.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 609
  • 653
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,казвам се Дани и имам син на 7 години с прогресивна мускулна дистрофия.Ако някой може да ми даде информация дали е добре да се прави физиотарапия,моля да ми пише.

# 256
Здрасти Дани, адешче Flutterbowuuдобре дошла  bouquet

# 257
Aз също имам дете с мускулна дистрофия .Много ми е трудно и ако някой иска да обменяме информация да ми пише ISQ 497831811

# 258
Казвам се Стефка! Осем години нямахме деца и след дълго очакване дойде нашето слънчице-Даниел,който обаче от както се е родил е с астма,която не могат да определят толкова години каква е !Той е на 7 ,правили са ни какви ли не изследвания,къде ли не сме лежали,но...ту бронхиална,ту..алергична...нямаме точна диагноза,а той вече е на 7!Диспансеризиран е на всеки 2 месеца не е добре и то за дълго време,на помпички е....на урбазон...
Моля се и вярвам в доброто!!!!  bouquet

# 259
Здравейте  на всички   казвам се Десислава и съм на  28 години имам син  на  4 години и 10 мес    с говорни  проблеми  ,освен това  и  астма.Тук  ми  стана любимото  място за почивка    с вас   крайно време  беше да се представя  bouquet

# 260
Здравейте!
Казвам се Калина. Имаме близнаци на 3 години. Единият е с вродена цепка на небцето. След операцията в Пловдив на 10 месеца сега сме на етап логопедична терапия, преди решение за нова операция.

# 261
Здравейте, силни,смели и прекрасни майки!
 Знам колко е трудно да приемеш, че детето ти е различно.Как животът ти изведнъж се преобръща и ти е нужна цялата обич, сила и покрепа на света,за да се изправиш ида продължиш.Ала знам и колко е силна майчината обич и че няма нищо по-прекрасно от усмивката на твоето дете.Знам всичко това защото защото съм една от вас.Имам дъщеря Петя на 11 год.Диагнозата й е микроцефалия.След дълги години обикаляне по всевъзможни доктори и специалисти, ни казаха,че тя е необучаема и "за отглеждане",т.е. нищо повече не могат да направят за нея и, че най-добре да я оставим в дом.Естествено, че несме и помислили с мъжа ми да я изоставим.Грижим се за нея и сме щастливи, когато видим усмивката  и обичта в очите й. Преди 5 год. се роди втората ни дъщеря - Десислава.Тя е здраво, умно и весело дете.И аз благодаря на бога и за двете си деца, защото те са най-прекрасното нещо в живота ми.

# 262

Здравейте,приятно ми е да се запознаем!
Писах тук , преди време, но корелото на живота се върти понякога безумно бързо:)
Ще се представя отново.Казвам се Мария и съм майка на четири годишния Венислав,диагнозата му е ДЦП,но в лека форма,ако изобщо има такава форма,когато страдат децата ни.
Чела съм много публикации в този сайт и се радвам че го има.Понякога мили майки сте ми били изключително полезни,за което ние с Вени Ви казваме голямо БЛАГОДАРЯ!

# 263
Здравейте! Пише ви Гери.С радост открих този саит.Аз съм майка на две прекрасни момичета.Голямата е на 18 години,а малката на 16.Голямата ми дъщеря е с ДЦП.Ние вече сме пораснали ,но и проблемите са ни пораснали.Бих искала да контактувам с майки със същия проблем.

# 264
Здравейте мами.Казвам се Тина и съм мама на двама сина - Никола и Дани. smile3501 newsm51Дани е на 4 год и 9мес и е с диагноза ГРР.Радвам се да се запозная със всички вас и да споделяме общите неволи.Благодаря че ви има!!!

# 265
Здравейте.Казвам се Влади и съм майка на Ивайло -13г. и Мира -3г.Дъщеря ми е с диагноза мулти кистична енцефалопатия ,синдром на Уест и микроцефалия.

# 266
Здравеи те майки!Пише ви Гери.Много се радвам,че намирам приятели!С радост ще помагам с опита си и знанията си.В момента проблема ни е свързан с любовните трепети.Дъщеря ми е много общителна,но няма с кого да излиза на кафе,да среща приятели.Тази година ще бъде абитуриентка,завършва Професионална гимназия.Независимо от всичко тя се чувства изолирана,само защото походката и е по-различна.Затова ми се искаше тук да намери връстници и приятели.  

P.S Ако някоя мама иска да ме пита нещо,с удоволствие ще отговоря:)

# 267
  • София
Здравейте! Казвам се Милена и имам 12 годишен син. Има Ревматоиден полиартрит и са засегнати над 8 стави, като не броя малките. В следствие на това заболяване си докарахме и почти постоянна тахикардия, а за капак има и изоставане в растежа. За алергиите и и всичко останало просто няма смисъл да споменаваме.
Вече почти овладяхме възпалението в ставите и ми остава само да се надявам, да не се получи рецидив, когато спрем лекарствата.
Най-тежките периоди, когато трябваше да го нося на ръце, защото не можеше да стъпи на кряката си, за щастие вече са минало, но непрекъснато се притеснявам, да не се повтори този ужас. Няма нищо по-кошмарно от това да знаеш, че детето ти е зле и го боли и да не можеш да направиш нищо, за да му помогнеш. 

От доста време се въртя из форума, но ми беше някак неудобно да пиша и да се включвам, защото в сравнение с проблемите на други, нашето си е направо само като настинка. Когато ми дойде вповече и искам да се оплача, се сещам с какви сили и вяра се справяте вие и ми минават оплакванията.

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 12:36 от mimmy

# 268
Здравейте, мами и татковци Simple Smile) Казвам се Надежда и съм майка на 6 годишна госпожица със СД, казва се Маги /госпожицата, де/. Много се радвам, че попаднах в този форум и открих толкова топлина, подкрепа и отмора Simple Smile) Мамо Раче, имам приятелче на 34год с мускулна дистрофия и понеже остана самичък, търсим някой, който да се грижи за него /срещу заплащане и квартира/ , моля ви, ако имате познат, който би се заинтригувал да ми пишете на лични.
Поздравявам ви сърдечно за силата и любовта!
Весел уикенд  bouquet

# 269
Здравейте!

От дълго време съм във форума, макар и не от най-активните щото съм малко срамежлива Embarassed
Имам си момченце и момиченце. Никола и Преслава, съответно на почти 10 и почти 5 години - казвам почти, защото след броени дни имат рожденни дни. Дъщеричката ми е с увреден слух, хипоплазия на тазобедрена кост, изоставане в развитието и много други проблеми, но това са най-основните и диагностицирани.

Искам да пожелая на всички ви много много късмет и ако мога да помогна на някого с нещо, с удоволствие ще го направя  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт