Юли 2009 - Тема 69 :)

• 12 908
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Честит да и е Георги на bon_toni  и много да радва мама и тате!
Хайде, тя отпадна от класацията на преносилите Wink
Кое ли  ще е следващото бебе днес Simple Smile

# 121
Здравейте!
Преди да ви прочета,искъм първо да помоля  Praynig Сиси да ми коригира датата на секциото на 1-ва страничка-мойто доки е "забравило" за уговорката ни за 24.07 и ми е записало час за секцио на 28.07.Сиси,коригирай датата като имаш възможност,за което предварително се извинявам  Embarassed и ти благодаря   bouquet
Иначе с бебка сме много добре,даже сме по-големички отколкото трябва  Wink
Моят мъж вчера ме зарадва,че шефът му ще го пусне 2 седмици платен отпуск,а после ще бъде 2-3 седмици на половин раб.ден.Щял и заплатата да му увеличи от другия месец.Предложил и подарък да купи на бебето.Дано да си удържи на думата,че него малко вятър го вее на бял кон  Wink
Засега е това от мен-отивам да ви чета

# 122
честито на мама РуМКа !!!
Малко сладко момиченце - 3кг. 49см.

# 123
Честито Жорко на Бон-тони! Голям да порасне за радост на мама и тати!

Драга, не им се давай, тя първокласничката си знае кога и как! Обади се само да стискаме палци  Peace

Честито и на мама Румка! Добре да се грижите за малката принцеска! Бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома!

# 124
Мега неактуално за повечето майки съм си качила снимка в албума покупки за бебето  Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340166&pid=13682025. Тъй като аз съм абсолютно готова вече, дори и количката си сглобих и веднага сложих и чадърчето, и играчката. Липсва главния участник, но за сега Кроки върши чудесна работа Laughing.
ЕлиГ, дано да се засечем, поне да мине забавно престоя, че три дни в болница, незнам какво прави човек newsm78.
Увеличихме се с една и намляхме с една Joy. Честито на Бон Тони, много да ги радва малкия Георги smile3525.
Чочо- сан, браво на този шеф.
Айде още една мама отпадна, честито на Румка, за нейната девойка newsm51.
През нощта ме присви на няколко пъти корема и си викам айде почва се, е да ама сутринта си се събудих и нищо. Поне като се прибирах пеша от Майчин дом мисля, че имах 2- 3 леки контркции. Днес даже си мислех, че като тръгна да раждам сигурно ще стана отегчено и ще кажа айде да тръгваме.
Напетя, като гледам ще се видим в петък на лекцията Laughing. Само дано лудата жена не седне при нас, мен хем ми стана жал, хем направо си ме побиха тръпки от нея.

# 125
Честито на новородилите мамчета!   bouquet
Драга,невероятен човек си! Peace

# 126
Добро утро  Simple Smile
Вече имаме бебета! Супер! Да е жив и здрав малкият Георги на bon_toni!   bouquet
Да е жива и здрава и госпожицата на Румка!   bouquet

Сега чакаме хубави новини от Кейт  Praynig

Честит рожден ден на Дейзи! Много щастие и любов й желая!   bouquet

Чочо-сан, много кофти ситуация, как така ще забрави уговорката ви този доктор  Shocked Та нали се води планово секцио, не се ли записва някъде предварително?

Драга, и аз не те пускам за секцио, ще липсваш на всички ни. Ти си нашата сутрешна доза смях и добро настроение /дори когато пишеш вечер  Simple Smile /! Въпреки, че честно казано, ако мадамата ти наистина надминава 4 кг, аз бих предпочела операция /но пък от друга страна аз във всеки един случай предпочитам операцията, така че не съм в позиция да давам съвети/.

