НОЕМВРИЙЧЕТО по плажа тича,да се плиска във морето най-обича

• 18 956
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Как сте мацкиHug

Аз съм се отдала на лятно-бебешки режим и гледам да не си тормозя очите с компютър  Laughing С Кари сме страшни хаймани, въртим из Бургас, на плаж, по всички площадки в Морската, по кафета и молове... въобще нямаме спирачки.

Кари от 3 дни е без биберон, подари го на бебето  Laughing първите три заспивания (обедно и вечерно) бяха по-драматични, ама вече се върнахме в нормален режим. Много добро това мойто дете, адски бързо свиква с всичко. Вярно е, че поне 2 дни обяснявах, че само бебетата са с биби, а каките - не, за да се подготви, ама даде резултат. Сега си лята в кошарата и почва да нарежда "бебе има биба, кака кари биба нямаааааа"  Joy

С махането на памперса имаме сериозен прогрес, изпуска пиш само ако много се заиграе. Естествено и вечерния е наличен, но него не смятам скоро да го махам.

Не знам как се справяте с агресивността на децата по градинките. Днес едно дете ухапа Кари здраво по ръката. Има отбелязано цялото чене. После друго я блъсна силно по гърдите и тя падна. И това, за да й вземат една играчка ooooh! Майките им в отговор ги пребиха от бой, което беше най-правилното нещо, което можеха да направят  Sick  ooooh!

Дита, много ме кефиш с черна коса, подчертава лицето ти  Wink

Скреч, напълно те разбирам със свекървата, дано бързо да оправите колата и дим да ви няма Peace

Роси, според мен ще ти текне нормално скоро. При мен е имало такива случки именно при много горещо или студено време. Сигурна съм, че и стреса оказва своето влияние. Защо не пиеш някакви витамини или имуностимулатор?

Таш, и при мен обувките и чантите са основна слабост, напълно те разбирам  Hug Купувай, особено в намаления! Освен, че е изгодно, страшно допринася и за душевния комфорт  Heart Eyes

Гале, дано бързо да ти мине вируса и весело да си изкарате на вилата. Аз леко и благородно ти завиждам, обожавам къщи. Даже сега търсим с мъжо къща да си купим, ама да видим дали нашите планове ще се превърнат в реалност  Praynig Засега търсим в София, но ако не стане ще потърсим на село (ех как ми хареса разказа на Лилчо  Heart Eyes).

Арабелка, аз не съм те разконспирирала, ама сега отивам да те търся в профила на Деси  Laughing

Лека нощ от мен   bouquet

# 136
Е явно аз нещо съм сбъркана... Laughing То е ясно защо знам името на Арабела, но помня и имената на такива като мен дето се явяват през 2, 3 теми веднъж Mr. Green

Да се похваля...купихме легло на Гого, ще прибираме кошарата вече Grinning. И по този повод се сещам, скоро коментирахте за количките, бибероните и т.н.  Аз не виждам защо като детето си върви добре, насила трябва да го слагам в количка. Разбира се за голям преход да...но ние не правим такива пеша Laughing И да боли ме кръста защото ги нося( и двамата), но и не ми харесва да мъкна количка, защото евентуално може да се измори Wink Сега ми е хиляди пъти по лесно Peace

# 137
Еееехххх най-сетне си имам едно другарче в списъка Party Деско,мерси че ме прие Hug Снимките са невероятни,а аз като врл поддръжник на брюнетството казвам че си супер готина с тази промяна.А мъжа ти (виждала съм го преди на някакви снимки),ми той се е стопил на половина с този Дюкан.На онази снимка ми изглеждаше съвсем различен.ЧУдесно семейство сте Hug

Изпратих запитване и до Роси ама нещо не я виждам,сигурно ще се появи.Ех,че съм зле с тия Фейсове,снимки не съм си сложила още,незнам за какво да го използвам по кокретно,абе ще се науча... Mr. Green

