Кодове за Ларедут - 32

• 45 630
  • 688
  •   1
Отговори
# 630
Извинявам се за спама.Пуснах поръчката с машината за хляв и един елек за 1 евро.На е-мейла получих потвърждение,но в сувито още не.Има ли шанс да получа поръчката кояно е за 16.77 евро.

# 631
  • София
Добър ден може ли малко помощ
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324162712&a … 3&Mode=Update
Това якенце ми харесва успявам с код  50210 да го намаля на 28 Е ама пак ми идва множко.Ако някой има идея или е успял още да го свали много ще се радвам да сподели Praynig Hug
Заповядай- http://lh4.ggpht.com/_vCzarJaE_WE/SnwSKy4QJoI/AAAAAAAAB94/IWVkpU … w0/s800/10154.JPG

# 632
  • Лондон/Пловдив
Ева благодаря ти много !  bouquet

# 633
Аз пуснах якето заедно с момчешка блузка за 7.90 и дойде даже още по-евтино. Съжалявам, че не мога да го онагледа като Евето, пускам линк към блузката, кода е същия.  
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-garcon.aspx?produc … &numberpage=6

# 634
  • Пловдив
Днес дойде и моята машина. Не съм я снимала тъй като има вече публикувани снимки. Правена е в Китай по поръчка на Ларедут. Указания има на гръцки и френски. Не мисля да я пробвам сега тъй като съм я взела за новото ни жилище и я пращам директно там.
На първо четене ми направи впечатление, че капака не се щраква. До сега не съм виждала такава. Доколкото съм разглеждала тези на Мулинекс основно, капака си се затваря плътно. Кентейнерчето за хляба е едно такова тясно пък много дълбоко т.е. за един нормален хляб, но все едно изправен  Thinking Леко съм озадачена дали ще се изпича равномерно. 

# 635
Извинявам се за спама.Пуснах поръчката с машината за хляв и един елек за 1 евро.На е-мейла получих потвърждение,но в сувито още не.Има ли шанс да получа поръчката кояно е за 16.77 евро.
има Peace
Леко съм озадачена дали ще се изпича равномерно.  
изпича равномерно, става чудесна коричка Peace само ако се попрекали със солта бухва много нагоре.
Заповядай- http://lh4.ggpht.com/_vCzarJaE_WE/SnwSKy4QJoI/AAAAAAAAB94/IWVkpU … w0/s800/10154.JPG
[/quote]
Ева, златна си! Hug
Courage!, може и без подобни емотикони (  Crossing Arms ) и P.S. кой какво чете и кога. Когато аз съм чела и отговаряла в темата за Редута, ти сигурно не си знаела, че съществува този сайт. Не се обиждай, но се подразних. И на мен не ми е било  кеф да отговарям на дъвкани и предъвкани въпроси, но съм го правила.  Peace

Пепси, хич не се обиждам. просто чета първа стр. и се чудя как "стари кучета" Grinning не знаят как да пазаруват с референтни номера. за четенето - не беше до теб, а до потребителката, която няма време да се връща да чете, пък иска да поръчва. по този \а и не само по този \повод казват - красотата изисква жертви Peace
жертвайте се и четете повече, вместо да пълните темата с въпроси от тип-спам.
съжалявам и аз за спама  bouquet \нямам и непубликуван код, с който да го компенсирам Embarassed\

# 636
  • Варна
Ще ти кажа, как "стари кучета" не четат. Пробвах с реф. номер и ми излезе, че няма такъв артикул с такъв номер (може и номера да съм объркала). Затова реших да попитам, как в крайна сметка стават нещата с тази машина. Това беше, научила съм се вече или да пропускам постове, който се повтарят или ако имам желание да отговоря, но се ваздържам от назидателни реплики.  Peace

# 637
  • София
Да се оплача - днес си взех поръчката от митница  Sad, бях пуснала с код за матрака когато даваха тенджерите за подарък, но нямах късмет да ме огреят тенджерите - получих прохосмукачката - много съм разочарована. Някой ако има за замяна - тенджерите срещу прахосмукачката - аз съм на среща.

# 638
Да се оплача - днес си взех поръчката от митница  Sad, бях пуснала с код за матрака когато даваха тенджерите за подарък, но нямах късмет да ме огреят тенджерите - получих прохосмукачката - много съм разочарована. Някой ако има за замяна - тенджерите срещу прахосмукачката - аз съм на среща.
Може ли да ми кажеш от коя дата ти е поръчката Cry и аз пуснах за тенджерите... ама май няма да ги имам!

# 639
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Преди малко пуснах поръчка на нов акаунт с кода за пекарната. Имах 14 артикула все намалени и ми даде и допълнителен подарък. Сега ще чакам какво ще пристигне

# 640
Момичета, бихте ли ми помогнали  Rolling Eyes?
Миналия петък - 31.08. писах до Ларедут за поканен приятел, който си е изразходвал ваучера от 10 Е, като ползвах шаблона от сайта на Unicorn. Не съм прикачила сканираната фактура (не зная къде да го прикача). До момента нямам отговор.
Някой може ли да ми каже къде да прикача сканираната фактура, за да им изпратя отново писмо?

Благодаря!

на мен пък ми изпратиха ей ова на мейла Bonjour Mme

Hello,

If you wish to benefit from the offer for the sponsorship, then you have to place an order on the web, to safeguard it and then contact us again. We will book the order with the discount for 20 ¤.
However, the discount is only available on the full prices of the general Spring or Winter collection (except : prix verts, prix rouges, prix mini)
Thank you

# 641
Кой е актуален код за матрака newsm78

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 20:47 от desita1234

# 642
Добър ден може ли малко помощ
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?productid=324162712&a … 3&Mode=Update
Това якенце ми харесва успявам с код  50210 да го намаля на 28 Е ама пак ми идва множко.Ако някой има идея или е успял още да го свали много ще се радвам да сподели Praynig Hug
А при мен с код 30929 наманява 30е и дава БД ,но без подарък.

# 643

Пепси, хич не се обиждам. просто чета първа стр. и се чудя как "стари кучета" Grinning не знаят как да пазаруват с референтни номера. за четенето - не беше до теб, а до потребителката, която няма време да се връща да чете, пък иска да поръчва. по този \а и не само по този \повод казват - красотата изисква жертви Peace
жертвайте се и четете повече, вместо да пълните темата с въпроси от тип-спам.
съжалявам и аз за спама  bouquet \нямам и непубликуван код, с който да го компенсирам Embarassed\
[/quote]

Ей, човек да не попита нещо ще го "изядете"  Rolling Eyes.Все пак има хора ,които ми помогнаха с отговора,благодаря на VK Hug,а нали за това е форума за да си помагаме,не да се плюем

# 644
  • София
Може ли да ми кажеш от коя дата ти е поръчката Cry и аз пуснах за тенджерите... ама май няма да ги имам!
Поръчката е от 21.07 тази която взех днес, а поръчката ми от 24.07 е канселирана - след 9 потвърдителни мейла  Sad Sad Sad
Заради тази прахосмукачка ходих и до митницата и колета тежеше 6 кг #2gunfire
Момичета как да си ги поръчам тези тенджери - толкова ме е яд на тия ларедутци дет само ни подлъгват  Cry

Общи условия

Активация на акаунт