Джил, живо се интересувам "докога ще досаждаш", така че като се върнеш от прегледа, да ни уведомиш. А за морето ще бъде супер ако успеем да се видим, ето че и Драга ще е на линия. Ние обикновено ходим в Албена, но пък имаме удобна кола и обичаме да пътуваме, така че може да слезем и до Сл. бряг за по мохито  Simple Smile

Сиси, аз понеже изпуснах много теми и най-вероятно няма да успея да наваксам с четенето, да попитам - вие в Пазарджик ли сте сега? Как се справяте без таткото?

Мен уж следродилна депресия не ме тресе, но моето Лили ще ходи на море от 01.08. и като си помисля, че няма да я видя 2 седмици, ми става едно такова гадно, тъжно и започвам да рева. Така си поплаквах и в болницата за нея, независимо че всеки ден се виждахме и чувахме. Направо се възхищавам на мама Диди, като знам вече колко време е разделена от Петя, предполагам колко много й липсва...

Ем, как си? Овладя ли температурата?

Поздрави и целувки на всички! Специални прегръдки на Стеф! С моите периодични влизания май не успях да й честитя раждането на големият юнак Ивайло! Да е жив и здрав и много да радва мама и тате!   bouquet

# 127
Честито бонбонче Георги на мама Бон Тони, да е жив и здрав за радост на мама и тате.  bouquet
Честито сладкишче и на мама Румка, да расте здраво и щастливо!

smile3547  helpuu Майчета, имам нужда от помощ - ако има сред вас някоя с опит в носенето на бебчовци в слинг шал, връзване тип люлка, нека ми пише на лични, ще имам нужда от малко конкретни снимки. Аз общо взето се справих с връзването, но имам някое друго въпросче. А таткото нещо ми дава отпор, и ако не съм перфектна, просто ще ме  #Sniper То ако не е свекърва, сина й ще дойде акъл да додава, ако поне бяха прочели два реда през последното десетилетие за гледането на бебета, нямаше да ме е яд. Crossing Arms
 Линкове от нета не ми вършат работа - снимка на живо новородено там нЕма, само някакви кукли там се омотават.... Мерси предварително, така да се каже bowuu

# 128
Честити нови бебчета, да са живи и здрави  bouquet

Момичета, имам два-три въпроса:

1. Бебчо има белички неща, като налепи, по езичето - млечница ли е това и как се процедира в случая?
2. Оригването ни е адски трудно, няколко пъти се случи да не оригне, държа го дълго на ръце без да го слагам легнал - и като го сложа, връща си яденето.  Rolling Eyes
3. Кога се ходи на ортопед и кога е първата консултация?

Момичета, благодаря за съветите за кърменето, май само не съм пробвала да го събуждам по-рано да суче. Но се съмнявам че ще сработи, защото сложа ли го на гърдата, се почва блъскането и разхвърлянето на силиконовото зърно. А моето не го иска...

Сафо, миличка - благодаря ти Hug
Драга - чакам те с нетърпение вече да раждаш Crossing Arms Grinning
Медула - аз слинга още не съм го ползвала, но само картинки мога да ти предложа и аз...

# 129
  • Кърджали
Честито и да е жив и здрав Георги на bon_toni! Да носи много щаастие на мама и тати. Да е жива а и здрава малкат госпожица и на Румка.
Дейзи, честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов и късмет!
А аз си седя и се чудя кога ли ще се реши малката ми госпожица да излезе. Не че дава някакви признаци за такова желание. Надявам се да не прояви инатлъка на принцесата на Юлско бебе  Laughing А иначе, Драга, виж колок ще е забавно след всичкото това упоррство, малката ти госпожица те изненада утре, точно на термина.  Mr. Green

# 130
Честити нови бебчета, да са живи и здрави  bouquet

Момичета, имам два-три въпроса:

1. Бебчо има белички неща, като налепи, по езичето - млечница ли е това и как се процедира в случая?
2. Оригването ни е адски трудно, няколко пъти се случи да не оригне, държа го дълго на ръце без да го слагам легнал - и като го сложа, връща си яденето.  Rolling Eyes
3. Кога се ходи на ортопед и кога е първата консултация?

