Кой в България, кой във Виена ето тук 38та австрийска тема

• 17 442
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • Виена, Австрия
Добро утро!

food010  food010  food010

Лек ден на всички и приятни почивни дни!   bouquet

# 271
zдравеите моми4ета. Много ви благодаря zа многото и хубави пожелания.
Аz съм си ве4е в къЩи и понеже съм сама с бабата и Софиа е болна имам малко стрес. Как се оправяме с 2 деца, едното болно и ку4е, не ми се раzкаzва ooooh!.
Ина4е Серена е добре, спи, су4е и мрънка от време на време Simple Smile. Дано си остане такава послуШна.
Снимки оЩе не съм свалила от фотоапарата.

Майка дойде с аирконата преди месец , и ни каzаха 4е страШно голям наплив има и много се търсят билети, дори едно вохененде беШе аусгебухт. Така 4е който Ще си вzима билети да има това в предвид.

# 272
Добро утро и хубав уикенд на всички!

food010  food010  food010  food010

ние отиваме да режем бодливи дървета.
аз похвалих ли се че от октомври се местим на село да живеем???  dance

# 273
Добро утро мацки.
Да разлея кафето   food010  food010  food010  food010  food010  food010 заповядайте.

Деианке ако ти кажа надали 6те ми повярва6 ,4е тази но6т сам ги сънувала тези твои маслини със 6ипове  Laughing само 4е за6то бяха розови на цвят нямам обяснение newsm62 и изумително прили4аха на " Христовия Венец".

Освен AIR KONA  и Karat патува до Виена и мога да кажа 4е са малко по 4ове4ни 6офьорите( това така ли се пи6е6е)Тези от Еркона не6то много се възгордяха.( Да ви разкажа ли как последния път единия от 6офьорите се опитва6е да обясни по микрофона кое е малка нужда и кое голяма и кое как мири6е newsm61).
Намаление за билет ползват пенсионери ,студенти , у4еници и малки деца. На бебета не се купува билет. Цената за Еркона в едната посока е 60 евро.

Пате аз съм за ,оба4е ти си има6 само един сладур ,които ве4е е голям, а аз с тези двамата съм за никаде.Емето тър4и все едно тренира за олимпииски игри, а по нова година 6те затър4и и Филип и 6те е живо 4удо ако вооб6те успея да седна на масата Weary.
Ина4е за сре6та съм готова.

Дианка зву4и ми познато само 4е две болни деца без ку4е.Какво и е на Софи.

Simple Smile) има ефект от хардала с меда. Дано скоро се оправим съвсем.

Сега ви пожелавам на вси4ки слън4ева неделя. Heart Eyes

# 274
Свити къде е таткото да помага?
Пиши как мина раждането, в същата болница в 19 ти бец. ли беше / не се сещам за името, знам, че беше частна /?
Дано Серена е все така спокойна и безпроблемна, понякога 1+1 не е =2!  bouquet
Да е жива и здрава бабата Heart Eyes

Дайана, ха честита къща!
Габи, мерси за инфото, това окончателно ме отказва от Ерконата!

Ние вчера имахме ужасен ден, детето събори 100кг телевизор, добре че нищо не му стана и късмет тв то падна на някаква възглавница, та и на него нищо му нама, направо реклама на Грундиг! Ама данданията голяма, рев...Снимах с камерата евентуално за застраховката, но за някаква дупка на ламината, та макар и голяма няма да викам застраховката. Аман от беснелко!

Като за капак на вчерашния лош ден новините от Охридското езеро...
Приятна слъчева неделя, ние отиваме с новото колело да обикаляме квартала bowuu

# 275
  • Vienna
Мацки, добро утро.
Хайде на среща днес след обяд. Предлагам или зоологическата градина или Бауернхоф на Кобенцел. Да проветрим децата.

# 276
  • Виена, Австрия
Добро утро и от мен!

Габи, мерси за кафето!   love001
Как е Филипче? Никаква те няма да се появиш!  Naughty

Свити, какво и е на Софиа? Пак ли ангина? Каквото и да е и пожелавам бързо да се оправи и един път завинаги да я изоставят тези проклети болести!    action032
Чакаме снимки на Серена!

deiana, честито и от мен мила!   bouquet
Какво става с дървото? Намерихте ли разрешение на проблема?

Сю, честито ви колело! Със здраве да си го ползвате!   remybussi
А номера с телевизора ми е до болка познат! Тали я свърши тази работа със събарянето още като беше на 2 години! Слава богу и при нас нямаше сериозни последствия!
Радвам се, че и Калоян не е пострадал, а пък дупката на ламината от "самолет няма да се забелязва."   Mr. Green

За Охридското езеро... Поредната безотговорност довела до трагедия!
Бог да прости удавилите се!  Flowers Rose Flowers Rose

Джи, браво на порасналото момиче!  smile3501
И при Тали стана някога  много бързо номера с памперса, горе долу за седмица го свалихме.