Лека и мека Heart Eyes

# 138
Дитта, за какво да ти се сърдя  Shocked Аз ако исках да се крия от вас, нямаше да ви търся.
Пошегувах се. Пък и не съм толкова потайна, колкото се изкарвам  Mr. Green Споменавала съм си името и в темите, на някои съм писала на лични и винаги го пиша накрая и т.н.  Wink
Биси, не ме карай да се срамувам  Blush На "видна", където и да било, пък никога не съм целяла да се правя. И само междудругото, въобще не съм в отчетните още от началото. Четях от самото начало, но тогава се криех и се престраших да пиша някъде към петия месец.
Аз също помня абсолютно всеки писал тук.
Не знам защо си с такива усещания - видни, невидни, забележими, незабелижими, с едни гърди напред и т.н  Sad
Не знам как да се изразя, че да не бъда разбрана погрешно, а и съм на две чаши вино, мисълта ми тече бавно  Mr. Green
По-активните потребители ги опознаваш по-добре и си по-освободен в общуването с тях - то е ясно.
Има хора, които, за мен, пишат формално или просто не намират начин да се приобщят към групата. Единствено те могат да се чувстват по някакъв начин "пренебрегнати", просто защото освен да им отговориш по същия формален начин или дори да ги подминеш, като се има предвид, че това е човек, който не познаваш реално, не виждам какво друго да им кажеш. Но май и сами се отказват да пишат след няколко опита.
А останалите, между които мисля, че попадаш и ти,  колкото и рядко да пишат, винаги "завръщането" им е приятно и не мисля, че остават непознати за останалите. Все пак, не всеки има време, почти всеки ден, да е на линия.
А че не може да споменеш всеки потребител, във всеки пост - то е ясно. Нито време имаме, нито физически е възможно да отговориш на всички. Така е и в реалното общуване - като се събере една голяма компания, говориш с когото свариш  Laughing
Нещо такова. Айде, че се опетлах съвсем.
Без количката ти е лесно, защото живеете съвсем наблизо до парка. Я, ела само един месец да слизаш до Градината от нас и ще те питам тогава.  Затова, в близко бъдеще, въобще не мисля да я изкарвам от употреба - остави, че ще се умори и не виждам как ще мъкна на ръце 12-15 кг+багаж поне километър, ами с нейното темпо, може и докато се приберем да е дошло време за втора разходка  Mr. Green
За Фейса - да ви кажа и аз хич не съм наясно още. Цъкам напосоки  Laughing и предимно гледам снимки. Пък и засега нямам много време за кой знае какво виртуално общуване и там.
Креми, браво на кака Кари! Нашето нали си е бебето в къщата  Laughing, още е с биба и памперс. За памперса си признавам, че хич не съм правила опити за сваляне, мисля този месец да се пробвам. Но за бибата, акъла ми не стига как ще я махаме. Търси я постоянно, особено в къщи и в колата. Ако не я открие, настъпва някаква страхотна драма  ooooh! Засега съм поставила срок до две годишна възраст, като гледам да използвам всякакви възможности поне да я поограничавам, след това ще видим.
Май не съм се сблъсквала с такава агресивност  Rolling Eyes Вероятно ще си дръпна детето на друго място, за да не предизвиквам по-голяма агресия, защото явно е имало някакво дразнение между тях.
Ако съм от другата страна - малките деца са си агресивни понякога дори в ласките. На този етап, освен да му "набиваш" в главичката, че така не е правилно и да го учиш да се извинява, а и ти лично да се извиниш на пострадалите, не знам какво друго може да се направи. Но на теория разсъждавам само. А както казах и на две чаши вино  Joy
Лека нощ на всички!

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 07:50 от арабела

# 139
Добро утро!

Моите очи са на път да се оправят, затова ще си позволя да попиша малко  Grinning

Благодаря на всички ви за даденото мнение по моя проблем   bouquet Сега ще се радвам , ако ме посъветвате какви витамини или имуностимулатори да си взема  Praynig Явно определено имам нужда от такива  Confused От няколко дни ме болят ужасно краката, а вчера вече едва стъпях  Confused Днес положението е същото. Гледам ги - виждам само вени  ooooh! Тук-там има и някоя синина и по-издути  Confused Мажа ги с оцет, че друго нямам под ръка , но днес ще се постарая да си взема и някое мазило - най-вероятно Невен, че друго не се сещам  Rolling Eyes Каква беля си докарах на главата  Tired

Лили пък снощи ми изкара акъла. Ядяхме блажено двечките мед едно срещу друго на масата и от много гъзурчене, накрая се плюсна на земята  ooooh! Много лошо си удари главичката и така писна милата, че 10мин. не успях да я успокоя  Sad Намазах я с олио, но има ужасна цицина и не може да лежи по гръб. Душичката ми...

