.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 285 049
  • 653
  •   1
Отговори
# 330
Направо съм се пристрастила. Обичам го. Благодарности.

# 331
И аз съм от скоро,казвам се Весела и имам две дъщери малката има акушерска пареза на дясната ръка поради лекарска немарливост,а голямата слава богу е добре.

# 332
Здравей,vivi75   bouquet

Надявам се всичко да се нареди при малката ви госпожица Hug

# 333
Блатодаря Hug

# 334
Веси, много съжалявам за това което ви се е случило, за 6 години се нагледахме на некадърни доктори, които кой знае как са си взели дипломите и най-вече не им пука какво се случва от тяхните грешки, направо побеснявам не само за моите деца. Нямам думи (всъщност имам, но не искам да ги изричам, защото има лекари, които заслужават уважението ни.)

# 335
vivi75 , здрасти и от мен  bouquet Аз имах съученичка с такъв проблем доколкото си спомням, едната й ръка беше по различна.

Искрено се надявам, че дъщеричката ще се оправи, сега медицината е напреднала! УСПЕХ!

# 336
Здравейте приятели!Позволявам си да ви нарека така,защото откакто открих форума съм присрастена и като,че ли се чувствам малко по-добре.Аз съм майката на Жорко,хубаво момченце,което на 26.08.ще навърши 4 годинки.За това кратко време успяваме да се борим със страхотни пристъпи на ларингит със задушаване,с гърчове с неясна етиология,а от 3 месеца и с нефротичен синдром.желая ви хубав ден!!!

# 337

Здрасти Зорница! И ние сме пристрастени. Добре дошла.

# 338
Здравейте приятели!Позволявам си да ви нарека така,защото откакто открих форума съм присрастена и като,че ли се чувствам малко по-добре.Аз съм майката на Жорко,хубаво момченце,което на 26.08.ще навърши 4 годинки.За това кратко време успяваме да се борим със страхотни пристъпи на ларингит със задушаване,с гърчове с неясна етиология,а от 3 месеца и с нефротичен синдром.желая ви хубав ден!!!
Здрасти, Зори, приятно прекарване във форума и успех с Жорко.

# 339
zornitsa04  welcome Сигурна съм, че тук ще намериш помощ и съвети.

# 340
Зорница,здравей! Hug Hug Hug

# 341
 Grinning Здравейте мили мами!Аз съм Радост,мама на Красен.Преди осем години в деня когато станах майка изживях най-голямата си радост и най- големят си кошмар.Моят синеок принц се роди с дефект на лявата ръка-липсват последните фаланги на пръстчетата.Няма да ви описвам чувствата си защото знам, че ме разбирате.Три години ми бяха необходими за да спра да се обвинявам,да се взема в ръце и ето ни сега-вече ни предстои втори клас, първи завърши с отличен и с грамота,талантлив математик, на шест години  започна да играе шах-мат,с прекрасно чувство за хумор,възпитан малък мъж и галантен кавалер.Възпитах го така,че да не се смята за различен от останалите деца.Често го питат - какво му е на ръката, а той най-спокойно отговаря, че така се е родил.Така,че вдигнете глава и продължавайте смело напред- ако ние сме силни и децата ни ще бъдат такива!

# 342
pe6oni1967, добре дошла и на теб!

# 343
  • в полите на Балкана
добре дошла pe6oni1967 и едно голямо благодаря  за хубавите думи.

Grinning .Така,че вдигнете глава и продължавайте смело напред- ако ние сме силни и децата ни ще бъдат такива!

bouquet

# 344
Добре дошли на новите мами !  bouquet
Аз също съм пристастена! Hug

Общи условия

Активация на акаунт