Има ли писатели във форума?

• 7 804
  • 163
  •   1
Отговори
# 150
Ох, един мъж, и той да се изкаже на място...
На някой да му се пие коктейлче?? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

50 мл. джин Гордън, 5 мл. мента Мари Бризар, 100 мл. тоник, натрошен лед, стрък дива мента. След 40 мин.  Hug

Звучи много добре. Да си го приготвил докато дойда  Hug

# 151
  За мен една "Маргарита",моля.

Във форума пише една млада дама,която е изключително талантлива. Чета редовно блога и,често публикува разкази,есета,стихове. Наистина рядък талант,наша съфорумка е. Жокер-само на 25 години е. Няма да кажа повече.  Тя си е за мен завършен писател.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 15:52 от maraidara

# 152
Како Сийке, както винаги си права.
Извинявам се за присъствието!

# 153
  • София
Бояна, време е да се обърна към теб - ти прие нещата много лично, защо? Темата беше за това има ли начин и какъв е той да се изададе книга, на хартия. Публикувай в интернет, пей в "Сите българи", рисувай по асфалта е за тема "как да проверя отразяват ли ме някой"...   bouquet

Темата е "Има ли писатели във форума"  bouquet Не съм приела нещата лично, но се бунтувам срещу това личната реалност на някой, който е имал неуспех да се лансира като Реалност. Има начин да се издаде книга на хартия, когато го има в реалността на пишещия. Това се опитах да кажа. Май съм в различна интонационна среда и думите ми се тълкуват с различен от вложения смисъл. Как` Сийка да каже дали това е знак за многопластовост или просто кофти изказ. Mr. Green

maraidara Съгласна съм за въпросната форумка. Тя няма особени проблеми с издаването и я знаем, и я четем, защото пише добре.

ПП Куба либре, пор фавор! С повечко лимон.

# 154

ПП Куба либре, пор фавор! С повечко лимон.

Дай поръчката на Бат Селтаки, той е барман тази вечер  Party

# 155
Селтакис, ако още си на бара, за мен една Маргарита, моля Grinning

По темата, с писане се става писател, а не обратното. На който му се пише да дерзае. Peace
Аз още събирам материал, но за себе си знам, че един ден това, което е в главата ми ще се роди под формата на книга и ще заживее свои живот

# 156
ако може пак да надигна глас: дайте линк към някой хубав литературен блог. на български.

# 157
  • София
ако може пак да надигна глас: дайте линк към някой хубав литературен блог. на български.

Ето това не беше зле, но признавам, че напоследък не съм го следила. http://liternet.bg/ Имаш и това http://www.litclub.com/ Въпрос на вкус, но публикации има доволно количество.

# 158
Това, че някой има издадени книги, прави ли го писател?  newsm78

# 159
Това, че някой има издадени книги, прави ли го писател?  newsm78

Знам ли. Краси Аврамов певец ли е? Laughing

# 160
И каква стана тя - писателите пак, пияни, заляни...  Crazy  / за мен пиня колада /

Иначе темата е прекрасна и благодаря на авторката, нещо хубаво се случва... Остриета острят остриета.

# 161
И каква стана тя - писателите пак, пияни, заляни...  Crazy  / за мен пиня колада /

Иначе темата е прекрасна и благодаря на авторката, нещо хубаво се случва... Остриета острят остриета.

Кви пияни, кви заляни  ooooh!
Народа се тръшна да спи, а аз имам работаааааааа... smile3518
Някой да помага с една камара чинии за миене??

# 162
Това е ЖЕНА, а това - Съдомиялна.

# 163

Този текст не съм го писала аз smile3516
Свърших с чиниите...сега кого да почвам? smile3508

Общи условия

Активация на акаунт