НОЕМВРИйското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче!

• 11 490
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Didipidi  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59  bigdance2  абе наистине ли има такова пюре- биг мак с картофи, не може да е вярно
Аз вчера дадох на малката диня, въпреки че плод не ще и да помирише  Crazy и за моя изненада много й хареса ( което означава, че изгриза около 1 кв.см. но пак е нещо) hahaha
Започнах ме с месните пюрета и за първи път бях свидетел на ядене с апетит, достоен член на месоядното ни семейство ще се окаже Simple Smile
vaninha ако можете да оставите малчо на някого няма ли да ви се отрази добре малко време насаме?
не знам за вас, обаче аз мине не мине все гледам да пласирам Габи на майка ми, добре че и двете нямат нищо против  Laughing

# 241
Благодаря момичета! Като цяло мъжо е страхотен и ми помага, ама трябва да го подсетя. Но  нямам нищо против да стигнем до пълен синхрон - макар, че тогава сигурно ще ни е скучно  Thinking То ни така, ни иначе  Laughing

Ванина Наистина може да е по-добър вариант да отидете само двамата  Wink

Дидипиди Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много незбравими мигове с любимите хора!!!

Лека и поспалива нощ от нас!   Hug

# 242
Дидипиди, честит рожден ден   bouquet Да си жива, здрава и много обичана  Hug

Фафи си държи Т., ама иначе играе нонстоп и не мога да го озаптисам... С много мъки и зор го приспах, новата мода е, че се катери върху мен и ми се усмихва подкупващо. Не го знам какво иска, защото ако го гушна, почва да мрънка и иска да си легне нормално. Оставя ли го - пак почва с катеренето и гушкането  newsm78

Юле, заради одисеите на Борко с прасковите, днес дадох на Фафи да похапва с мен - много беше доволен. А ако му дам пюре от праскова или нектарина - не ще  ooooh! А днес така доволно дъвка и мляска  Mr. Green Ще минава май на обща храна  Mr. Green Ех, все си виках аз, че <Фафи е перфектното дете за педагогическо захранване, ама на - не щат у наше село да дадат дъъълго майчинство  Cry

# 243
Ех, все си виках аз, че <Фафи е перфектното дете за педагогическо захранване, ама на - не щат у наше село да дадат дъъълго майчинство  Cry

И аз това установих за Косето. Пюрета-мюрета  - просто няма никакъв интерес към тях и това е. Всичко що е на масата, го гледа със светнал поглед обаче. И аз започнах да давам от всичко по малко. Вчера хапна три лъжици пилешка супа, днес близа един домат... дано съм на прав път, че ми е малко притеснена, с Миша следвах доста по-различна схема, до една годинка не е близнала никаква обща храна, да не взема да го окепазя Косето Confused

# 244
  • Бургас
Здравейте мацкииии!
Дидипиди newsm59 с малко закъснение!
Вале стискам палци за успешно бебеправене! Hug
За мъжете - само бой ги оправя! Нашият тати е чудесен, много ми помага, за повечето неща сам се сеща, ама пак му намирам кусури... От време на време като му писне на милия и ревва: "Жена т`ва не се трае събирай си багажа, пък ние с Марти оставаме при майка ти!" и в общи линии го завъртаме на смях! Шамс, Ванина - да стягате татковците, да не се правят на много интересни, ми да си гледат жените и децата и да не протестират много...
Да започна и аз с отчета на консултацията на 27,07 - 10,200кг. и 72см. (70гр. и 2 см.), вече яде попара и май му харесва, ама с пюренцата е скаран особено месните.... , яде диня, пъпеш, праскови с огромно удоволствие, ама хранене не сме замествали! Да се похваля, че на преди 3 дни за първи път се изправи съвсем сам (Марти отказва да пълзи), а вчера, като му давам да пие пасиран пъпеш от една порцеланова чаша и познайте нещо почуква ...  #Shocked Опипвам аз и ... ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ПЪРВО ЗЪБЧЕ newsm44 newsm68 newsm44! Зарадвах се много, защото малкият е изключително кротко дете, а заради зъбите беше кошмарна седмица - нямаше такова мрънкане... Sad! Май това е всичко от нас за сега и се надявам да има поводи да се включвам по-често! Hug
Болничките слънчица да оздравяват бързо! Hug

# 245
 smile3511 втора сутрин чисто сух памперс.

# 246
  • София
Вита, защо не пробваш да я изпишкаш след като се събуди?

# 247
  • София
didipidi,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!

Благодаря ви за стиснатите палци но май този път няма да е от първия опит че ме наболява корема ама ще видим този месец по-сериозно.  Mr. Green

