.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 633
  • 653
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте.Радвам се да се запознаем.Казвам се Радослава и имам двама сина на 17г и на 2г10м.Малкия се роди месец по рано.В последствие му откриха Таласемия минор ,Рахит и алергия да не говорим за забавянето в двигателното му развитие.Ще се радвам да помогна с каквото мога.Успех на всички мами Hug

# 211
Още ли се чудите дали това съм аз?
Дааа. Аз съм. Много пъти до сега съм споменавал, че благодарение на вас, Sadman вече не е толкова SAD. Благодарен съм на всички от сърце. И това е причината да виждате в мен вече един ПРИЯТЕЛ.
БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 212
Аз съм Деси
Сина ми Деивид има Алергия от почти всичко той е на 10м

# 213
здравеите,казвам се татяна и сьм от Русе.Дьщеря ми се роди в 7мес. с 4 ст. хипотрофия и 10 дни дишаше чрез апарат.Прегледах доста материали и знам,че повечето от вас разбират какво означава това.изписаха я на 2мес. 2кг.,беше с пьпна херния и разранена кожа,защото не е била обрьщана.Досега не сме имали някакви много сериозни проблеми.Като проходи забелязахме,че куца и си замята левия крак.започнахме рехабилитация/масажи/и тя се вьзтанови.сега е на 5г. и пак леко започна да куца,когато е с чехли или сандали.По тая причина пак сме на рехабилитация
преди 2мес. беше открита хидроцефалия на дьщеря ми.Кат седмаче не са и правени нужните изследвания,имаики предвид тежкото и сьстояние преди и след раждането.на 13.12.сме на преглед в Детска неврологична клиника при д-р Станчева.Единствено от тук разбрах какво представлява хидроц.Не знаех колко е тежко за всички.Получих ценна информация.Благодаря.

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 02:16 от Mama Igi

# 214
Здравейте! От доста време чета в този форум, а отскоро и започнах да пиша активно, така че е време да се представя  Simple Smile . Казвам се Анелия и имам едно прекрасно момченце на 8 месеца, което на едномесечна възраст беше оперирано заради хидроцефалия и му бе сложен шънт. Но за съжаление неприятностите не свършиха с това, на 5 месеца започна да прави гърчове и му бе поставена диагноза епилепсия-Синдром на Уест. От тогава не е имал пристъпи, но живея в постоянен страх това да не се повтори, въпреки лечението с Конвулекс. Има изоставане в двигателното развитие, не може още да седи, но затова пък вчера ме направи безкрайно щастлива като си стъпи на крачетата, защото до тогава нямаще изобщо упора! И така, борбата продължава, но битката би била неравностойна, ако ви нямаше вас! От тук научих всичко, което знам сега, получих помощ и съвети, без които не знам какво бих правила.
Благодаря на всички за подкрепата и за силите, които ми дадохте!   bouquet

# 215
ЗДРАВЕЙТЕ;Имам  дъщеря  на 10 години; която е с диагноза  хронична  бъбречна  недостатъчност  още от  самото си раждане.Подържаме  вече 10 год.  лечение,но промяна  няма.Ще бъда много благодарна  ако някоя  майка  която има дете със същите  проблеми    ми  пиши.НА  ВСИЧКИ  БЪЛГАРСКИ  МАЙКИ, ДЕЦА И  БАЩИ ПОЖЕЛАВАМ  МНОГО  ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ  И  КЪСМЕТ ПРЕЗ  НОВАТА  2007 ГОД.  И НЕКА  ТЯ  ДА  БЪДЕ  ПО  ДОБРА  ОТ  СТАРАТА.    ВЕСЕЛО  ИЗКАРВАНЕ  И  МНОГО ПРИЯТНИ  ЕМОЦИЙ  ПРЕЗ  КОЛЕДНИТЕ  И  НОВОГОДИШНИ  ПРАЗНИЦИ.

# 216
ОХ, най после успях да се регистрирам!Правя това от седмица , но без успех. Сега съм с ново име:bsmama. Моето момиченце е с диагноза ХБН от самото си раждане. сега вече е на 10 год. Тази година сме включени в БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА  и се надявам оттам да ни помогнат. Желая весели празници на всички от форума.

# 217
Здравейте мили хора и от мен.Обичам подобни теми-майките които пишат в тях са много мили,отзивчиви и готови да помогнат на всеки.Може би разбират болката  ,мьката с която се срещаме всички ние.Аз сьщо като вас си имам своя проблем-бебчето ми е с двустранна луксация на тазобедрените стави и преди месец мина пьрвата операция.Предстоят ни още няколко.Изживях пьрвият си кошмар,но няма да е последният.
Исках само да пожелая весели празници на всички,много усмивки  и повече приятни мигове през новата 2007

# 218
Maya*, когато оперираха нашият юнак, в болницата имаше едно детенце от Балчик. Първата операция беше минала успешно. Хората бяха много доволни от хирурга. Понеже го познавам, го попитах какви са шансовете... Не говорихме за шансове а за пълно възстановяване.
Така че събери малко кураж. След края на операциите ще се радваш на едно напълно здраво детенце. Весели празници!