В работата нещата не вървят никак добре  Confused Общо взето само се оплаквам  ooooh! Скоро може и да приключим с търговията. Валежите в началото на сезона и гръцката диня ни изядоха главата  Confused Част от реколтата си остана непипната на полето, а малките бостани се разболяха и баща ми отказа да ги гледа  Confused Не знам как ще преживеем тази година. Сашо се шегува, че може и в София да останем да си търсим хляба  Crazy Да не дава Господ  Laughing

С Цецето си организирахме хубава среща, но май аз я провалих  Embarassed Домочадието беше гладно и седнахме да похапнем. В резултат не успяхме да се видим и наприказваме хубаво  Confused Ицко се държа ужасно неадекватно. Притесних се от това негово държание и естествено и аз станах доста неадекватна . Сега, като чета Креми за агресивността на децата, поне се успокоявам, че положението при нас не е толкова страшно  Rolling Eyes Той поне се държи добре с дечица . Явно му липсва вниманието, което му отделях преди Лили да се роди, а и докато беше малка, което сега не е по силите и възможностите ми  Confused

Цеци, нямам думи за последната декорация  Heart Eyes Невероятно нежно и красиво е  Heart Eyes Пак да кажа, че това е любимото ми цветово съчетание  Heart Eyes Много се радвам, че си останала удовлетворена от прекараното време в Рибарица  Hug А за морето и аз като Арабелка смятам, че си взела правилното решение  Peace И двечките с Василия ще си прекарате чудно на село, а и майка ти ще е щастлива от присъствието ви  Hug

Деска, и аз смятам, че тъмната коса много ти приляга  Heart Eyes Подчертава лицето  и цветът на очите ти Heart Eyes

Дес, добавих те, естествено  Heart Eyes Дебнахте докато си легна, ама ти доста късно си ми отпратила покана  Laughing Слагай снимки на принцесите, че и там да им се радваме  Heart Eyes

Арабелче, то какво друго да правиш във Фейса  Laughing В общи линии и аз най-вече разглеждам снимки. Нали обожавам да го правя, а твоите са чудесни  Hug Много красиви модели имаш  Heart Eyes

Лилчо, чакам скоро и твоето присъединяване  Hug Ужасна манипулация са ти правели  ooooh! И аз не знаех, че се правят такива неща . Да взема да се подложа и аз, че много грозно ми се вижда венеца като се усмихвам  Mr. Green Искам да имам зашеметяваща усмивка  Whistling
Много сладко и мило си описала преживяванията на Васко на село  Heart Eyes Ей, затова не заменям за нищо на света малкото си градче  Heart Eyes Целувки на малчо в коремчето  Heart Eyes

Таш злато мое Heart Eyes , честито ти нови чепички  Hug Ама съвсем същите ли си взе  Grinning

Валенце, бързо оздравяване на Влади  Heart Eyes

Гале, радвам се, че вече сте по-добре  Heart Eyes Ей я де почивката чука на вратата , няма болна да ходиш , я  Naughty

Сладурче, ти как си ? Има ли някакво по-добро развитие около вас? Надявам се  Heart Eyes

Скреч, дано удобрят творбата ти  Hug Няма начин иначе, нали сме виждали произведенията ти  Heart Eyes

Дианчето се изгуби  Rolling Eyes Надявам се, че са добре и се завърне отпочинала и заредена с много енергия  Hug

А Ели е в Италия по работа  Peace Към края на седмицата ще се завърне  Hug

Креми, браво на Карина и на нейната майчица, разбира се  Heart Eyes Как е коремчето? Расте ли? Погали го от мен  Heart Eyes Аз с носталгия всеки ден целувам и прегръщам Лили, докато все още ми напомня мъничко на бебе и си мисля как никога вече това няма да ми се слуучи  Crazy

Жу, изглеждаш чудесно на снимките от РД  Heart Eyes Личи си, че сте прекарали страхотно  Hug Умеете да се забавлявате. Браво!

