За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 017
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
  • Толбухин
От къде да си купя от гъбите на Сано?

# 91
  • Countryside
От къде да си купя хубави, качествени кухненски ножове (4 или 6бр+ножица) в иноксова стойка, за ок. 200-300лв  Thinking Ходих в ЦУМ , в магазина на Брабантия, има не е като да няма, ама не разбирам от марки и т.н., да препоръчате?

# 92
yaya, тук май се публикуват безлатно обяви http://www.bestpropertiesoverseas.eu/index.php
п.п. случайно попаднах на този сайт, да не ме обвините в реклама

# 93
  • София

От къде да си купя хубави, качествени кухненски ножове (4 или 6бр+ножица) в иноксова стойка, за ок. 200-300лв  Thinking Ходих в ЦУМ , в магазина на Брабантия, има не е като да няма, ама не разбирам от марки и т.н., да препоръчате?

Най-доволна съм от Solingen - ползвам ги вече повече от 30г.

# 94
  • Countryside
Къде ги Солинген и какви парички? Какво включва комплекта? Искам поне 4 ножа(универсален, за зеленчуци, за плодове и за хляб)+ножица.

# 95
От къде да си купя от гъбите на Сано?
Аз си купих от ХИТ, мисля че ги има и в Била и Пикадили. под 3 лв. бяха  в опаковка по 2 бр.
Редактирам защото се сетих , че Сано е фирмата и  има досат видове гъби - аз съм ти отговорила за тези дето мият без препарати.

# 96
Фирмен магазин на Солинген има на пазарската част на Пиротска м/у жемския пазар и халите.

# 97
yaya, тук май се публикуват безлатно обяви http://www.bestpropertiesoverseas.eu/index.php
п.п. случайно попаднах на този сайт, да не ме обвините в реклама

Laughing mersi,pusnah i tam!

# 98
  • София

В моловете можеш да провериш - в магазините на Генезис продават на различни марки качествени неща, в софия сити център в магазините под нивото на партера има също чудесен магазин с италиански и испански марки

# 99
  • Gorni Bogrov
Фирмен магазин на Солинген има на пазарската част на Пиротска м/у жемския пазар и халите.
Там щях да ти препоръчам и аз да провериш. Когато учех и бях на практика във "Хилтън",казаха че само от там пазаруват,защото всичко е за професионална употреба и е много качествено.

# 100
  • София

Най-доволна съм от Solingen - ползвам ги вече повече от 30г.
Имам цял куфар Солинген ножове, но не ми харесват, така си стоят. Тежки са ми и дебели.Само ножицата ползвам.

# 101
  • Countryside
В моловете можеш да провериш - в магазините на Генезис продават на различни марки качествени неща, в софия сити център в магазините под нивото на партера има също чудесен магазин с италиански и испански марки
Генезис-а го изрушках, ама каква марка, там са някакви неизвестни и все много хубави  Thinking

Джей Джей, мерси за Солинген, сетих се къде им е магазина( не ги ли продаваха в 2-та щъркела  Thinking), ще проверя там как са цените.

Тайна, да трампим  Mr. Green

# 102
  • София
Генезис-а го изрушках, ама каква марка, там са някакви неизвестни и все много хубави  Thinking
Не помня марки, помня само BODUM, защото от преди да съществуат Генезис имам тяхна френска преса за кафе:) та BODUM правят страхотни неща. Но не са само Генезис, има няколко магазинчета за домашни потреби в моловете, които продават различни качествени марки, ама като не помня имена....от това магазинче, което е под партера на софия сити център имаме комплект лъжици, вилици и ножове на MEPRA : http://www.mepra.it , доволни сме и от дизайна, и като качеството, имат и подобни комплекти, каквито ти търсиш, включително и на други марки

# 103
Солинген не е фирма, а майсторска задруга. Няма ножове с марката Солинген( Solingen), просто гилдията на ножарите, която се намира в гр.Солинген, е давала право на тези, които правят добри ножове да маркират на острието на ножа GUARANTIE SOLINGEN - нещо като знак за качество.

Сиренце, мога да ти препоръчам ножове на две такива марки ZWILLING J.A. Henckels AG и Wüsthof. Ножовете и на двете марки са много качествени. Аз имам ножове Wüsthof от серията Classic, също на  Henckels от серията Twin Pro S и съм много доволна. Wüsthof имат една серия Gourmet, която според мен отстъпва на другите им серии, защото остриетата на ножовете са по-тънки. И двете марки са много добри, но аз съм виждала да се продават само с дървени поставки.

# 104
Ха, каква история  Grinning  И каква стана тя...

Общи условия

Активация на акаунт