MAGGI Клуб

• 54 879
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!  Колко време след като сте изпратили писмо за членство   ви одобряват.

# 151
Незнам колко време им трябва Confused
Но аз днес сутринта им писах на мейла да видя дали една седмица им е стигнала да ме удобрят.
Сега ще чакам отговор пък дано и аз съм в списъка Laughing

# 152
Аз писмото го пуснах в събота сутринта , което предполагам  означава  да проверявам другата седмица .

# 153
  • Пловдив
Задължително ли трябва да проверяваме? Моето писмо пуснах сигурно преди месец, но не съм се интересувала какво е стабало след това.

# 154
Задължително ли трябва да проверяваме? Моето писмо пуснах сигурно преди месец, но не съм се интересувала какво е стабало след това.

И аз пуснах преди месец, а в петък им изпратих запитване. Направих го, защото имам злополучен опит с писмо за играта на Нестле - Живей активно, което се оказа, че изобщо не е пристигнало. След като писах в темата за играта и други момичета провериха и се оказа, че и при тях е същото. Просто на Български пощи доверие трудно може да се има. Та изпратих запитване по-скоро за да проверя дали този път ми е стигнало успешно писмото.

# 155
  • Пловдив
 Аз го пуснах препоръчано  Wink и мисля , че е стигнало до получателя си .

# 156
  • София
Добро утро!  Колко време след като сте изпратили писмо за членство   ви одобряват.
аз им писах дали имаше седмица след като го пуснах и ми отговориха, че е получено и съм в клуба и в списъка за получаване през септември. Simple Smile

м/у другото забелязвам напоследък, че нашия клон на пощата са супер бързи - колет от тук до ямбол при майка ми пристига за ден (преди цяла седмица пътуваше), малки пакети също, дори на същия ден. чак да не повярваш, че това са бълг. пощи. Laughing

# 157
Отговорили са ми - доста бързо, за което евала им, защото вероятно не са малко подобни запитвания.   bouquet Та вече съм член на клуба.  Grinning

# 158
Току що и аз получих потвърждение на членството ми bowuu bowuu bowuu

Наистина много бързо отговарят. Браво  bouquet

# 159
  • Пловдив
Току що и аз получих потвърждение на членството ми bowuu bowuu bowuu

Наистина много бързо отговарят. Браво  bouquet

Е, значи е мой ред  попитам.Ако ни четат отнякъде  smile3532 smile3532

# 160
  • у нас
писмата препоръчани ли ги пуснахте?

# 161
  • В сърцето на живота!
Аз да. Flutter

# 162
  • София
не

# 163
  • Разпиляна във въображението

Да Peace

Преди около 3 часа пуснах писмото и вече имам отговор. И аз съм вътре Wink

# 164

Супер smile3501
Ставаме все повече newsm08
Вече нямам тъпрение да си получа първото списаниице.

Общи условия

Активация на акаунт