Бакси, как е Ангел  Heart Eyes Затъжила съм се за вас  Hug

И Юлето много ми липсва  Heart Eyes Надявам се, че скоро ще ми погостуват или ще се поразходим из Борисовата градина  Heart Eyes

Биси, Арабелка, много правилно ти е описала ситуацията във форума  Hug Ти си си неизменна част от темичката ни, както всяка от нас, независимо коя колко време има да сподели тук  Heart Eyes

Ами толкова от мен  Mr. Green Хубав ден на всички ви  Heart Eyes

# 140
  • София

Не знам как се справяте с агресивността на децата по градинките. Днес едно дете ухапа Кари здраво по ръката. Има отбелязано цялото чене. После друго я блъсна силно по гърдите и тя падна. И това, за да й вземат една играчка ooooh! Майките им в отговор ги пребиха от бой, което беше най-правилното нещо, което можеха да направят  Sick  ooooh!

Rolling Eyes Моето диваненце е от хапещите и направо не знам как да я узаптя. Толкова е бойна и своенравна, че няма оправия. Пробвах всичко - и изолация и чести контакти с деца и обесняване и не знам какво си още......нищо. Или ги бута или дърпа или ги щипе...поне не хапе ( за сега ). До бой не сме стигали, но скоро трябва да си бия тетанус  Laughing, толкова съм нахапана  ooooh!.

Изчезвам за Варна, довечера ще дописвам.
Хубав ден на всички.

ЕЕ, Роси  Hug. Двечера ще те прочета

# 141
  • София
Добро утро,

Минавам набързо, че ще ходя до офиса за среща с шефа - да видим кво ще го измислим от септември. Свърши рахата за работа от вкъщи  Whistling
Препоръчайте мъжки парфюм, че трябва да купя подарък за РД, който е утре, а носът ми е запушен и незнам как да избера  Wink
Таш, днес ще ходя по магазините, и бездруго слизам до центъра, заредила съм картата и ...  Mr. Green
Подариха ми доста бижута и сега ще видя какво да си взема да ги съчетая - това за пред мъжО, да не мрънка  Mr. Green
Креми, браво на Кари - ама то си е голямо момичето вече  Hug
Тук има едно комшийче, 3 месеца по-малко от Стефчо, но за сметка на това 15 кг  Crazy, което само като го види моя клечо и му се мята и почва да го щипе и хапе. Обаче моят вече и свикна и и го връща - като я види, че се е кротнала с някоя играчка, хвърля всичко, хуква към нея, грабва и от ръцете нещото и бяга в другата посока  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тя понеже е по-тромавичка и не може да го стигне - големи са образи - драки   Mr. Green

Очертава се към 15-16 август да сме във Варна за 4-5 дни.

В петък отиваме на Ковачевци на вила, че дават тук жега голяма и да избягаме  Wink

Гале, и аз от снощи съм с твоя проблем - ставах 100 пъти, пих уж имодиум и дано помогне, че незнам как ще изляза  Whistling

Роси, дано ви потръгнат нещата с работата.  Hug Много гуш и на малката Лили Hug Hug Hug
Дес, и аз те намерих във фейса  Wink
Биси, честито легло на Гого.
Стефан много обича да се вози в количката - дори сам сяда и си слага борда да му го закопчея. Затова си я влача навсякъде.

Стефан е луд по трамваите - ще кажеш, че кораб вижда. Всеки ден, само като види или дори чуе, то са едни възгласи, едно викане, махане Crazy Като пресичаме улицата и минава трамвай и той като се развика и хората си умират от смях - голям е образ.

