Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 1

• 24 091
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Втори тест след още ден два, ако  не на лекар.

# 166
Изчакай ден-два и си направи втори тест.Аз си правих тест 4-5 дена след закъснението и на другия ден веднага отидох на гинеколог- на ехографа не се видя нищо,но на вагиналния се видя.Стискам палци  Hug

# 167
за пъпа и при мен беше така като при евил
а аз да ви питам след като съм в такава напреднала бременност,чела съм че когато получиш разтройство  Embarassed но много е един вид организма ти се подготвя за раждането и демек ще е много скоро при вас така ли беше някой ще сподели ли моля ви

# 168
Отиди на лекар! При мен на 4-ти ден от закъснението с вагинален ехограф се видя плодното сакче... Успех!  Peace

# 169
Вземи си поне 2 различни теста и си ги направи, ако поне на единия има наченки на бременност можеш да си направиш кръвен тест - той е най-сигурен и ако той ти излезе положителен вече можеш да идеш и на гинеколог. Успех! И аз съм в същото положение в момента, с разликата, че на мен още не ми е закъсняло...Simple Smile и ще трябва да почакам още поне 5-6 дена, иначе и моя тест беше отрицателен, но имам симптоми  Grinning

# 170
  • Варна
за пъпа и при мен беше така като при евил
а аз да ви питам след като съм в такава напреднала бременност,чела съм че когато получиш разтройство  Embarassed но много е един вид организма ти се подготвя за раждането и демек ще е много скоро при вас така ли беше някой ще сподели ли моля ви
При мен не е било така, но при едната ми братовчетка точно така протече.
Тя си мислела, че е хранително отравяне нещо, ама в края на деня се оказа с бебе в ръце. Simple Smile

# 171
дано дано че термина ми беше 25.07 и вече се побърках от чакане  Praynig

# 172
Направо прекалявате с тия теми.  Crossing Arms

Тук можете да попитате

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 12:04 от AnMary

# 173
  • Варна
Ох, милата,  Hug дано да е това, ще чакаме добри новини и здраво бебе!

# 174
  • Пловдив

Боби,пожелавам ти съвсем скоро да си гушкаш бебенцето Hug
Наистина ,когато дойде момента,организмът започва сам да се пречиства.Не се притеснявай Wink

# 175

Наистина ,когато дойде момента,организмът започва сам да се пречиства.Не се притеснявай Wink

И все пак доста го е преносила, което също не е хубаво, незнам лекарите дали са ти казали, че ако скоро не тръгне да излиза трябва да го изкарат секцио. Братовчедка ми така преноси малкия и един - два месеца целия беше на мехури затова, а да не говорим, че си има и други опасности както за бебето така и за майката. Успех и скорошно раждане Simple Smile))

# 176

И все пак доста го е преносила, което също не е хубаво, незнам лекарите дали са ти казали, че ако скоро не тръгне да излиза трябва да го изкарат секцио. Братовчедка ми така преноси малкия и един - два месеца целия беше на мехури затова, а да не говорим, че си има и други опасности както за бебето така и за майката. Успех и скорошно раждане Simple Smile))
Това,че преносва не е причина за секцио....И аз преносих,но родих съвсем нормално...
Боби,дано скоро гушкаш бебока...Леко раждане ти пожелавам..

# 177
  • Пловдив
Аз също съм на мнение,че преносването не е задължително да е показател за секцио Crossing Arms.

Майката ми звучи сраванително спокойна.Терминът и е бил 25.07,така че при всички положения е взела досега мерки-консултация с АГ ,запис на тонове и т.н,защото все пак е минала седмица от официалния термин,който пък от своя страна не оказва с абсолютна сигурност кога ще се роди бебето(което зависи от още 100 фактора,пък и е Божа работа),тъй като може да е имала и късна овулация,така че в крайна сметка  да няма проблем по отношение на ''преносването''.

Ама да не говорим празни приказки,защото нейния въпрос бе съвсем друг Wink

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 18:38 от Mirkam

# 178
  • Mediterraneo

Изказваш се неподготвена  Stop Всичко зависи от състоянието на плода и нещата са индивидуални. Аз преносих първото с 15, а второто- с 18 дни. Бебетата нямаха признаци за преносване, нито водите, нито плацентата ми. При мен причината е дългият цикъл.
Във всеки случай- преносването не е задължителна причина за секцио! По- скоро е причина за предизвикване на раждане, ако лекарите решат.

# 179
Струва ми се, че като повръщам има кръв. Не съм съвсем сигурна, но така ми се струва от известно време. Мъжът ми не ми вярва. А преди бременността не съм имала сериозни проблеми със стомаха. Откакто забременях бяха болки, неприятни усещания, усещане за кисело, но като ходих на лекар нищо не можаха да ми кажат. Някой може ли да ми даде съвет?

Общи условия

Активация на акаунт