Има ли писатели във форума?

• 7 804
  • 163
  •   1
Отговори
# 90
Е то течението щом се е разпространило, разправяй ги ти на някой друг, че нямаш венерически болести...
Но пък нас по ни вълнуват литературните ти изблици, фенки за невиртуален секс си имаш отдавна  Grinning

# 91
От години пиша други неща, които ме вълнуват, но повече инфо на ЛС, че освен графоман, ще изляза и нарцис.  Peace

# 92
  • Ямбол
Селтакис, от четенето на твои писания тук, имам чувството, че наистина пишеш или поне имаш дар-слово(как се пише тази дума?), колкото и да се опитваш да изглеждаш небрежен и дори вулгарен.
Хайде, разкрий малко повече за себе си, сигурна съм, че и други са любопитни.

# 93
То и в неразкриването си има чар...
 yes

# 94
Развалихте темата с тези херпеси.

# 95
Развалихте темата с тези херпеси.

То па една тема...гледам тамън всички бяха наострили моливите и станали прави да пишат с упорство и дисциплина....и аз осрах ентусиазъма  Mr. Green

# 96
Ние тука пишем със сладко от кайсии....Някой иска ли? Домашно е.... Heart Eyes

# 97
  • София
За да си писател трябва да имаш нещо за казване, а иначе си просто графоман. И да напишеш нещо, което да ти харесва на теб, а не между два реда да пресмяташ бъдещите продажби и печалби. И можеш да пишеш всеки ден, когато си чиновник, но иначе е добре да се ограничиш до моментите, в които имаш нещо за казване. Останалото е суета и опити писателството да се сведе до обикновена държавна службица, в която по норматив трябва да измислиш нещо, когато не можеш да измислиш нищо.

И най- вече, за да си писател се налага да си способен любопитство, което се простира отвъд класифициране на всичко ново в рамките на познатото. Това е да си писател, според мен, разбира се. Най- хубавото в света е, че е толкова богат, че всеки може да е прав. Laughing

ПП Защо не напишеш книга за това как търсиш отговор на въпроса "Какво е да си писател"?  Wink

# 98
ПП Защо не напишеш книга за това как търсиш отговор на въпроса "Какво е да си писател"?  Wink

Предполагам въпросът е адресиран към авторката на темата, но ще си позволя да дам мнение : "Защото никой не би прочел подобна умопомрачителна скука"  Peace

# 99

Предполагам въпросът е адресиран към авторката на темата, но ще си позволя да дам мнение : "Защото никой не би прочел подобна умопомрачителна скука"  Peace

"За писането" на Стивън Кинг не е скучна. Примерно.

# 100
Бояна, и си права, и не си. Повечето писатели, включвам и всепризнатите гении, са писали и пишат не по вдъхновение. Писането е талант, но и занаят. А занаят се учи с бачкане.  Wink

# 101

Някой злосторник беше откраднал всичко на Кинг от рафта с "К" и не съм го чел...я раздуй, готина ли е?....Иначе пича ми е кумир във финансов аспект, свалям му шапка!  Hug

# 102

Че къде го видя Стивън Кинг в темата?  newsm78
А и той едва ли е имал предвид писане на реклами...   Laughing

# 103
Абсолютно съм съгласна.
Тъкмо да се убедиш, че не ставаш в този занаят, и някой заблуден те убеди, че имаш талант...И айдееееееееее на пързалката....
Писането е доста самотно занимание. Иначе в главата ти се надбягват места, хора, случки, призраци и т.н. #Crazy

# 104
Забавно ми е, каква романтична представа имат хората за писателите.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт