За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 092
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
  • Кьолн
На този въпрос за дограмата ще ти отговоря довечера ако си съгласна. Мъжа ми се връща тогава от работа а той е специалист.

# 526
Някой ползва ли подобна печка и какви са отзивите ви за нея?

http://www.technopolis.bg/product.php?pid=323

# 527
Искам да си купя нещо, което даже не знам как се казва. Става въпрос за съд за сервиране на мед. Нещо като дозатор. Виждала съм подобен при Иван Звездев. Ако някой знае откъде може да се купи, ще съм благодарна да сподели.

# 528
Цветът, за който ми говориш е същият, с който ми комбинираха гардероба и портмантото в коридора. Цветът е светло и тъмно зебрано, като мисля, че светлото ще ти пасне много точно! Мога да ти дам телефона на майстора, много е добър! А, ако те интересува ще ти пусна и снимка на коридора!

# 529
Започната от Сиренце, Съобщение от MiraettaСтепен на съвпадение: 54.4%
Имам два въпроса:

Подматрачна скара 2 на 2 метра има ли смисъл да я заваряваме и подлежи ли на заваряване, че се спука на едно място ? Да търся заварчици или да слагам на боклука ?

Не намирам кухня, т.е. материал за кухня, цвят шампанско, топло беж или подобно, който изглежда като стил "френска провинция", има заоблени краища на вратичките, може релеф тип "кобилица",  но не са тези имитации на старинни мебели, които имитират надраскани, с пукнатини по дървото и пр. Май много зле обяснявам какво търся 
Как да обясня какво търся и има ли си това някакво по-конкретно име? Идеи за материала ?

Цветът, за който ми говориш е същият, с който ми комбинираха гардероба и портмантото в коридора. Цветът е светло и тъмно зебрано, като мисля, че светлото ще ти пасне много точно! Мога да ти дам телефона на майстора, много е добър! А, ако те интересува ще ти пусна и снимка на коридора!

# 530
  • Варна
Я чакайте тука да попитам...Дали някоя от вас е преправяла отваряемо крило на пвц дограма? ooooh!
На мен ми предстои, защото заради щорите си руло не мога да отварям нито едно крило, на нито един прозорец LaughingЗа отваряемост ми функционират само вратите към терасите и слава богу, че поне тях ги има Laughing
Не съм се консултирала все още с дограмаджия, но вие как мислите? Възможно ли е отваряемите крила да се преработят, като се получи една горна около 0.40см неотваряема част, а останалото отдолу да е отваряемата? Или направо да поръчвам нови отваяреми крила по моя "проект"? Невъзможни неща почти няма, ама знам ли... Blush
Моята кухня е подобна - с мивка под прозореца. При мен това крило се отваря само падащо, а над него има малко крило, което се отваря нацяло (ама пак се качвам на стол, за да отворя горното). Имах щора там, но я махнах, сега съм с перденце, набрано на телескопични корнизи.

# 531
  • София
Искам да си купя нещо, което даже не знам как се казва. Става въпрос за съд за сервиране на мед. Нещо като дозатор. Виждала съм подобен при Иван Звездев. Ако някой знае откъде може да се купи, ще съм благодарна да сподели.

Не мога да ти помогна със съвет откъде, но мога да ти кажа, че вкъщи седи неизползваем.... Купуваме си мед от пчели (не от магазин), и както знаем истинския мед се захаросва и това дозаторче не ни върши работа.

# 532
здравейте!
искам да попитам момичетата, които имат изцяло вградени съдомиялни, как разбирате че е приключила с миенето ако не чуете сигнала. Много съм си харесала една миялна, изцяло вградено, но ме притеснява това че няма да мога да виждам кога е приключила с миенето. А има и такива които хем са изцяло вградени, хем са с дисплей. Интересно ми е как се вижда тоз дисплей  newsm78

# 533
  • Толбухин
здравейте!
искам да попитам момичетата, които имат изцяло вградени съдомиялни, как разбирате че е приключила с миенето ако не чуете сигнала. Много съм си харесала една миялна, изцяло вградено, но ме притеснява това че няма да мога да виждам кога е приключила с миенето. А има и такива които хем са изцяло вградени, хем са с дисплей. Интересно ми е как се вижда тоз дисплей  newsm78

Ами отварям я и ако мига програматора значи е свършила.Моята е Ariston LI 480 A.

# 534
  • Русе
здравейте!

Никак за съжаление!Моята има червен светлинен лъч,който изгасва,когато съдомиялната даде звуков сигнал,че е приключила с миенето.После започва сушенето,което е 20 минути и тогава е приключила.Добре,че имам упътване ,където го прочетох това и го видях,докато няколко пъти я пусках без да  и е сложена вратата.Вече съм свикнала,а и обикновено я пускам вечер и я изключвам сутрин.

# 535
  • Бургас
На този въпрос за дограмата ще ти отговоря довечера ако си съгласна. Мъжа ми се връща тогава от работа а той е специалист.
Хайде! Ще съм ти много благодарна Hug

# 536
  • Бургас
БлуБелл, и нашите отваряеми части се отварят и "падащо", но и по стандартния начин. Проблема е, че с щорите не мога никак да отварям...Затова искам да преправя отваряемите крила, като в горната част имат неотваряема площ, където да се навиват щорите, а долната да се отваря свободно Blush
Хем ще мога да стигам дръжката, хем ще си ползвам спокойно щорите. За мен по този начин ще е супер функционално! Peace

# 537
  • София
здравейте!

Изцяло вградени, но с виждащ се дисплей няма според мен. Иначе нашата е такъв тип, дисплея и се вижда, но на мен вече ми стои малко демоде с този иносков панел.
 http://bosch.expo2000.bg/category.php?cat=p1_c5&pid=24
Сега ако ще си правя кухня бих я направила с изцяло вградена съдомиялна.

# 538
  • Кьолн
Да отговоря както обещах за дограмата. Може ,да каза мъжът ми. Просот се обърни към фирмата която ви ги е поставяла или към друга. Каза ,че и на място можелао да се поправи. Peace

# 539
ето тази има дисплейче, ама се вижда като се отвори вратичката : http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027660

някой има ли такава миялна? много ми хареса като характеристики, притеснява ме само края на програмата

Общи условия

Активация на акаунт