.:.ХАЙДЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ***РОЖДЕНИ ДНИ.:.

• 285 137
  • 653
  •   1
Отговори
# 360
Здравей Z_TANI. На нас категорично ни казаха, че не е за клапа. Все пак му меря главичката всяка седмица да не би да тръгне да расте както се изрази щилиянов. А вие доколкото разбирам сте с клапа. Ако решим да ходим при д-р Захаринов ще ти пиша за повече информация. Откакто синът ми проходи все треперя да не падне и да си удари главата.
Желая на теб и дъщеричката ти много здраве и късмет!

# 361
Здравейте,мили Мами!Толкова се радвам на тези форуми-така знам, че не съм сама в битката!
Накратко:дъщеря ми е на 12 г. с ДЦП, живеем в София, ходи в редовно училище, но е на индивидуално обучение. В момента се борим с пубертета-ох, доста е трудничко, но се справяме.  Добре, че е каката, която много ни помага!
Та това е от мен!
Поли

# 362
 PollyA64 ,добре дошла! Hug

# 363
галиа71,радвам се че при вас всичко е ОК , пожелавам и за в бъдеще да е така Simple Smile

# 364
Здравейте , аз се казвам Люси имам две деца дъщеря на 17г. и син на 9г. ,който на 2г и половина загуби слуха си  , сега носи слухов апарат на едното ухо а на другото има кохлеарен инплант , резултатите са добри , но всичко постигаме с много труд и общо взето живота ни е една непрестанна битка .
Щастлива съм че го има този форум , може да не ми повярвате , но не мога да заспя ако не съм влязла във форума !

# 365
Здравей,Люси. Simple Smile

# 366
Здравей Люси!

Щастлива съм че го има този форум , може да не ми повярвате , но не мога да заспя ако не съм влязла във форума !

вярваме ти, вярвамеееееее и аз съм така (и не само аз)  Heart Eyes
здраве за децата  Hug  bouquet

# 367
Добре дошла Люси! Варненци се увеличаваме.И при мен е така не мога без да погледна във форума.  bouquet Hug

# 368
Благодаря , благодаря ,трогната съм !!!  Hug

# 369
Добре дошли на всички нови мами Hug  bouquet
Здравей Люси!

вярваме ти, вярвамеееееее и аз съм така (и не само аз)  Heart Eyes
здраве за децата  Hug  bouquet

и аз Peace

# 370
Здравейте и от мен.Казвам се Невена , живея в Хасково.Имам двама сина.Първият е на 13 и е с предсърден дефект от раждането.Малкият е на 6 .Преди година и половина му поставиха диагноза - витилиго.Наесен тръгва на училище ,но ми се струва ,че ще има проблем с концентрацията.Наскоро прочетох материали на тема :децата индиго и кристали.Имам известни резерви ,но бих го причислила към тях.Това са темите ,които ме интересуват .Ще се радвам да науча нещо ново и да бъда полезна на други.

# 371
  • София / Пловдив
Здравей, Невена!  Hug

Сигурна съм, че тук ще намериш много нови приятели  Simple Smile
Когато искаш ни разкажи повече за теб и момчетата!

# 372

Здравей, Calendulо! Кой ви постави диагнозата витилиго?
Чел съм за децата индиго, но го възприемам все едно да си прочетеш
за зодията и да си съобразяваш живота от то насетне с написаното.

# 373
Благодаря за посрещането.Ще разкажа с удоволствие за децата си ,bim-bam.Wolf - Витилигото го установиха в Хасково,но потвърдиха в Александровска. Там ни предложиха "Меладенин" ,от който имаше частичен ефект.По въпроса за децата индиго - може и да е така , но аз имам двама сина и малкият определено е различен.

# 374

Calendulо, предлагам да пренесем разговора в седмичната тема например
- тая, в чието заглавие има дати.
Там повече майки ще ти кажат какво може да се направи.
Разкажи ни за малкото си момче, кое ти се струва странно и различно.

Общи условия

Активация на акаунт