Любители на кучета-9

• 60 854
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Unknown_lady дано Джеки да е добре утре стискаме палци и 4 лапи  Praynig

# 106
  • София
Стискаме палци и лапи Praynig

# 107
Стискам палци и аз за Джеки  Praynig
Да се оправи по-бързо и да не е нищо сериозно  Praynig

Преди 2 дни водих Анди да му махнат зъбния камък и ми беше много гадно да е упоен,безжизнен и после докато излизаше от упойка  Confused Дано повече не се налага да се прави тази манипулация.

# 108
 Искам да ви споделя, какво ме радва от две седмици. Водих Чарли при поредния вет за мнение, относно пристъпите, ако някой си спомня. Нещо, което никога не ми беше хрумвало е да му давам Neurobex. Давам по 2 дражета на ден и засега нещата са наред.  Praynig Praynig Praynig

# 109
Здравейте момичета. ))

Бих искала да попитам ако има някой с куче порода каракачанка. Обмисляме закупуването на такова куче (мъжко, на 2месеца), но все пак ме интересува в общи линии хранене, навици и т.н.
Ще се гледа в двор. )))

# 110
  • София /Абсурдистан
Джеки не е добре и е сериозно закъсал /че и аз покрай него/. Днес цял ден го водим през 90 мин. на венозни вливания. На обяд беше много зле, закарахме го направо в коматозно състояние. Кръвната захар пада катастрофално, под единица. Никога не бях виждала което и да е живо същество, да го убодеш и да няма кръв. Милия лежеше с игла във вената, а от вената не потече и капчица кръв. Не можеха да му вземат кръв за тест, просто защото такава не потичаше изобщо от никъде, където и да го бодоха, нямаше никакво налягане. Чак след яко вливане на глюкоза и разтвор и няколко инжекции, успяха да му вземат и сега в понеделник чакам резултатите. В епруветката едва успяха да източат малко ужасно гъста кръв, направо като гел. Обсъжда се обаче тумор на панкреаса и евентуално операция, ако кучето успее да я дочака Cry В понеделник след обяд ще знам. След системите се свестява за някое време, но не за много дълго. Като за капак на всичко, като му отвориха устата, имаше забит един осил във венеца между 2 зъба ooooh! та го извадиха и него.
В общи линии това правихме днес, направо съм разсипана отвсякъде Cry

# 111
  • София
Unknown_lady , ужасно е това, което казваш, дано е друга причината за състоянието на Джеки и докторите да я открият. Ще стискаме палци и лапи да се окаже нещо не толкова сериозно Praynig Praynig Praynig

# 112
Unknown_lady Дано Джеки да се повлияе от вливанията и да издържи операцията .Стискаме палци да се оправи .
klarisss радвам се че сте намерили подходящото лечение за Чарли дано все така да му е добре от него .
Днес ходихме на гости на черното бебе на Сарка много е пораснала играе раздава целувки и много се е променила .Много ми беше интересно не са се забравили с мама веднага започнаха да си разменят целувки а по едно време започна да търси и да суче .Снимахме я дано да са станали сполучливи утре малкия ще ги свали от телефона .

# 113
Unknown_lady,много мъчно ми стана за Джеки Sad
Дано всичко има щастлив край  и да не е тумор Praynig Flowers Four Leaf Clover

# 114
Искам куче... но засега неможе. С това моето "искам", докато се разхождам в парка, всяко улично куче получава внимание като, че е "марково" (породист красавец). Не, чак храна не им нося, но ги гледам и закачам, а и сме в комбина - като се приближат и приятелката ми става по-мила с мен (защото я е _страх_  Grinning ). Като дете сме имали различни кучета, но ме впечатли колко много помнят кучета в парка. Преди време, хапвахме в парка и на едното му дадохме малко месо. От тогава, това куче ни познава отдалече и все ни се радва.

