вода от един мин.извор ,която прочиства варовика ,но резултат-йок.Има ли някой идея какво да се направи?
Ще бъда много благодарна за съветите ви! Hug

Същата работа и с иноксово покритие. Не я пълня догоре, а по малко и чакам да изгасне лампичката, тогава не плюе боклуци. Естествено, трябва да се изчисти преди това, аз бях взела нещо за почистване на резервоари на ютии, кафеварки и др. на Apta, и се изчисти.

# 577
  • София
Здравейте! Интересувам се от препарат за почистване на цедка на кафемашина Делонги. Много често взе да се запушва. Къде мога да намеря такъв препарат? Благодаря предварително.

# 578
  • при моите деца .....
Я да попитам и тук
Имам питане за матраци Блян - има ли някой матрак на фирма Блян? Кой модел? Мнение?
От какъв материал са?
В сайта пише, че са от полиуретанова пяна - Дунапрен  newsm78

# 579
Момичета, знаете ли дали могат да се обръщат врати на пералните и сушилните? Искам да си взема нещо което да се отваря отляво надясно ...

За пералните не знам, предполагам че може, но на нашата сушилня мъжът ми обърна вратичката  Peace

# 580
  • София
Здравейте! Интересувам се от препарат за почистване на цедка на кафемашина Делонги. Много често взе да се запушва. Къде мога да намеря такъв препарат? Благодаря предварително.

Попитай в някой магазин, където продават такива кафемашини  newsm78

# 581
  • София
Благодаря

# 582
Да попитам:
Налепих тавана с декоративните стиропорни плоскости. Сега как да закрепя на тавана корниза за пердетата? Преди беше залепен с ц200, но ме е страх ако пак го сложа с ц200 да не откърти някоя плоскост newsm78.

# 583
  • София
Да попитам:
Налепих тавана с декоративните стиропорни плоскости. Сега как да закрепя на тавана корниза за пердетата? Преди беше залепен с ц200, но ме е страх ако пак го сложа с ц200 да не откърти някоя плоскост newsm78.
С бормашина си пробийте дупки, сложете дюбели и монтирайте корниза с болтове. Според мен, освен ако не е супер леко и малко пердето, ще паднат тези плоскости от тежестта. Пък и у нас като знам сина ми как виси по пердетата...

# 584
  • Варна
Някой знае ли колко е нормално да се плати на кв. м. /на майстор/ за вътрешно боядисване на помещения. След ремонта в ДГ родителите трябва да боядисаме помещенията и искаме да наемем някой, който да го направи , а не сме наясно с цените. За Варна става въпрос  Peace

Общи условия

Активация на акаунт