# 219

Здравейте,аз от известно време пиша във форума,но не съм се представила.Казвам се Неда,а дъщеря ми се казва Цветелина и на 18.01. ще стане на 5 години.Тя си беше едно съвсем здраво,весело и умно детенце,което ходеше на детска градина и рядко боледуваше.Това лято,през Август,след като се върнахме от морето започна нашия кошмар.В началото всичко изглеждаше невинно,просто болка в бузката.Но тази болка не изчезна в продължение на месец.Поставяха ни какви ли не диагнози,като афтозен стоматит,епиглотит,паротит понеже се появи огромна подутина зад ухото.В средата на Септември в Пирогов и направиха биопсия и поставиха ужасната диагноза рабдомиосарком 3-стадии.Това е злокачествено заболяване/тумор/.От там директно ни пратиха в детската онко-хематология.Сега се лекуваме.Вече минахме 5 курса на химиотерапия.Падна и косата,направи два кръвоизлива зад ухото които ги чистиха в Пирогов.Тумора обаче намалява и дори изглежда е възможна операция макар и трудна в Израел.Сега чакаме  финансовата оферта и дано да успеем да съберем парите за да спасим детенцето.

# 220
Здравейте мили хора и от мен.Обичам подобни теми-майките които пишат в тях са много мили,отзивчиви и готови да помогнат на всеки.Може би разбират болката  ,мьката с която се срещаме всички ние.Аз сьщо като вас си имам своя проблем-бебчето ми е с двустранна луксация на тазобедрените стави и преди месец мина пьрвата операция.Предстоят ни още няколко.Изживях пьрвият си кошмар,но няма да е последният.
Исках само да пожелая весели празници на всички,много усмивки  и повече приятни мигове през новата 2007

Мила Мая дъщерята на сестра ми страда от  двустранна луксация на тазобедрените стави.Претърпя 12операций в клиниката по ортопедия Горна баня

А сега да разкажа за ужаса който смаза мен и семейството ми през октомври 2000 разбрах че съм бремена синами се роди преждевремено в края на 6месец. Сложиха го в ковояз така увредиха и очичките му. 3месеца покъсно ни собщиха че той страда от Детска церебрална парализа. Сега 5години по късно той не може да вижда и ходи само с помощ на 17юни той претърпя тежка операция която да му помогне да се исправя сам.Той сега е едно слънчево и усмихнато дете.
Люси 

# 221
Zdraveite,az sam Diana,imam dve deca -Donka i Bojidar-s diagnoza "nasledstvena spasti4na paraplegia",no s izvesten procent na samnenie(niakoi ot lekarite ne sa saglasni);da6teria mi e na 14,a sinat mi na 5 godini.Jivotat ni preminava po bolnici i kliniki.Stiskame zabi i prodaljavame.Sega sme v ka6ti,no ne mojem da pravim rexabilitaciata,koiato ni e jizneno neobxodima-jiveem v provinciata,malak grad,biaxme v Tuzlata,Bal4ik,no zatvorixa bolnicata,uj za remont ,do m.mai.Tarsia na4ini,ne se otkazvam.Znae li niakoi ne6to pove4e za tova zaboliavane,le4enie?Pozdravi!I mnogo kasmet na vsi4ki ot Mamma!

# 222
  • Плевен/София
            Здравейте, мили хора! Ние сме Галя и бебе Венцислав, сега ще навършим една година през януари. Нашия проблем - той не чува и през пролетта ни предстои операция за импланта. Иначе е прекрасно здраво дете.  Днес той заспа по-рано и аз успях да прочета всичко дотук. Чела съм много от мненията ви по другите теми, радвам се, че накрая успяхме да се представим и ние. На всички пожелаваме прекрасна година!

# 223
  • в полите на Балкана
Здравеите.А.з съм Радка,а синът ми Вики. Той е10годишен сладур със страшната диагноза прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен. Дните ни се нижат в санаториуми,училище и масажи. От 2години е на количка и заради това направиха два от входовете на училището достъпни за неговите специфични нужди. Дано си бъдем полезни едни на други .

# 224

Вече имаме оферта 55 000$ за операцията и 25 000$ за лъчетерапията след това.Операцията може да се осъществи веднага щом съберем парите.Започваме да действаме по въпроса,защото имаме само няколко месеца да ги съберем.

Общи условия

Активация на акаунт