За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 100
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
  • Шумен
bim_bam потърси подобни камъчета в магазините за шивашки м-ли. Аз имах една изгорена блуза от цигара и си налепих такива камъчета. Те са с лепило в основата и се лепят с ютия.

# 301
  • София / Пловдив
bim_bam потърси подобни камъчета в магазините за шивашки м-ли. Аз имах една изгорена блуза от цигара и си налепих такива камъчета. Те са с лепило в основата и се лепят с ютия.

bouquet

Ще потърся още днес! Не знаех, че има "самозалепващи" се камъчета.
Тъкмо най - голямата ми чуденка беше за лепилото.

# 302
Някой скоро да е ползвал майстор за лепене на тапети или да знаете приблизителна цена на услугата? Мерси предварително  bouquet
Dani_Frango аз съм от Варна, незнам дали ще ти е полезна информацията ми, но все пак ...
Преди месец използвах услугите на една жена, която ми сложи тапети и цената която платих за слагането им беше по 20 лв. на ролка. Нямам представа как вървят цените, дали ми е взела много или малко  Rolling Eyes но ги налепи много хубаво.

# 303
  • гр. София
Препоръчайте ми ателие или магазин за рамкиране.  bouquet

# 304
Здравейте искам да ви попитам има ли абонати на  фирма за интернет Медиком??

# 305
Искам да ви покажа какъв фотьол си правя в момента. Още не е готов, но ще стане дори по-хубав от тези хехе понеже съм потбрала яки цветове. Ще покажа като е готов

http://www.likecool.com/Huggy_Armchair--Seating--Home.html

# 306
Цитат
Искам да ви покажа какъв фотьол си правя в момента. Още не е готов, но ще стане дори по-хубав от тези хехе понеже съм потбрала яки цветове. Ще покажа като е готов
Ще чакаме  Laughing

# 307

Супер е.Ще чакам резултат и информация за материали

# 308
  • Countryside

Много готина идея, хем фотьойл, хем става за спане  Laughing

# 309
Преди две-три години в един хотел в Русе в обща тоалетна бяха сложили на стената кутия, от която си вадиш найлонче, постилаш си го на тоалетната чиния и си сядаш като бял човек. На друго място не съм виждала. Имате ли представа от къде може да се купи подобно нещо?

# 310
  • Русе
Преди две-три години в един хотел в Русе в обща тоалетна бяха сложили на стената кутия, от която си вадиш найлонче, постилаш си го на тоалетната чиния и си сядаш като бял човек. На друго място не съм виждала. Имате ли представа от къде може да се купи подобно нещо?

Има такива и хартиени, но кое всъщност търсиш, механизма, в който се поставят или тези найлончета или хартии?

# 311
Найлончетата. Усетих аз, че не доуточних.

# 312
  • Countryside
Виждала съм да продават такива еднократни хартиени постелки за WC, даже се учудих че и в БГ ги има. Обаче не помня къде ги гледах  ooooh!

# 313
Ами то сигурно все при тоалетните хартии ще е, ама и аз като не съм се сещала досега да търся...Дано някой се сети за магазин. По хипермаркетите нещо newsm78?

# 314
  • Countryside
Намерих тук

Общи условия

Активация на акаунт