Айде отивам да се обличам, че стана обяд   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
Добро утро!
Оставих децата по разпределение ясла и градина, мъжа ми е в командировка, а аз май цял ден ще се мотая...наумила съм си да готвя ама да видим... Whistling

Ееее, Арабелка, най малко пък съм си мислила че може да те обидя с това, извинявай. Аз по скоро го казах като на майтап това "видна". Иначе имах предвид точно това което ти си казала: някой от нас са по-запомнящи, но за мен това не е равносилно на по лесно общуване. Дори и една дума да не сме си разменяли, някой съфорумки с времето и постовете си са ми се запечатали в ума. Ни най-малко и не смятам че някоя от нас не и е мястото тук, всички вие сте много важни за мен и тези които чета от 4 месец на бременността ми и тези който са се включили наскоро Hug Hug Hug

Жу обади се като сте във Варна ( дано не съвпадне с нашата почивка, за да се видим). Ако искаш ще ти пратя тел. на лични Hug Hug Hug

А
katiousha няма ли да има време за едно кафе, абе я да ти пратя и на теб тел. за всеки случай пък ти ако искаш се обаждай Hug

Ние трамвай нямаме но и автобусите виршат работа, и тролейте... Но понеже сме без количка се возим дори на тях Laughing най редовно дори и за една спирка...използваме градския транспорт като развлечение Wink

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 10:57 от Биси

# 143
  • Варна
Здравейте момичета Hug.Да се запиша и аз тук с голямооо закъснение. LaughingИзлиза,че и аз съм от мамите на ноемврийските сладури.То има нямя ще станем на две,а аз сега се реших,но важно е участието.Не съм много по писнето,но обещавам,че от днес ще ви следя и ще се включвам тук таме.Пък знае ли се Rolling Eyes току виж съм и прописала всекидневно  Laughing

# 144
  • Pierrefonds, CA
Здравейте майчета Simple Smile !

Малко съм назад с новините, но ще попрочета  Embarassed, от обикаляне по улиците нямам време много да седна пред комп.
С Мима сме още в БГ, остават ни 10-ина дни още и се възползваме  Two Hearts
Голям инат е,не се спира по цял ден, спи 2-3ч наобед,.. отказва от време на време храна,( то в тези жеги как да не откаже  Rolling Eyes) но цокането не , ейй писна ми с това кърмене  ooooh! Поне е здрава  Simple Smile
Друго интересно няма. Ще ви потърся из фейсбука, дано ме прибави някой  Embarassed Laughing, 4е не се вясвам 4есто тук  Embarassed

До скоро  Hug !

# 145
Здравей, desuri, добре дошла!

Днес бях на тест за компютърна грамотност (нали кандидатствах за работа). По-добра съм на ексел, отколжото си мислех и съм по-зле на уърд, отколкото си мислех. Да живее майкрософт онлайн и кратките им курсове върху офис пакета! Направо ме спасиха. Сега ще чакам да ми се обадят пак. Очертава ми се интересен месец, ако имам и тест по английски и още някакъв тест... Но се видях с една съученичка и си поприказвахме.

Роси, на мен ми се случва често, каквото описваш за цикъла. Мислех, че е това е нормалното  Blush  По принцип откакто съм на хапчета, е още по-светлочервено. Сигурно е нещо хормонално, защото ако не се храниш добре, цикълът просто спира. НЕ знам кога ще се видим, защото децата са със зловещо зелени сополи - на тях нищо им няма да излизат, но е заразно (Иво зарази всичко що е мъжко, аз пак съм здрава) и не ми се иска после да гледаш мръсно, като си мислиш за мен  Blush  В първия момент, в който са добре, ще стегна катуна и ще дойдем.  

Тъй, повече няма да се изказвам, защото мозъкът ми е в мъгла, или от теста, или от жегата. Но си имаме баба на гости и довечера ще пия мохито.  bowuu

# 146
Здравейте мацки,

Desuri добре дошла и от мен. Ще имаш второ детенце ли, аз нещо не разбрах newsm78
Ели радвам се, че се появи Hug. В Пловдив ли сте, виждахте ли се с някой от момичетата. За кърменето супер Heart Eyes-сигурно ти е писнало, ама на детенцето му е кеф Heart Eyes. И Ванилия още си кърми Рони- много ви се радвам-Васко вече не иска-само захапва и пуска Sad Сега малко се чудя дали трябваше да отбивам, а не си направих едно тандемче, ама пък поне си починах, много ангажиращо беше и се бях поизнервила, а и скоро почвам наново, живот и здраве Praynig
Като казах Ванилия, тя отдавна трябваше да си е пристигнала в Будапеща, ще ми се да пише и разказва за престоя в БГ и за жилището Simple Smile
Биси честито легло на порастналия мъж Simple Smile
Креми браво на послушната кака Heart Eyes
Галенце,  приятно изкарване на вилата.
Роска грижи се за себе си Hug
Вале бързо оздравяване на Влади Hug
Арабелка с кеф те чета Hug Grinning
Ох хич не съм му фен на  фейсбука. Прежалих се да се регистрирам в нетлог, пак пусто любопитство, за да разгледам снимките на бебата на братовчедка ми във франция Crazy. Ама напоследък нещо се сбърках и си слагам различни пароли и после не мога да вляза и много се ядосвам.

