.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 660
  • 653
  •   1
Отговори
# 300
bobich Добре дошла.

Моите проблеми са други, но искрено се надявам мънинката да се развива добре и да ни разказваш за напредъка й!

Сигурна съм, че ще намериш "сродни души" и ще си помагате взаимно!

Успех!   bouquet

# 301
Благодаря ти мила за пожеланията. Ще ви информирам за промените.И на вас желая успех и кураж за всичко. Hug

# 302
Здравей, Боби. Аз съм на 49. Не бях сигурен като Rossoneri че си баба на внучката си.

# 303
 Вълчо, ами тя жената сама си каза.  Thinking

# 304
Къде е казала, че е жена? Спокойно можеше да е и дядо, който споделя за внучката си.

# 305
  • Sofia
Къде е казала, че е жена? Спокойно можеше да е и дядо, който споделя за внучката си.
Tук е казала:

Извинявайте, че бях толкова обяснителна

Grinning

# 306
Да наистина не съм уточнила освен в едно изречение че съм  баба на Цвети, за което моля да ме извините.  Приятен ден на всички Simple Smile

# 307

Вълчо, според мен тук:
Здравейте мили мами.Казвам се Боби на 44 години и имам една прекрасна внучка на една година и половина.Казва се Цвети.....

Аз уточнявам за внучката и след прочета я приемам за жена. Малко трудно за мен един дядо да седне да пише тук и то така обяснително.. Sick

едно мъжко присъствие още няма да е излишно Mr. Green

# 308
 Hugздравейте мили майчета ! ето резултата от проф. Чавдаров.каза ни че 11год. са ни тъпкали с неподходящи лекарства.опитвали се да лекуват абсансите без да обърнат внимание на мозъка.така че започваме едно ново начало.срещнах се лично с Веска Събева прецедател на фондацията на родители на деца болни от епилепсия ими каза че скоро фондацията ще има уеб страница в която мойе да се консултирате със специалисти да задавате своите въпроси ида наъчим всичко за нашите права. Simple Smile

# 309
HJKL , пожелавам успешно начало!

# 310
Успех и от нас!  bouquet  bouquet  bouquet

Добре,че отидохте при проф.Чавдаров...

# 311
 smile3525  Благодаря на всички за подкрепата.пожелавам на всички да намерят правилното лечение .БОГ да помогне на всеки.  bouquet

# 312
smile3525  Благодаря на всички за подкрепата.пожелавам на всички да намерят правилното лечение .БОГ да помогне на всеки.  bouquet

Praynig Амин!   bouquet

# 313
Здравейте! Аз съм майка на дете с ДЦП-на 12 години-момиче!След много неприятен инцидент в детската градина-родителите на другите деца не искали децата им да са в една група с мойто дете и по тази причина тя бе преместена в друга група, я дадох в частно училище с предучилищна група.  Това се случи в Благоевград. След 6 години обаче то бе закрито и се преместихме в София, където дори и не опитахме да търсим държавно училище с интегрирано обучение, така че пак сме в частно училище, което за съжаление ни излиза много скъпо, тъй като е на индивидуално обучение,  но тя се чувства страхотно там, децата много й помагат и хич не обичаме ваканциите.
Ще се радвам да намеря майки, с които да споделяме кой как се справя с различните предизвикателства на тази трудна болест.

# 314
Добре дошла в нащто семейство , моят син не е стакова заболяване но също имаме проблеми здравословни , които оказват своето влияние  върху него. В училището което той посещава има много такива дечица с ДЦП то е масово училище , и те както и той учат по специална програма , Но няма родител който да е реагирал така остро че не искат децата им да се обучават с тези деца,В крайна сметка никой не е застрахован от неприятни инциденти и не са те хората които ще казват  искат или не искат тези деца.
Но тя простотията е навсякъде така че,,,, smile3513

Общи условия

Активация на акаунт