За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 102
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
  • Sf
Привет,

Споделете, моля, опит относно стъклените лавици в хладилниците и предишните метални такива. Навсякъде вече предлагат почти всички модели със стъклени. Имаме хладилник с метални лавици и сега ще го сменяме, а моделите които си харесах са почти винаги със стъклени.

Здрави ли са стъклените рафтове, че аз досега доста неща потроших в стария ни хладилник и се чудя на тея рафтове  дали ще издържат невниманието ми... newsm78

# 601
  • Варна
Привет,

Споделете, моля, опит относно стъклените лавици в хладилниците и предишните метални такива. Навсякъде вече предлагат почти всички модели със стъклени. Имаме хладилник с метални лавици и сега ще го сменяме, а моделите които си харесах са почти винаги със стъклени.

Здрави ли са стъклените рафтове, че аз досега доста неща потроших в стария ни хладилник и се чудя на тея рафтове  дали ще издържат невниманието ми... newsm78
Мисля, че са здрави. Използваме такъв хладилник от  почти 3 години и нямам счупен или пукнат рафт.  Peace А у дома не пазят много много.  Twisted Evil

# 602
Определено трябва да се действа по-внимателно със стъклените лавици. Доста често идват при мен точно за такива стъкла. Те обикновенно са 4мм дебели и на всичкото отгоре са орнаментни( по- крехки от плоските), та.... На някои модели хладилници има вариант да се сложат и по-дебели стъкла, но не на всички.

# 603
  • Русе
Привет,

Мисля, че са здрави. Използваме такъв хладилник от  почти 3 години и нямам счупен или пукнат рафт.  Peace А у дома не пазят много много.  Twisted Evil

И аз така от около 7-8 г, а определено не сме от най-внимателните  Laughing.

# 604
  • Sf
Ех... Ще следя за още за мнения. Благодаря!!!
Май ще продължа да търся с метални  Crazy

# 605
Здравейте момичета.Постоянно ви чета и сте много интересни, пълно с всякаква информация.
Имам една чуденка.
Решихме да сменяме в банята помощните нещица за хавлии, сапунчета, чашки и такива.Но от старите се отвориха дупки и сега ми трябва нещо с което да ги прикрия.Имате ли някакви идейки какво да сложа.

# 606
  • София
Привет,

Моята се счупи и в М.Бриколаж ми изрязаха от плексиглас!

# 607
Да си задам въпроса и тук,че при баните никой
не ми отговори... Rolling Eyes

Защо НЕ препоръчват моноблок?

# 608
  • Варна
Имам стъклени рафтове, здрави са, поне за сега. Обаче как се цапат и колко си личи! #Crazy Определено предпочитам металните.

# 609

Аз лично предпочитам вградено казанче, защото се почиства по лесно. За други аргументи ( освен визуалния, който е субективен) не се сещам.

# 610
  • София

кой не препоръчва, СУПЕР си е!

# 611
Aз сложих моноблок. Вградените не ми харесват. Не ми изглеждат лесни за поправяне  Rolling Eyes

# 612
  • София
Aз сложих моноблок. Вградените не ми харесват. Не ми изглеждат лесни за поправяне  Rolling Eyes

А и не се препоръчват са хора над 100 килограма.... Flutter

# 613

А и не се препоръчват са хора над 100 килограма.... Flutter

Dobre  де, човек нали сяда на тоалената чиния, а не върху казанчето, какво значение има колко кг е?  Crazy

# 614
  • София
Dobre  де, човек нали сяда на тоалената чиния, а не върху казанчето, какво значение има колко кг е?  Crazy
Ами именно тоалетната чиния се коментира, де. Казанчето в случая е вградено в стената.

Общи условия

Активация на акаунт