Аз съм се отдала на лятно-бебешки режим и гледам да не си тормозя очите с компютър

Кари от 3 дни е без биберон, подари го на бебето

С махането на памперса имаме сериозен прогрес, изпуска пиш само ако много се заиграе. Естествено и вечерния е наличен, но него не смятам скоро да го махам.
Не знам как се справяте с агресивността на децата по градинките. Днес едно дете ухапа Кари здраво по ръката. Има отбелязано цялото чене. После друго я блъсна силно по гърдите и тя падна. И това, за да й вземат една играчка

Дита, много ме кефиш с черна коса, подчертава лицето ти

Скреч, напълно те разбирам със свекървата, дано бързо да оправите колата и дим да ви няма

Роси, според мен ще ти текне нормално скоро. При мен е имало такива случки именно при много горещо или студено време. Сигурна съм, че и стреса оказва своето влияние. Защо не пиеш някакви витамини или имуностимулатор?
Таш, и при мен обувките и чантите са основна слабост, напълно те разбирам

Гале, дано бързо да ти мине вируса и весело да си изкарате на вилата. Аз леко и благородно ти завиждам, обожавам къщи. Даже сега търсим с мъжо къща да си купим, ама да видим дали нашите планове ще се превърнат в реалност

Арабелка, аз не съм те разконспирирала, ама сега отивам да те търся в профила на Деси

Лека нощ от мен