Пате, идеята е страхотна, но не знам дали ще успеем да я осъществим.

От мен приятен неделен ден и успешен старт утре на всички малчугани в детската градина и училището!   bouquet

# 277

deiana, честито и от мен мила!   bouquet
Какво става с дървото? Намерихте ли разрешение на проблема?

Мерси!
какво дърво бре Жени, ние говориме за поне20 броя #Crazy и Габи, правилно си сънувала, точно тръните от венеца на исус са, ако някой ми каже какво е това дърво ще съм благодарна.
вчера секохме и рязахме 6ч, днес съм с неописуема мускулна треска. половина остана за другита събота. изкарахме 5 ремаркета клони, на мистплаца искаха да ни пратят за виена, че не сме се мелдвали още там. 5 евро и 2 бири беше цената чичото да си затвори очите Mr. Green
ето лек снимков материал
http://picasaweb.google.at/deiana.cu/Garten#

# 278
само да кажа, продавам в ибей мебели и играчки за деца, на по 1 евро съм ги пуснала, само някой да дойде да ги изнесе от тука. гаредроб за детска стая и викелкомоде и тн. не знам как да пусна линка името ми е dayanne78.
http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3303574686 … me=STRK:MESELX:IT

# 279
Здравейте,моми4ета!Радвам се да се виждаме отново тук,макар ,4е съм доста изостанала  с темите.Имам пропуснати ве4е няколко.Няма време за ровене назад,затова актуалното най-напред..

Радвам се за бебе Серена!Свити,желая ви здраве и радост с малката принцеска!  bouquet

Ани,много се радвам и за теб!Желая ти безпроблемна бременност и едно хубаво здраво бебенце!  bouquet

Деиана,4естита нова къща!Пожелавам ти да създадете уютен дом в нея!  bouquet

Христинка,радвам се 4е си ни намерила.Добре до6ла !  bouquet

За слу4илото се в Охрид...жалко наистина..

Flowers Rose Flowers Rose

На вси4ки пожелавам хубава и успе6на седмица!

# 280
  • Vienna
Дейана, 4естита къ6та, мн се радвам за вас. немога да повярвам ,4е 6те градинарства6 Joy
това дърво наистина е мн особенно, но е красиво. един съвет от мен, мн добре си помислете преди да режете дървета, до нас дето купиха къ6тата, тъпа4ката одряза абсолУтно всико. вклУ. 2 бора и един кипарис, не са стъпили в градината, оплаква ми се как сгре6ила и сега нямат грам сянка, а нямат и кинти за зонен6утц. мн ме оголи и мен, виждаха ни през 2 улици, и ние дадохме луди пари за зихт6утц, но няма на4ин аз искам приват сфере.

Габи, ами няма ли баби да гледат децата за нова год.

Абе мацки, за6то не си направим фломаркт? на Макси вси4ко от миналата год. му е малко, а имам не6та обли4ани и обувани по 2 пъти, вси4ки дрехи са фирмени. 6те ми се да му взема някое яке на старо за игра в двора, някой боту6и...... трябва с не6то да изкара на4алото на зимата, а после 6те го обзаведем  от Америка. Сетих се имам 6 олверола от 3м до 3год трябва да ги пусна по ибей.

Ако искате сре6та за др. неделя съм без мъж и мога.
Лека но6т

# 281
Pate
мерси! дърветата ще сечем до дупка, щото с тиа тръни не става с децата. иначе сянка ще имаме, съседите отдясно и отпред имат големи хубави орехи в техните градини, от тях стига и за нас. на терасата имаме покрив, така че.... за сихтшутц и ние сме се приготвили за много пари за туи и ципреси, друго не искам. само една трева и това е, не искам да работя, а да лежа в градината Embarassed

# 282
Здравейте на всички!Дъщеря ни ще бъде студентка във Виена,пристига там на 21.09.Още неможем да и намерим квартира!Може ли някой да помогне даже и със съвет,къде и как да търсим?!Благодаря на всички които отговорят!

# 283
 Меги , ето тук може да погледнете за квартири,общежития и WG-та.

http://www.home4students.at/index.php/de/wohnen

# 284
Мацки, какво ще кажете за обедна неделна среща в неделя в милениум? старбъкс или където и да е там.... в 12 часа?????

Габи и аз сме на линия, Надя (hopen) евентуално също. Друг????

Общи условия

Активация на акаунт