За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 118
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
  • Морска приказка
там от където си купихме плоскостите има и 70 см плотове, но незнам дали от всички разцветки.

# 61
  • Русе
там от където си купихме плоскостите има и 70 см плотове, но незнам дали от всички разцветки.

Да, обикновено цветовата гама е силно ограничена.

# 62
  • София
Свърши вече, кухнята ми е готова. Ама изрушках половин София навсякъде ми казваха, че има само 60см, можело да се снажда, ама аз се отказах от този вариант.

Нашата кухня е 70 см дълбока (широка), наистина не са много фирмите, които работят с плоскости, които сами си зарязват според изискванията на клиента, а не с готови предварително зарязани "по стандарт"

# 63
  • Countryside
Ем, не ме дразнете сега де  Mr. Green Минало-свършено, за друг път ще знам да питам първо тук. 

# 64
Danili, точно 60см. искам да ми е плота.Просто не знаех дали ми трябва по-дълбока ниша или 60см стига.И така решихме го вече-60см.Сега пък ми обясняват,че било много трудно да се направи точно 60см,защото щяло да има и замазка #Cussing out Направо ще откача smile3511

# 65
  • при моите деца .....
Попитах в темата за мебели Явор, но ми се иска да видя мнения на повече хора, та да се въдползвам от тази тема да попитам притежатели на тези мебели или работещи в бранша за мнение.
Харесах си спалня и модул за дневната - ще се развам да споделите мнения - ако имате подобни.

Предварително благодаря!

# 66
Не знам дали тук трябва да си напиша въпроса, но моля някой да даде съвет....

На терасата на плот имаме наредени цветя в саксии ,но са се навъдили ужасно много мравки.Направили са си пътечка и върволят от едната саксия до другата и даже имат яйца.Как да ги разкарам?Веднъж неволно оставих огризка от ябълка и беше осеяна с мравки и  я хвърлих направо с мравките и се чудя ,ако оставям храна, която да ги примами и след това да я хвърля директно с налазилите я мравки.Но се опасявам ,че може да станат повече.Какво бихте ме посветвали? Thinking

# 67
  • София
Не знам дали тук трябва да си напиша въпроса, но моля някой да даде съвет....

На терасата на плот имаме наредени цветя в саксии ,но са се навъдили ужасно много мравки.Направили са си пътечка и върволят от едната саксия до другата и даже имат яйца.Как да ги разкарам?Веднъж неволно оставих огризка от ябълка и беше осеяна с мравки и  я хвърлих направо с мравките и се чудя ,ако оставям храна, която да ги примами и след това да я хвърля директно с налазилите я мравки.Но се опасявам ,че може да станат повече.Какво бихте ме посветвали? Thinking
Опитай да напръскаш с никотинова вода (цигара накисната във вода).Знам,че действа при листни въшки, но за мравки не съм сигурна.

# 68
Има прахчета за мравки. Върви в някоя ветиринарна аптека и ще ти дадат каквото трябва.

# 69
И аз да се включа с една питанка, някой от вас имали спалня с размер 180/ 200 см. Нашата е такава и имам проблем със спалното бельо , малки са ми чаршафите, не мога да обхвана матрака с тях.И матрака не потъва изцяло вътре в рамката а остова надигнато откъде се увеличава и размера на нужния чаршаф. надявам се че сте ме разбрали.  Какви размери използвате  и коя фирма има големи размери чаршафи ? Предварително Ви благодаря.

# 70
Поръчах си чаршафи с ластици от ЛаРедут. 180/200 Peace.

# 71
  • Балчик
Поръчах си чаршафи с ластици от ЛаРедут. 180/200 Peace.

Точно това и аз бих те посъветвала. Техните чаршафи са големи и са с идеално качество. Ако не пазаруваш по интербет- виж в темата за Ла редут- има момичета, които ще ти свършат тази услуга, да поръчат вместо теб. PeaceА и сега вървят намаления, може да улучиш прекрасни чаршафи на прекрасни цени.
Аз от няколко години ползвам само чаршафи на Икея и Ла редут.

# 72
Сетих се и аз да питам нещо Flutter
Слагате ли нещо между долният чаршаф и матрака? Има ли някъква специална калъфка или направо да си пльосна чаршафчето newsm78

# 73
Момичета, питах и в темата за баните, но да питам и тук дали някъде сте виждали подобна вана на крачета  http://picasaweb.google.com/venivi78/DropBox?authkey=Gv1sRgCLzng … 60918903497325218

# 74
  • Countryside
Сетих се и аз да питам нещо Flutter
Слагате ли нещо между долният чаршаф и матрака? Има ли някъква специална калъфка или направо да си пльосна чаршафчето newsm78
Моя е директно, калъфа е памучен и не се хлъзга

Общи условия

Активация на акаунт