# 115
winter_wolf  ще дойде и твоето време да си вземеш куче а сега използвай страха на приятелката си  Joy
Днес купиха още едно от бебетата на Сарка много ми е мъчно за него и си поплаках нали си ми е детенце  CryПриятелка на една от собственичките на бебе  Съни най малката от котилото като я видяла и веднага ми се обадиха да видят бебетата и си харесаха тази с черното носле .След това ходихме у тях на гости и двете сестрички такава игра си играха накрая се умориха и ние си тръгнахеме .Сега на дивана са се гушнали мама Сарка бебка Тара и моя мъж голяма са картинка .
Бебето с черното носленце от днес си има нова майка и кака . Heart Eyes
http://media.snimka.bg/3826/013907842-big.jpg

# 116
Unknown_lady spoko
Дано да има късмет кученцето, че и вие покрай него! Praynig

Ох, Галя, много са ти сладки бебоците! Heart Eyes

# 117
  • София
Unknown_lady  Hug

Стискам палци Джеки да се оправи бързо и всичко да бъде наред.

winter_wolf, и аз така се радвах на всички кучета, и най-накрая от много радване едно такова се влюби в мен и детето и дойде да живее с нас. Беше много настоятелен и си влезна сам, докато ние всячески се опитвахме да му препречим пътя, но затова пък вкъщи се държеше изключително мило и ненатрапчиво, така че мъжа ми се съгласи да го оставим.  Laughing

Успех, и гледай все пак да отучиш приятелката си от страха й, че иначе няма да можеш да си приютиш и ти някой пес  Sunglasses

# 118
winter_wolf, и аз така се радвах на всички кучета, и най-накрая от много радване едно такова се влюби в мен и детето и дойде да живее с нас
Мислих първо да проверя теорията си, но да кажа все пак: когато разходката е сутрин, няма много хора, минаваме през парка, към закуските и после у дома. Та там накрая на парка мързеливо лежат 2-3 кучета.
Първият път издавам разни звуци с уста, а те като взеха че станаха, тичат насам-натам, взеха да лаят по автомобилите (нещо което само на село съм виждал, в града мислих, че кучетата свикват). И две от кучетата, троп-троп, с нас чак до закусвалнята (10 мин пеш). Гледам аз и (разбиращо) обяснявам - помислиха ни за клошари и заради това.
Вторият път, приятелката ми отдалече вика "няма да ги викаш". Да не казвам първия път що физиономии, ръкомахане, сърцебиене и т.н. Нищо не правя аз, но двете кучета (не видях кое беше първо) още отдалече, като по сигнал станаха и същата история: лай по автомобилите и разходка до закусвалнята и преди закусвалнята изчезват (не искат закуски, само разходка).
Навремето, разни книжки съм чел, но все пак сме имали все домашни кучета (в апартамент). Извода беше: търсят си стопанин, водач. Приятелката ми се чуди дали е това, но аз не виждам друга причина.

# 119
Привет от мен!  Peace

Нямаше ме седмица, а виждам колко интересни теми сте обсъждали.  Sunglasses

jmj,
предполагам, че постът ти е копиран не само тук, а и в други кучешки форуми. Съжалявам за това, което ви се е наложило да преживеете и също призовавам всички собственици да бъдат бдителни, защото самозваните или некомпетентни ветеринари не са рядкост, особено в голям град като София.

Unknown_lady, ужасно съжалявам за болката ви.  Cry Стискам палци твоето другарче да се оправи скоро.

klarisss, на вас също силно стискам палци скоро проблемите да отшумят.

Това, което казах малко по-горе за некадърните ветеринари, съм го изпитала на собствен гръб. Дори след направена ренгенова снимка и взети кръвни изследвания, пак не можаха да уточнят диагноза, та ако не беше хомеопатът ми, кучо можеше и да не се оправи...  Crossing Arms

Mirama , аз имам две средноазиатски овчарки, но познавам много хора, които се занимават с каракачанки. Има и специализирани форуми за породата. Ако искаш, ще ти пратя линкове. Едно е важно да знаеш - за такива кучета се иска здрава ръка.  Peace

galia69 ,  последната малка хубавица намери ли си вече нови стопани? 

winter_wolf , щом искаш да имаш куче, значи някой ден и това ще стане!  Hug Аз имам, но продължавам да се радвам на бездомничетата.

Общи условия

Активация на акаунт