За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 092
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
цъфка , моята съдомиялна е точно такава  Peace

# 541
Някой да има идея защо ми се получава конденз м/у стъклата на фурната? Появява се когато работи и изчезва когато изстине фурната. Дали няма да ми се счупи стъклото или нещо друго да стане?

# 542
цъфка , моята съдомиялна е точно такава  Peace
*sve* , доволна ли си от съдомиялната, само със звук ли известява края на програмата, предполагам че ще е изписука за кратко и ще спре. Няма как да се види дисплея до къде е стигнало миенето нали?

# 543
  • Русе
цъфка ,ползвам я от около 10 месеца и съм доволна. Показва края на миенето с три последователни звукови сигнала,след което следва 20-сет минутно сушене.Малко по-напред в темата съм ти написала за светлинния лъч.

# 544
Някой да има идея защо ми се получава конденз м/у стъклата на фурната? Появява се когато работи и изчезва когато изстине фурната. Дали няма да ми се счупи стъклото или нещо друго да стане?

За чупене не знам, но явно не е уплътнена както трябва. Защо не звъннеш на сервиза?

# 545
  • Countryside
Цъфка, и моята е изцяло вградена. Ако не чуеш пиукането, можеш просто да я отвориш, то си показва колко време остава до края или ако е свършила се вижда. Пълното вграждане за мен е по-добре, кухнята седи по-завършена и по-изчистена.

# 546
Сиренце, *sve*, много ви благодаря Simple Smile
и на мен по- ми харесват напълно вградените и май окончателно си харесах моята миялна Simple Smile живот и здраве след година да се похваля с нова кухня и уреди Simple Smile
 Hug

# 547
  • София
Въобще не се колебай, взимай напълно вградената. Както вече казах, имам с видим иноксов панел, демоде е и определено разваля долният ред на кухнята. Когато аз правех кухня обаче тези напълно вградените не бяха още много разпространени и имаше сериозна разлика в цената /конкретно за Бош говоря, разликата беше от около 500 лв., като тези напълно вградените бяха с повече екстри/.

# 548
  • Бургас
Да отговоря както обещах за дограмата. Може ,да каза мъжът ми. Просот се обърни към фирмата която ви ги е поставяла или към друга. Каза ,че и на място можелао да се поправи. Peace
Благодаря ти много, mozila! Hug

# 549

За чупене не знам, но явно не е уплътнена както трябва. Защо не звъннеш на сервиза?

Да това е добра идея. Но исках да разбера от какво може да се получава така. Само да не ме накарат да им я нося.....

# 550
  • при моите деца .....
Продават ли някъде в Б-я разделители за шкафове?
Приблизителна цена?

# 551
  • София
Моля, ако някой знае как да оправя надраскана пластмаса да ме светне. Мисля, че няма начин,но все пак тая надежда.
Купих си много хубава кутия за хляб- червена с матов капак. Имаше обаче етикет и аз реших да го изчопля. Свекървата къде се сети да ми даде акъл да пробвам с Роли - надра се много грозно, не мога да го гледам. Умирам си от яд. Мислех за някакъв стикер да лепна отгоре, но се чудя има ли чалъм да я пооправя някак , за да не личи толкова.

Не мога да ти помогна със съвет, затова ти пожелавам успех Peace. Но би ли ми казала откъде си намери тая червена кутия? И цена? Тъй ще ми пасне на кухничката Crazy...
Извинявай, че закъснявам с отговора.От Фантастико в Младост 4 я взех. Марка COURVER пише, точно тоя надпис се опитах да изчегъртам, та я съсипах.

# 552
  • София
здравейте!
искам да попитам момичетата, които имат изцяло вградени съдомиялни, как разбирате че е приключила с миенето ако не чуете сигнала. Много съм си харесала една миялна, изцяло вградено, но ме притеснява това че няма да мога да виждам кога е приключила с миенето. А има и такива които хем са изцяло вградени, хем са с дисплей. Интересно ми е как се вижда тоз дисплей  newsm78

Моята има лампичка- индикатор , която свети под вратата и се вижда на земята. Изгасне ли - приключила е , а и има звукова сигнализация.

# 553
  • Countryside
Продават ли някъде в Б-я разделители за шкафове?
Приблизителна цена?
Виждала съм механизми, включително и разделители за шкафове(кухненски). Аз имам едни от промазан плат за чекмеджета(за бельо и чорапи) икейски, много удобно нещо. Обаче в БГ не съм виждала, ако някой знае да свирка, да си взема още един комплект.

# 554
  • Countryside
Купих си много хубава кутия за хляб- червена с матов капак. Имаше обаче етикет и аз реших да го изчопля. Свекървата къде се сети да ми даде акъл да пробвам с Роли - надра се много грозно, не мога да го гледам. Умирам си от яд. Мислех за някакъв стикер да лепна отгоре, но се чудя има ли чалъм да я пооправя някак , за да не личи толкова.
Метална ли е кутията? Ако е метална сложи някой готин магнит за хладилник. Ако е пластмасова ще трябва стикер, в Джъмбо има най-различни, но май са предимно детски.

Общи условия

Активация на акаунт