Васко се беше побъркал по влакчетата на морето, не съм го виждала така да плаче за нещо и гониха едно влакче с баща му, всички хора се вълнуваха и ватмана дори спря да се качат Laughing. А миналата седмица си бях в къщи в петък и го качих на един автобус, разхождахме се и сега плаче по всеки автобус, който минава и иска да се качва ooooh!. Не съм ви разказвала напоследък за него-много е своенравен. Вчера като се прибрахме с милото и го взехме от майка да ходим на обичайната разходка (винаги той определя маршута, детската площадка, запомня всяка пътечка дори и да е минал веднъж от там и т.н. Naughty), но вчера се опитва да отвори вратата на колата и бръмчи до нея и не мръдна от там, качихме го и тъй като не разбрахме къде иска да го закараме просто го закарахме на съседната площадка, остана много доволен bowuu. В съседния супермаркет е научил наизуст рафтовете и кое къде седи, абсолючно спокойно мога и сам да го пускам вътре да пазарува-влиза много наперено взима си количка и я бута, пълни я с неща, които обича да яде и които е виждал вкъщи, минава през щанда за кучешките и котешките храни, обръща им само внимание на нарисуваните кучета и котки, после подава всичко от количката на леличката на касата и така  ooooh!. Някой път ме слуша, когато му казвам, че нещо си го имаме вкъщи, но друг път не и тогава е страшно, ама аз не се церемоня-обяснявам и ако реве си го оставям да си пореве гръмогласно както той си знае Laughing Такива работи около момчето.

В събота ще пътуваме към Попово, последно там ще правим кръщенето на връх рождения ми ден.

# 147
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Шля, ще се справиш. Никой не се и съмнява в теб. А ние ще стискаме палци за всеки случай де   Hands Thumbsup Бързо оздравяване на момчетата ти.

Таш, абе ще си ги купя, ама сега съм на издръжка на мъжо  Mr. Green и не върви от джобните пари на детето да харча за себе си - гузно ми е  Confused Иначе това са пари които ги изхарчваме за 2-3 дни - сокчета, влакчета-2-3 броя, зоокът, близалка, бананче, сладоледче, някоя закуска, пуканки и т.н.  ooooh! А пък иначе слабоста са ми пътуванията, и предпочитам да си ходя с 1-2 чифта чепици, ама да мръднем някъде  Mr. Green Ама пусти намаления как блазнят  Crossing Arms

Роси, това е от жегите и заслабналия ти организъм. Това, за София, не звучи чак толкова зле... Бързо да се оправяте двете дами  Heart Eyes

desuri добре дошла  welcome

За количките - Влади му се възвърна страстта към бебешката количка. Даже и у дома си седи във нея. С друго не позволява да излезем. А напоследък, въпреки че сме с количката, иска на ръце - само АЗ - да го нося. Гръб и ръце не ми останаха. Супер мускули съм развила. Ама и гърбава ще си ходя. С две ръце съм ЗА количките.  Peace

За агресивността - градинките вече почти не ги посещаваме. При нас са твърде мръсни. Пък и Влади  е маратонец и предпочита да тича, отколкото да кисне на едно място. Иначе не може да стиска и който не му е дръпнал играчката, той не я е взел  Laughing

Оф губи ми се мисълта, че снощи почти не сме спали.
По-късно пак ще ви нагледам.

Лилчо по-късно ще те чета  Grinning

# 148
Поканиха ме на интервю в петък  Mr. Green  Довечера съм на пазар за дрехи Flutter

# 149
  • Варна
Поканиха ме на интервю в петък  Mr. Green  Довечера съм на пазар за дрехи Flutter

А, така. Знаехме си  Grinning Успешни покупки.

Общи условия

Активация на акаунт