За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 051
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
За моят модел няма инструкция!

# 691
  • София
Мен пък ме вълнува откъде да си купя спалня в София на прилична цена (разбирайте до 400 с матрака) ???
Помагайте.  bouquet
Провери в Айко и Еником. Доста са го закъсали откъм оборот и са направили страхотни намаления, дано намериш нещо прилично.

# 692
Madam Stasita,какъв модел е твоята?

# 693
Имам едно въпросче..
нанесохме се на ново място, под наем и се оказа, че сметката за вода идва обща на блока и я делят на апартаменти.Което на нас примерно не ни е изгодно,защото сме двама и по цял ден ни няма, а наоколо има семейства с деца, хора, които са си вкъщи по цял ден и тн
Имаме си в банята наш водомер, но по него реално само можем да отчитаме колко е реалното ни потребление, но какво от това?!
Въпросът ми е дали има възможност да се отделим от общата сметка и да си получаваме наша,след като имаме водомер?

# 694
  • София/Осло
Ако имат акт 16 следва да се открият партиди по апартаментите...Как така ще плащаш водата на друг ?  Rolling Eyes

# 695
Така де и аз се изумих..
а блока е строен 60те години, в лозенец.

# 696
  • София
Не знам дали можете да си откриете партида само вие в Софийска вода. Провери на сайта им.
В нашия вход преди години също бяхме на общ водомер, но всички си имахме и индивидуални, просто без партиди. Отчитаха се показанията на индивидуалните водомери, винаги имаше разлика /не голяма/ с общия, която се разделяше поравно м/у всички, но ставаше въпрос за суми до левче на апартамент например.
Родителите ми пък живееха в блок, в който никой нямаше водомери, само едни общ. Плащаха според членовете на семейството, децата до 2 или 3 г. не се брояха /не помня точно възрастта/. Ако общата сметка е например 500 лв., живеят 50 човека, всеки човек дължи по 10 лв. не беше поравно м/у жилищата Аз изобщо не бих се съгласила да плащам така като вас, въпреки, че изразходваме най-много вода във входа.  Peace

# 697
Мен пък ме вълнува откъде да си купя спалня в София на прилична цена (разбирайте до 400 с матрака) ???
Помагайте.  bouquet
Спално обзавеждане можеш да намериш и за
350лв.Но матраците са скъпи.
А погледнато реално матракът е най-важен.

# 698
  • Толбухин
Помагайте.  bouquet
Спално обзавеждане можеш да намериш и за
350лв.Но матраците са скъпи.
А погледнато реално матракът е най-важен.
Аз мисля че и подматрачката се плаща отделно.

# 699
  • при моите деца .....
Може да си вземеш метална подматрачна рамка и матрак - много си е добре, само нямаш табли.
Но само матрака ще е мин. 300 лв.
И аз сега съм новодомка - останаха ми малко неща - от които задължително столове за трапезарията и матрак - та под 300 лв. - няма. Не си купувай пружинен - преди 3 мес. се преместихме и взехме пружинен на Тед - скърца, убиват пружините - като погледнеш е релефен - затова съм решила - може дунапренен да си купя, но не и пружинен.

# 700
br, можеш и за чамова спалня да се поогледаш, мисля че са около 200 лв. или пък да си направите спалня от твърда основа +матрак.
ето една твърда основа http://www.ted.bg/?page=cms_instance&structure=mattress& … f53b3af3c2b294173

# 701
Мерси на всички, ще пробваме довечера.
Аз моите стикери без проблем си ги изчистих първо с отлепване, после с макетно ножче (но не с острата част, а с орната му плоска част), накрая почистих със спирт. Ако става въпрос за такива стикери, де.

# 702
  • София
Madam Stasita,какъв модел е твоята?
Извинявай,чак сега виждам въпросът ти:
печката ми е Електролукс модел ELECTROLUX EKC-501503W
с керамичен плот с 4 зони

# 703
Ако става въпрос за такива стикери, де.
Доколкото разбрах потребителката желае да отлепи стикера здрав и да го залепи на друго място.

# 704
  • Варна
Чудесна тема!Поздравления на автора и!
Моят въпрос е от къде мога да си намеря упътване на български за фурна Електролукс?

Заповядай: http://www.electrolux-ui.com/2006/944/18192600BG.pdf

Общи условия

Активация на акаунт