Любители на кучета-9

• 60 862
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Джема, мерси много за отговора ти. )))
Аз доста гледах в Нета за породата и всичко останало, но така и не намерих сайт, който да ми отговори на всички въпроси. ) Ще се радвам да ми дадеш линкове и да се свържа с някой гледал такова куче в домашни условия.
Съпруга ми имат такова куче на работа, изключително мило и добродушно (трябваше да е пазач, но от него пазач не става). )) Честно казано друго по-мило куче от това не съм виждала, а иначе е поне 60кг, доста едро и голямо. ))

# 121
Джема още си е вкъщи снощи тъгува за сестричката си и не искаше да спи сама в кашона .Накрая майка и благоволи да я гушне и заспаха и аз покрай тях спах спокойно два часа .Вчера пак си поплаках за бебето което взеха все едно ми вземат детенцето  Cry
Ето малко снимки на Съни в новия и дом и на Тара която само гледа в кой да се гушне и последната снимка на  двете сестрички тука са достатъчно уморени за да легнат спокойно   .
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387999&pid=13951432
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387999&pid=13951431
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387999&pid=13951435
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387999&pid=13907864

# 122
  • Пловдив
Привет момичета, доста сте изписали за две седмици  Crazy
Галя, Тара е като сърненце, толкова е нежна, дано й намерите грижовни  стопани  Peace

Нашата Бриджит преди няколко дена стана на 1 год, направихме й импровизирана торта, понеже бяхме на вилата
Ето малко снимчици на госпожица Бриджит:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=407408&pid=13977853

# 123
Добро утро  Peace

Mirama, писах ти на лични Simple Smile

Това, което мога да добавя е, че в стандарта на всяка порода е описан желания характер за нейните представители. В тези рамки обаче се срещат различни темпераменти, както и при хората. Това, а и начинът на възпитание и предназначение на животното, го прави уж различно  Wink

galia69, много е сладка тая малка бонбонка, а ти не се разстройвай, нали бебетата са на хубави места, това е най-важното, нали. 

violenza, честита ти рожденичка! Hug Тората изглежда направо професионално, а и като гледам, била е много вкусна!

# 124
violenza честит рожден ден на госпожица Бриджит да ви е жива и здрава и много послушна .Разкошна торта сигурно е хапната за секунди
Таричка е много сладка наистина днес следобяд и довечера ще идват да я видят дано и тя като сестричките си да случи на добри и отговорни стопани .Собственичката на Белла всеки ден ми се обажда да ме пита каквото я интересува и да ми дава инфо за нея .
Джема аз не се разстройвам за друго ами ми е мъчно за тях все едно моите деца съм дала някъде .Иначе съм много горда с тях послушни са хранят се и пишкат където трябва . Две от сестричките ще се виждат непрекъснато приятелски семейства ги взеха .

# 125
galia69 , много се радвам че бебетата ви са попаднали на добри стопани Heart Eyes и честит рожден ден на Бриджит със закъснение Hug

# 126
  • сусурлево
Maлко снимки и от мен .  Joy
Не му понасят жегите на Йода ... 

# 127
juliana_p как да му понасят жегите на милото направо ми иде да се пльосна до Йода. Joy
Да се похваля бебе Тара си има нови стопани днес дойдоха от Дряново едно сладко момченце и татако му и я купиха .Малкия още като я видя като я гушна и започнаха да се целуват .Тази вечер ще спя като бебе 56 дена не съм спала цяла нощ все имаше някоя калапазанка на която и идваше игривото в 2 или 5 сутринта .
Днес ходихме да видим бебе Белла още като ми чу гласа и се събуди гушнахме се и като започна да ме милва с лапки и да ме целува и пак се разплаках .Иначе много слушала и спинкала но искала да пишка само навън изобщо не искала да пишка в котешката тоалетна която са и купили .

# 128
Обожавам кучетата от малка. Дано не обидя някой, но ако трябва да избирам дали при бебе да оставя куче или котка - избирам кучето. Така стана и у нас -  малкият ми син заяви, че няма да спи сам в стая, ако не му взема куче. Така се сдобих с един прекрасен доберман - чувствителен, мил и в същото време носещ всички особености на породата - прекрасен пазач, жив, импулсивен и бърз. За жалост беше преди много време. Оттогава в къщи не сме имали  друго куче. За съжаление не мога да го покажа - тогава компютрите бяха лукс, да не говорим за дигитални камери и апарати  Simple Smile

# 129
  • Варна
Здравейте на всички,Ето го нашият нов член в семейството бебе Гого http://snimka.bg/album.php?album_id=408128

# 130
Привет.  Peace

juliana_p, много сте ми сладки!  Heart Eyes Сега по телевизиите нали тече една реклама на Швепс и френският булдог, "взет вчера от кучкарника"  Joy Да не твоят Йода героя с белезниците и камшика?  Wink Племенникът ми, лапе на 11 години, гледа и ми вика - "лельо, това куче защо я носи тая лампа?"  Joy Joy К'во да му обяснявам същността на рекламката...  Mr. Green

DarinaN, тук никой няма да обидиш с предпочитанията си към кучешкия свят.  Peace Виж, ако го беше написала в темата за любителите на котки - веднага щеше да си навлечеш критики  Mr. Green . Доберманите са порода, която страшно много харесвам.

tutune , честита ти малка радост!  Много радостни години да ви бъде вярно и добро другарче. Hug Това бебе ми изглежда познато. Или се бъркам нещо?

# 131
  • сусурлево
хаха не е моя . но като ни срещнат думите са  " а,кучето от рекаламата "  макар ,че Йода не вдигна ушите , но много се радвам ,че вече не го бъркат с мопс .
Много са забавни тези булдоци , грозни ,но чаровни и забавни .

# 132
 Честито на одъртяващите и помъдряващи кучета Hug
 Честито и на новоизлюпениет стопани за бебетата им и на кучешките бебета - честит нов дом - да си се ползват със здраве Laughing
 Благодаря за подкрепата. Днес установих, че преди гидина не съм сбъркала със новото GP. Изписа ми рецепта с Tigretol и Fenobarbital. Ще търся първо второто - дано го намеря някъде на amp.  Praynig
  Unknown_lady, надявам се и ти пожелавам следващия път да споделиш добри новини.

# 133
  • София /Абсурдистан
За голямо съжаление новините не са добри. Току що изследванията потвърдиха тумор на панкреаса Cry Утре ще го водим на ехограф за да се види дали има метастази, ако изобщо ще се види нещо. Инсулинът му е около 9 пъти над нормата, а кръвната захар е много под нормата - под единица е и глюкомерът не я хваща. Започваме с преднизолон и концентрат глюкоза, да видим до колко ще помогне. От 4 дни нищо не е хапнал. Ветеринарите се съмняват дали ще издържи операция на тази възраст, а и ако има метастази, няма смисъл от операция. Надявам се сега с лечението поне малко да се стабилизира. Опитвам се да му набутвам в устата по малко варено пилешко, но глюкозата му е убила всякакъв апетит и не иска да яде изобщо. Все пак изяде едно малко парченце, но сега трябва да яде лечебна храна, а това не знам как ще го иска, след като и пиле не яде. Сега току що му дадох и първата доза преднизолон. Искам да ви попитам, дали някой знае къде има ядрено магнитен резонанс за животни?
Опитвам се да приема с философско разбиране положението, че никой не е вечен, но истината е, че съм съсипана Cry

# 134
Лейди  Cry Cry
Минала съм през това....... ужасно е spoko
Миличката животинка

Общи условия

Активация на акаунт