Момичета, благодаря за съветите за кърменето, май само не съм пробвала да го събуждам по-рано да суче. Но се съмнявам че ще сработи, защото сложа ли го на гърдата, се почва блъскането и разхвърлянето на силиконовото зърно. А моето не го иска...

Сафо, миличка - благодаря ти Hug
Драга - чакам те с нетърпение вече да раждаш Crossing Arms Grinning
Медула - аз слинга още не съм го ползвала, но само картинки мога да ти предложа и аз...

Стеф, възможно е да е млечница - преди да се стигне до МАзане с Дактарин, който изписват педиатрите на нас в РОДИЛНОТО ни казаха на марличка- малко преварена вода и сода за хляб лекичко се поръсва и с това обтриваш езичето, консултирай се с лекар,разбира се1

2. Същия случай е при нас - пробвай да сменяш леко позата з уригване - на рамо, без много да притискаш коремчето....и търпение му е майката Tired

3. На нас ни казаха за ортопеда - втори месец, а като стане на 1 месец бебчето - консултация

Дано съм ти била полезна

# 131
Здравейте юлски мами.
Аз днес съм навън и се докопах до компютър.  Mr. Green
Нямам вного време - само прегледах новите бебоци.  Laughing
Аз още чакам бебка и ме хваща страх да не би да си чакам до термина.

# 132
Safo,уговорихме се с доки преди да излезе в отпуска и явно тогави нищо никъде не си е записал  Mr. Green.
На мен ми е много гадно от това,защото трябва да уредя кой да гледа детето 4-5 дни,докато съм в болницата.Мога да разчитам само на моите родители за това /свекърва ми почина в началото на годината и от страната на моя мъж останаха баща му и 80-год. му баба,на които не мога изобщо да разчитам/.
Още по-гадно в ситуацията е,че бебка вече много ми тежи и не мога да се грижа пълноценно за семейството си-Йоан постоянно иска да си играе с някого,а с мен неможе  Sad
Уф,ще устискам още малко,колкото и да ми е некомфортно!  Confused
Пак благодаря за поправката на 1-ва страничка  Peace

# 133
Ох, много съм залумпена, 100 пъти пицах и все забравям, да честитя на Дейзи рождения ден newsm59  ura. Големия подарък вече си го получи, така че само здраве ти пожелавам.
Мерси, момичета Hug.
Сафо, честно казано и на мен ми е малко свито под лъжичката с тези размери как ще излезе, но пък и не ми се ще да ми се бъркат изкуствено в нещата. Може би ако знаех, че има кой да ме гледа и пази, докато зарастне операцията щях да се съглася, но и това нямам, така че за мен ще останат другите шевове.
Стеф, мога да ти отговоря само за ортопеда, първия месец ти се полага безплатно, по здравна каса, вземи си направление, така ни казаха на лекцията на 9 месеца.
Сандра, дано да ме изненада, че в неделя съм на погача, до тогава трябва да са ни изписали, ако вземе, че излезе.

# 134
Сафо, честно казано и на мен ми е малко свито под лъжичката с тези размери как ще излезе, но пък и не ми се ще да ми се бъркат изкуствено в нещата. Може би ако знаех, че има кой да ме гледа и пази, докато зарастне операцията щях да се съглася, но и това нямам, така че за мен ще останат другите шевове.

Не се притеснявай, сестра ми роди нормално и двете си деца, едната 4400 (каза акушерката че е 3-месечно отгледано бебе), а другата 4100. Е,имаше 4 шева, ама то като чувам сега с колко шева се ражда си е нищо...уви нямат търпение тези доктори и все напъват нещата.
А за петък, ако си все още на линия, ще се видим там.
Лудата, имам съмнения че я познавам от една екскурзия, та може да я питам следващия път дали е тя, но първо трябва да се настаним на друга маса  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт