За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 097
  • 781
  •   1
Отговори
# 105

Thinking Не разбрах какво искаш да кажеш с тези подмятания.

# 106
Нищо лошо. Научих нещо ново от теб и като разрових намерих тази тема, където в магазина, който посочих се били продавали ментета. Ти от какво се засегна?

# 107
Не съм се засегнала, не ми беше ясно какво имаш предвид. Иначе, аз също не знаех преди. Тук където живея, като попитах в специализиран магазин за кухненски принадлежности за ножове на фирмата Солинген, ме гледаха с голямо неразбиране. После се разрових в Интернет и попаднах на тези обяснения. За магазина, за който говорите нямам представа какво продават. 
Аз последно, пазарувах ножове и други домакински принадлежности от този сайт http://www.cutleryandmore.com/ но не знам дали правят доставки извън щатите.
Това са официалните сайтове на двете марки, за които писах преди Wustof   и ZWILLING J.A. Henckles ако някой се интересува от повече информация. Специално Henckels имат и втора марка Henckels International, като ножовете не са произведени в Германия, а някъде по света. Двете марки имат почти еднакво лого и лесно се бъркат. Разликата в качеството и цените между двете марки е голяма.
ZWILLING J.A. Henckles
Henckels International

# 108
Здравейте, сложих си пердета, на които им доиде времето за пране. Не мога да ги изпера в пералнята, защото са много големи, там пера само тънките. Какво да ги правя? Освен това как ли не се опитвах да ги гладя - все ми се струват намачкани. Вие как си гладите пердетата? Пробвах тънките да ги закача мокри - те са органза, не става, пак стоят намачкани.

# 109
  • Countryside

Сиренце, мога да ти препоръчам ножове на две такива марки ZWILLING J.A. Henckels AG и Wüsthof. Ножовете и на двете марки са много качествени. Аз имам ножове Wüsthof от серията Classic, също на  Henckels от серията Twin Pro S и съм много доволна. Wüsthof имат една серия Gourmet, която според мен отстъпва на другите им серии, защото остриетата на ножовете са по-тънки. И двете марки са много добри, но аз съм виждала да се продават само с дървени поставки.
Мерси, къде да ида да разгледам?  Flutter

# 110
  • Морска приказка
Да попитам някоя от домакините ползва ли мивка с покритие микролен. Харесах си мивка на тека от микролен, но ме притеснява дали няма да задържа мръсотия, тъй като покритието ми изглежда грапаво.

# 111
  • Русе
Да попитам някоя от домакините ползва ли мивка с покритие микролен. Харесах си мивка на тека от микролен, но ме притеснява дали няма да задържа мръсотия, тъй като покритието ми изглежда грапаво.
Аз имам мивка на "Тека" от микролен.Не се притеснявай,не е толкова грапава.Нищо не се задържа и няма никакъв проблем с чистенето.

# 112
  • Русе
Аз имам мивка на "Тека" от микролен.Не се притеснявай,не е толкова грапава.Нищо не се задържа и няма никакъв проблем с чистенето.

И аз такава съм си харесала за бъдещата кухня в къщата, но не мога да намеря в Русе да я видя и да я пипна на живо. А отзивите за микролена са отлични именно от гледна точка на почистване.
Така че ако някой знае в Русе къде има налични, поне да го видя това покритие на живо, да казва.

# 113
  • Русе
mmmda има в Практикер,в м-н"Жираф",в мебелни магазини ,където се предлага кухненско обзавеждане.

# 114
  • Варна

И аз такава съм си харесала за бъдещата кухня в къщата, но не мога да намеря в Русе да я видя и да я пипна на живо. А отзивите за микролена са отлични именно от гледна точка на почистване.
Така че ако някой знае в Русе къде има налични, поне да го видя това покритие на живо, да казва.

# 115
  • Русе
mmmda има в Практикер,в м-н"Жираф",в мебелни магазини ,където се предлага кухненско обзавеждане.

Хм, в Практикер и Жирафа не съм виждала, но пак ще погледна. А в мебелните не съм гледала, тъй като обзавеждането няма да бъде с ПДЧ или МДФ и не съм ги обикаляла тях. Благодаря ти за информацията.

# 116
Аз си взех мивка на Pyramis
http://www.pyramisgroup.com/default.aspx?lang=en-GB&loc=2&am … 3&Prodid=1506
мисля, че не отстъпват по качество и функционалност на тези на тека, но като цена са по-евтини.Моята излезе 395лв материя лен с дървената дъска и пласмасовия отцедник.

# 117
  • Русе
Аз си взех мивка на Pyramis
http://www.pyramisgroup.com/default.aspx?lang=en-GB&loc=2&am … 3&Prodid=1506
мисля, че не отстъпват по качество и функционалност на тези на тека, но като цена са по-евтини.Моята излезе 395лв материя лен с дървената дъска и пласмасовия отцедник.

Аз такъв модел съм си харесала , няма значk … 3;ня.

# 118
  • Морска приказка
Имат ли магазин в София? И да уточня има разлика между лен и микролен, защото в Тека видях и двата вида

# 119
Мерси, къде да ида да разгледам?  Flutter
За съжаление за това не мога много да ти помогна, защото не съм пазарувала в България. Майка ми каза, че със сигурност е виждала такива ножове в едно малко магазинче по средата на Пиротска, имало и магазин на Цар Борис. Май става въпрос за същия магазин, за който са ти писали другите момичета.

Общи условия

Активация на акаунт