Отговори
# 30
  • гр.Добрич
Боре, на последната среща нали си борихме наборите? Все пак имахме предимство пред 80-ятките. Simple Smile

# 31
Боре, на последната среща нали си борихме наборите? Все пак имахме предимство пред 80-ятките. Simple Smile

Като ви напече слънцето още, ще си кажете още какво сте си приказвали на срещите....

...
Eeee, всички сме учили руски... Laughing...

Зависи от ЕГН-то. Ние сме учили руски, но за по-младото поколение руският език не беше задължителен. И сега не е .

Така е...Я бързо да се изброят тези с ЕГН, които не са учили задължително руски в у-ще... Mr. Green...поне половината са учили Twisted Evil...не съм само аз я Laughing
Все се надявам да не са много. Wink Че иначе .. много депресиращо.

А в тази тема се чувствам тамън добре......сред наборки...В други теми съм направо леличка и какичка......Да се похваля аз съм една минала през школата на др. Хаджиева по руски и я заместваше др. Паякова от време на време......А в гимназията ни предаваше една много добра рускиня......Много знаеше, много обичаше руския, но някак си не можеше добре да го предаде....Името обаче и забравих.......

Благодаря за поздравлението! Simple Smile

# 32
Тъй, ама станах подозрителна Rolling Eyes Mr. Green

Спокойная ночь! Flutter

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 22:03 от МамиБлю

# 33
Ми ще имате.... Само да не засегна някой ама аз ли съм единствената редовна оседемдесет и някой си набор  Wink

# 34
  • Добрич
здравейте,да се включа и аз ,нали вече съм на работа Laughing няма време да вися в нета през деня.
Относно руския език и аз не съм учила,защото не беше задължителен,аз съм 82 набор ,хайде лека вечер и от мен

# 35
  • Добрич
Спокойно, мами. За сега държим първенството... /набор 70 и .../

# 36
Спокойно, мами. За сега държим първенството... /набор 70 и .../

АААа..   Няма да ви се дадем 8-ците,    аз съм '84

# 37

Хайде и едно кафенце!

И да питам, след две седмици ще именуваме детето в гражданското, та си търся някаква по- официална рокличка (за нея-1 год.) дайте идеи къде има, 4е Добрич още ми е малко чужд?

# 38
Добро утро! Позволявам си да се възползвам от темата ви, за да задам два въпроса. Къде в Добрич има хубава детска площадка? Предполагам в Градската градина? А къде се паркира, за да се разходим там, около полицията ли? Другият ми въпрос е за педиатър в града в случай на нужда. Бихте ли препоръчали някого с частен прием или да ходим директно в Спешния кабинет?

# 39
# 40
Добро утро!
Лавиния, в парка има две детски площадки, като тази до кортовете /к-кс "Изида"/ е по-голяма. Има и паркинг. Непосредствено до парка по булеварда също има възможност да спрете колата, ако има място. В Летния театър също има детска площадка + заведение. Относно лекар - ако си носите здравната книжка на детето, ще може да посетите всеки ДжиПи в района. Не се ангажирам с препоръчване на лекар. Мога да ти дам координати на някои, но на лични, ако искаш. В "Добруджанска трибуна" има обяви.

iyaneva, хубави роклички има в детския магазин бившето"Българско пиво", Бимбо /ако не бъркам, бившия "Малкият принц", до Мания-та/, и в посока църквата, след книжарница "Пингвините" двата детски магазина един до друг, в първия...

# 41
http://www.referatite.com/fun.htm

малко бисери за сутрешно настроение

# 42
Добро утро!
iyaneva-мерси за кафенцето!  bouquet   Борито ти е отговори  за магазините ! Peace
И аз съм от 8-ците   -81 съм. Wink

# 43
МамиБлю, благодаря много. Не знаех за този комплекс "Изида", ако се ориентирам правилно, спираме на булеварда, който води до пътя за Варна, и го намираме в Градската.

# 44
МамиБлю, благодаря много. Не знаех за този комплекс "Изида", ако се ориентирам правилно, спираме на булеварда, който води до пътя за Варна, и го намираме в Градската.
Може и така. Ако карате в посока Варна има отбивка и малък паркинг в парка, над езерото. Коплекса с кортовете се пада в ниското. Ще се ориентирате. Ако идвате от посока болницата към центъра пак по булеварда, може да спрете до математическа гимназия. Малко по назад ви остава Летния театър.
Надявам се не те обърквам още повече с обяснения Mr. Green...А може да си паркирате някъде около х.България и по центъра да стигнете до парка. Тук всичко е на 15 мин. разстояние Hug

Общи условия

Активация на акаунт