DeeDee, честито ви зъбче  Hug

Ванина, честно казано ако можеш да го оставиш за 2,3 дена и да отидете само с мъж ти ще е най-добрия вариант. Аз си я влача моята мома навсякъде с мен, че ми е жал, но пък е трудничко като ги няма доста от удобствата вкъщи като леглото, столчето, бънджито, където мога да я оставя поне за 10-15 мин. Иначе е забавно. За климата не се притеснявай децата спят много добре на чист въздух. Само имай предвид че на палатки липсват някои от удобствата като баня, климатик и има в изобилие много други  Hug

Шамси, стискам палци да оздравява бързо малчо. А таткото и аз си мисля, че те не могат да се примирят и да са доволни да са домакини, което е нормално. Стискам палци да си намери работа и да се почувства пълноценен, че иначе е трудно.
И наистина напасването на характерите е трудничко. Ние с моя мъж не се бяхме карали никога докато не се роди малката. Малкото човече променя доста ежедневието и задълженията и понякога е трудно. Затова се прави второ, за да се убие всяка надежда че ще може пак да хойкаме като преди  Joy

# 248
  • Варна
Затова се прави второ, за да се убие всяка надежда че ще може пак да хойкаме като преди  Joy

хойка ми се.....

# 249
Илка, сложих я на гърнето и се изпишка. Проблема е че вече повече от седмица спря да суче през деня ( няма време от игра) и по никакъв начин не мога да я накарам да суче. Проблема е че за денонощие  съвсем символично мокри 2-3памперса.Ака на три дена съвсем малко.

Може ли някой да ми даде съвет как да си увелича кърмата при положение че суче само вечер?

Ходихме при педка. Притеглихме я +150гр. за две седмици (7100), но това не го вярвам (явно предния път е грешно притеглена), при положение че предните два месеца наддава по 100гр Embarassed. Каза да давам АМ или кисело мляко (даже е забравила че има непоносимост към кравето мляко). Не си направи труда да я прегледа #Cussing out. Изписа някакви витамини- Апетон и каза да давам глюкоза да не се обезводни. Абе много се ядосах, никакво внимание и общо взето нищо конкретно не ми каза  #2gunfire.

Аз без бой за кърменето няма да се дам. Искам поне вечер да си я кърмя. Затова давайте съвети как да си увелича кърмата? Hug

# 250
Привет банда.....да се похвалим, че днес за първи ден сме на кухня, за сега съм дала основното за обяд, много му хареса, десерта ще го дам за следобяд, а супичката към 18-19ч. за да му е лекичко на коремчето.
Праихме му манту, защото нямаше паричка на рамото...и там добре мина, няма да го реимунизират и за награда му купихме кола, дето се бута и става после той сам да си я тика като порасне. Уж отидохме за сгъваемата кошара....и като го сложих в тая кола да му видя реакцията и татито вика на продавачката дайте една такава  Shocked пък ми е малко стиснат та се учудих де.
И ние ще правим кръщене в Лясковския манастир, резервирахме вече къща за гости, тесен семеен кръг.
На Валя едни стиснати палци, на Фафи да оздравява че да не се тревожи вече мама.
Дидипиди да си жива и здрава   bouquet и дано не пропусна някой
Дидееее честито озъбване  Grinning

# 251
  • София
Привет на всички!
Имам повод да почерпя- днес навършвам  цели кръгли 20 години! Та имам рожден ден целия ден Mr. Green
        Почерпете се- да ви е сладко!

Иначе сме добре, Алекс расте и дивее. Да ми е жива и здрава. Миналия понеделник бяхме на консултация, доки я претегли и измери- 79 см и 8,600кг. Расте детето, с него и майка му Mr. Green
По-късничко пак ще пиша
Хубав ден на всички ви и много целувки Hug

# 252
Mише, честит празник! Бъди много здрава, щастлива и обичана!   bouquet

# 253
Мишле Честит рожден ден! Жива, здрава и много щастлива!
наисатина ли ставаш едва на 20  Rolling Eyes ?

Вита Какво яде през деня? Нищо ли  newsm78? А спи ли през деня? Как се приспивате? Можеш да я храниш в сънено състояние, както и да пробваш на тихо и слабоосветено място  Thinking Според мен детето, ако е глдано няма начин да не яде, но знам ли  newsm78 А и щом е весела и жизнена? Какъв е проблема  Thinking Но ти най-добре можеш да си прецениш. Може да пробваш с чайове, жито, моркови, червен лук и какво ли още не, но ако не суче едва ли ще има голям ефект . Успех и дано бързо се оправят нещата  Hug

# 254
Благодаря ви момичета за поздравите,много се зарадвах и ми стана хубаво  Hug  bouquet Hug
Мишле да си жива и здрава миличка,обичана,уважавана мама и жена и много семейно щастие и още един бебок
vita - нямам думи за тия лекари  #2gunfire #Cussing out,дано се справиш с кърменето и не се отказвай,от това по лесно няма .
DeeDee76 честито зъбче  Party
хойкането   Thinking нямма как май да стане.
toffifee браво че хапвате кухнята   chef
Лек и успешен ден от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт