НОЕМВРИЙЧЕТО по плажа тича,да се плиска във морето най-обича

• 18 934
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Ей ТалитУ - не ме обиждай с тез косми, че няма нищо на света, от което да ме е гнус повече и още-повече  Sick Аз действам, ама ме домързява Simple Smile Днес докато Скреч спомена и аз вече бях яхнала епилатора. Ама съм много доволна.
Ти да се оправяш, че не те харесвам Не в настроение. Нали? душицо? И на мен Цецето ми липсва много.
От тичането съм ужасно скапана, хапнахме набързо, сега малко пъпИш и айди, кой от къде е .

# 61
  • София
Добра нощ.

Аз сега се прибирам от път  Tired Закарахме детето на село, даже и не си взех довиждане с нея, че да не се разстрои и да ревне за мен. Ама майка ми каза, че като сме тръгнали си е пила млякото и е заспала веднага. Душица мамина златна, много ми липсва вече  Cry

Едва ли ще се разпиша преди неделя вечерта, защото утре след работа отпътуваме веднага за Рибарица. В събота е сватбата, в неделя до обяд ще разкачваме, ще минем през село да си видя детенцето и вечерта се прибираме в София. Много се притеснявам от тия жеги, майка ми ми е обещала че ще стоят на хладно в стаите и през деня няма да си показват носовете навън. Аз се надявам в балкана да е малко по-хладничко, поне вечерите със сигурност ще се разхладим.

Медхен, не ревнувай сега и ти. Не сме се крили с Роси да се виждаме, просто така се случи, а и нали ме знаеш как съм със времето. То и голямо виждане беше с децата де....Макар че слушкаха много, не мога да се оплача, а и батко Ицко доста се позанимава с тях  Heart Eyes Качих малко снимки на сем.Петрови  Whistling - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13717468=
Най-после и аз опитах от техните дини - страхотни са! Hug

Ще лягам, че кое време стана, а в 4.30 ще ставам за борсата  ooooh! Приятен уикенд и се пазете от жегите, ей!  Hug

# 62
Цеце, аз съм длъжна да поревнувам да не излезе, че не ви обичам  Wink  Hug Почини си поне нощем, като я няма Васето а скоро ще си я гушкаш по цял ден  Heart Eyes Нищо не каза по въпроса с гостито - приемате ли, не приемате ли на село гости за един ден  Thinking

Таш, какво те подразниха тези от яслата? Ние с Алекс тъкмо онзи ден отворихме шампанското, че нашата сестра си дойде и "онази" се върна в старата си група. Я да ти тАлАфонирам  Simple Smile

Юлче, само ако ти направят фасони там където си подала документи се обади, ще я видим тази работа  Sunglasses Вярвам, че няма да имаш проблеми. А като започнеш ще влезете в крачка с децата  Peace Пък и на хубавите хора им се случват хубави неща и току виж съберете децата в едно ОДЗ  Peace

Галееееее, аз и косми тЪ 'аресвам. И Скреч и нея  Hug

Роси, ти къде зачезна? Звъняхте л инякъде? Абе я и на теб да звънна  Whistling

Весе, печи дупе и заради мен. Заменям работен ден за ден на плажа  Mr. Green

Аааайде със здраве и умната  Crazy Още не ме е напекло слънцето, а вече преджасах  #Crazy

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 09:09 от madchen

# 63

Добро Simple Smile , за мен пу пяната с канелата Simple Smile  hahaha, а вие си разделяйте кафенцето.
Роси - Цеци много хубави снимки, Роси - липсваш ми. Кога ще се видим. Поканила съм ви на гости, ама се правиш на разсеяна нещо.
Цеце - знам че ти е мъчно, ама да седи детето само и да скучае, а на село си е друга работа, мисли си за това, че ще тича на двора. Разбира се че е по хладно в планината бе, не го мисли, а и майка ти да няма да седи на жегата и тя, ще и стане лошо
Мацки ко прайте в тези жеги, затова ли не пишете, къде сте, заминахте на морета ли вече?/които се върнаха що не пишат/.,за като дърта клюкарка,..... Simple Smile Липсвате ми бе, не че не що ...
айдИ бай!!!

# 64
  • София
Ей, Галаксинийка /това беше супер умалително и галено  Laughing/, знам си аз, че си мацка, шегувам се.Даже мислех ония ден да те поправя като каза, че не си обръщаш внимание  Wink, ама после реших, че щом искаш да те възприемат сега така, имаш нещо наум  Mr. Green

Голяма жега, едва се стои в офиса, мисля днес да си тръгна на обяд, за да взема Али, много ми е свито отвътре, ще се побъркам /сънувах едни глупости и само за това мисля/ #Crazy.И без това хич не мога да работя така Cry

Цеце, хубаво изкарване и не се преуморявайте, нали  Hug.Да направиш най-прекрасната си декорация.Хайде, още малко и идва моретоооо  Sunglasses

# 65
Ку-Ку...как сме бе мацките?
Епилирани, ондулирани...ха така ви искам.

Таш какво те мъчат в яслата? Нали е здрав Али?

Цеце - я си почини малко и зареди батериите!!! Помага вярвай ми-аз съм мома англичанка от 2 дена. Мъжете заминаха в странство и аз си почивам активно. Добре е да кратък този период, че това лягане след 3 не се отразява добре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама се чувствам перфеееектно. Не съм била сама от мноооооооооого време, а живота който водя вече 3 дена ....еми не е лошо беееее ама айде да не се отпускам, че то бързо се свиква и утре ББ ще ми стопи лагерите (ББ=Бат Боян, неееее оня другия пожарникаря).

Аз днес разбрах, че август няма детска кухня....и сега как ще го изхраним като нема кой да готви....Трябва да огледам за частна около нас...макар, че мисля и 1-2 седмици да го пратя при баба и дядо...все някак ще се оправим...

Юлче стискам палци и аз-да кажеш после.
Роси-тебе те отминавам тогава!!! Ще ми се срещат те тайно...амаха... Hug Hug

# 66
 Така, първо да попитам тези думи к'во значат и после с другото  Joy
и   hahaha hahaha hahaha
А за ТалиЙка - и аз я харесвам всякаква, ама ме дразни , че все не се  харесва или по точно така казва, да я убеждаваме и да чува постоянно , че е страхотна, това е стар трик ! Simple Smile  Embarassed Hug hahaha

# 67
ондулация
мн. ондулации, ж.
1. Къдрене на косите вълнообразно.
2. Вълнообразно движение.

# 68
  • София
Алоооуу, Галаксииии, ти на кой викаш стара, а  smile3534

Е, значи сме "ондулирани" Joy Joy, щом казва Мими, не спориМ  Mr. Green

# 69
  • София
Въх, тази жега ще ни умори.
Ондулирани значи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green - аз ще мина на 2-рото значение, че с тоя моя кръст как ходя, не е истина просто - сигурно отстрани съм много смешна.

Таш, намерих си формички.  Simple Smile Благодаря на всички за помощта  Hug
Ся ще пека блатове, хубаво че има климатик, че...

А снощи почти не съм спала - някакъв луд комшия в 4 часа реши нещо да си изнася - то не бе думкане, то не бе дрънкане, то не бе влачене...и накрая се развидели. Идеше ми да стана и да го застрелям направо.
От 8 сутринта чистя - вчера в 21 часа вече имах нареден паркет. Не искам в близките няколко години да чуя за ремонт. Въпреки, че ми се въртят 2-3 идейки в главата  Crazy
Таш, какво те ядосаха от яслата. И мен ме нервят от време на време като ми уфнат като влиза Стефан. Кога ли ще си отворя устата.
Мими, частна кухня има в Елмо, или поне имаше преди 1 месец - можеш да провериш там - близко ти е.

Ох, някой звъни долу.
Пускам поста, че да не се затрие.

# 70
Алоооуу, Галаксииии, ти на кой викаш стара, а  smile3534
Е, на никой не съм казала бе?  newsm78 Бъзикаш ли ме нещо, че не загрявам....
Жу - кажи за паркета, сложихте ли и харесва ли ти.?
Мими -благодарско за уточнението.  Hug

# 71
Е,най-после да седна ,да ви почета.
Цял предиобед сме навън,жега,не жега,Ангел по-рано от 12ч.не иска да се прибираме,та от 9,30 до 12ч. сме навън(добре,че обикаляме край блока,където има дръвчета,та е сенчесто).То голям зор било без количка,днес даже си купих раничка,за да слагам играчки,водички и каквото се сетите....
Ей,сега успях да си направя кафенце,че да се ободря.

Цеце,Роси,хубава среща сте имали,личи си от усмивките ,които видях на снимките.

Всички сте ондулирани,епилирани,а аз чакам да стане вторник(сестра ми ще идва да гледа Ангел за 2-3ч.),за да отида на фризьор,че косата ми е ужасна.Доста съм се изоставила,но времето не ми стига,зимата ще наваксвам.

Хубав ден,слънчево настроение,здрави дечица!

# 72
Записче...

Аз не пиша и няма да пиша скоро, защото имам проблем с очите . Старая се да не изпускам нишката и ви чета накъсано, но все пак успявам  Hug

Целувки на всички малки и големи  Heart Eyes

# 73
Хеллло драгички,
  sweating sweating sweating , де да бях на  sun, ама цЪ в нас се потя и пия чай, чай, чай, Наздраве  Drunk
Ники днес се изака нормАлно, т.е дори твърдо, зарадвах се, хапва си с апетит душката на мама.
Тали как сте с Али?   love001
РоС - очите ли? Какво бе жена те мъчи сега, лелеее недей чети хич, почивай си мила.
Бакси - аз не ие излизам и сутрин, мързи ме Simple Smile 
ББААааЙйййй душици

# 74
  • София
Ей, Галаксинийка, днес ти е топло май -каза, че използвам стари трикове, затова те питам стара ли ми викаш?А виж ме сега, как се обяснявам като ученичка   smile3534.КОга заминавате на вилата?В неделя може да се видим в Борисовата  Heart Eyes

Бакши, допи ми се и на мен кафенце сега като каза  #Crazy.Отивам да си направя едно с кола.Аз се карам на другите, а съм отчайващо за фризьор, имам 5 пръста черни корени, но ще се правя чак на 2-ри август, че любимката ми е на море.

Роси, какво ти е на очите, мила  Hug.

А, хубавицата ми писала  lovekiss.След малко ще си допиша   love001

Общи условия

Активация на акаунт