.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 284 684
  • 653
  •   1
Отговори
# 315
 HugДобре дошла при нас Поли.ето един съвет за индивидуалното обучение.отиди в инспектората по обучение кажи за вашия проблем и те трябва да ти кажат в кое държавно училище ще бъде най добре за вас. пожелавам ти да намерите най -доброто.ако имаш проблем обади се на Веска Събева прецедател на фондацията на родители на деца с епилепсия,смятам че ще ви помогне.0888688427

# 316
Здравей Поли! Аз също имам дъщеря с ДЦП, тя е на 5 години и пред нас предстои тръгването на училище. Така че ще си помагаме взаимно.

# 317
Здравейте майчета, иска ми се да споделя с вас едно преживяване, но незнаеех къде точно, затова ще го направя тук.В събота отидохме до Кръстова гора,немога да ви опиша каква красота и спокойствие. Там се запознахме с една майка на дете с Епилепсия и Аутизъм, живеят в Америка. Жената е лекар, но и тя като нас се е сблъскала с бездушието на колегите си, както и да е, детенце правило много гърчове на ден , лекарставата не помогнали даже според нея влошили нещата, докато жената не ги е спряла сама и започнала да му дава рибено масло сутрин по две на гладно.  Открила , че французите разработили и пуснали продукт, /STABILIUM/извлек от синя риба.Няма да ви обеснявам как жената в отчаянието си е тръгнала по врачки и баячки, но това е отделна тема.Та по същество, според нейните думи благодарение на този Стабилиум детенцето е намалило доста припадъците, а аутистичното поведение е наистина очевидно овладяно, разбира се има какво още да се желае. Споделям това с вас, защото може би на някой ще му е от полза, аз имам дете с епилепсия , не бих спряла лекарствата на своя глава, това е голяма отговорност, пък и при нас те овладяха поне засега пристъпите, дай боже да е завинаги.Стана много дълго , моля да ме извините, написах това , което чух и ако поне на едно детенце му бъде от полза, ще бъде просто прекрасно. ТОЛКОВА МИ СЕ ИСКА ДЕЦАТА НИ ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, ТОВА И САМО ТОВА МИ СТИГА ДА БЪДА НАПЪЛНО ЩАСТЛИВА. Praynig

# 318
Да се представя и аз-казвам се Донка и имам три дъщери,на почти 24,на 21 и на 11 години.Преди 1 година най-голямата направила грандмал в квартирата си,тя е студентка.Първият невролог при когото отишла, и казал,че това е честа случка на нейната възраст-диети,недоспиване,нередовен живот и т. н..... дъра-бъра.Но аз реших ,че не може току така да припадне от нищо.Направихме ЕЕГ,лекарката каза,че не й харесва,последва ЯМР,с което отхвърлихме най-лошите съмнения.Сега пие депакин хроно,от който страшно мн напълня,около20 кг.Това е голямо натоварване за всички органи и ме притеснява сериозно.А иначе няма други припадъци или тикове.Лекарката ме уверяваше,че лекарството е добро,но не спомена за тези странични ефекти,а че няма да я замайва или да се чувства като дрогирана.

# 319
ajeliya, сигурна съм ,че информацията е важна и ще е от помощ на някого  bouquet

mam4eto fut ,здравей  bouquet
Надявам се някой от запознатите родители да ви препоръчат диета или нещо друго,но най-важното е ,че момичето ви е добре,нали Hug  bouquet

# 320
 ajeliya, mam4eto fut , благодаря, че споделихте с нас! Дано да е от полза на дечицата.
Иначе на Кръстова гора е прекрасно, били сме два пъти, следва да идем и за трети. Трудно слизам от там, не само красиво, но и заредено с много положителна енергия и чудотворна също така.

# 321
Да, на Кръстова гора е прекрасно, на мен също не ми се тръгваше, но заради жегите бях оставила Сиси на баба и, нямаше как, иска ми се да живея там.

# 322
Здравейте, казвам се Цветелина, майка съм на две деца Ники на 6години и Маги на 1,8 години. Ники се роди  с деформация на стъпалата или както го наричат конско ходило, хиперактивен е, не може да си подреди изреченията, но за сметка на това е доста умен. Все още ходим по операции, за да оправим крачетата. Маги е добре, моля се да не се случват лоши работи с нея. Моля се на всички деца да не се случват лоши работи, защото е ужасно да гледаш как страдат.

# 323
  • София / Пловдив
Здравей, Цеци!
И добре дошла при нас!

Дано състоянието на Ники се подобрява  Peace
Тук има майки с подобни на вашите проблеми. Дано си бъдете взаимно полезни!

# 324
Благодаря, ама много благодаря за топлото посрещане, състоянието на Ники се подобрява, надявам се да нямаме неприятни изненади с течение на времето, пожелавам на всички успех дано един ден се занимаваме с незначителни проблеми. Вие вече сте ми много полезни тук научих много неща.

# 325
Добре дошла и от мен! Grinning

# 326
Благодаря на всички, форума е великолепен, може да се каже, че не прекарвам ден без него.

# 327
Цеци и аз съм новак във форума, но тук намерих прекрасни хора.Добре дошла в нашето голямо семейство.  bouquet

# 328
Така е, това го установих с първото ми влизане във форума, което беше напълно случайно. Благодаря и на теб.

# 329
tsetsi   welcome

Виждам, че вече ти хареса нашето семейство и все повече ще ти харесва. Аз също съм всеки ден във форума и не мога без него Hug

Общи условия

Активация на акаунт