НОЕМВРИйското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче!

• 11 497
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • София
пожелавам на всички да имат големи и щастливи семейства с по-малко кавги у дома и повече любов и деца

# 226
Добро утро!

Шамс  spoko Дано мъжо ти скоро си намери работа и да бъдете щастливи. То без караници неможе, но трбява повече да е любовта и разбирателството  Hug
А, Фафчо бързо да се оправя  Praynig Явно навсякъде децата започват с боледуванията като тръгнат на ясла/градина  Whistling

Диди Честити зъбчета !

Юле
Ти докъде стигна със захранването? Само прасковка ли е бробвал Борко?

Слънчев ден на всички!

# 227
Добро утро!

Ние приключваме с кърменето Crossing Arms. Снощи Али спа неспокойно и през час висеше на гърдата ми, тази сутрин свалям памперса- той сух Shocked Shocked Shocked. Явно нямам кърма и си държа гладно детето ooooh!. Утре ще посетя педка да видим какво ще каже Thinking.

Отиваме на разходка в парка докато е хладно. Спокоен ден ви желая  bouquet.

# 228
  • Бургас
Шамс - една приятелка на майка ми казваше: Има ли пари има любов, няма ли пари няма любов!, това е разковничето за скандалите, дано мъжа ти намери подходящата работа и всичко у вас да е  Peace

vita - и аз имах подобни съмнения за вас, но беше казала че се цедиш, та си мислех че с кърмата ти всичко е ОК, но...... ти си знаеш, защо не пробваш да пиеш лактогенен чай, може пък нещата да си дойдат на мястото, все така ли Али не поема други течности?

То и аз имам проблеми с кърмата, снощи се накърмихме към 21:30, но едната гърда много бързо я пуска, на нея имам блистер, който запушва канала от който тече по силно и тя се изнервя и я пуска, другата е добре, но явно количеството кърма е недостатъчно и като свърши тя се пуска и почва да хленчи въртя я, но започва едно неистово пускане и мрънкане и така я оставям в леглото ни да се поумори, но снощи беше някакъв кошмар, хем пуска гърдите хем преревава защото и се спи, а без мляко в циците не се заспива и накрая в 23 уморена от рев и мрънкане заспа гушната в баща и, аз май бях доста нервна от ситуацията и не успях да я успокоя. Направо не мога да си представя как ще заспива когато реша да я отбия ooooh!

# 229
  • София
Здравейте мацки! Hug
Шамси, мисля че всички бащи минават преез такъв период на отказване да правят каквото и да е а това, че няма работа допълнително го тормози. Честно казано незнам какъв съвет да ти дам освен да го подкрепяш и да поговорите спокойно. Аз след бременността си останах такава ревла че на почти всеки такъв разговор си подсмърчам и мъж ми капитулира. Нали знаеш в любовта всички оръжия са позволено. Стискам палци да успее да си намери работа, но затова трябва да потърси щот на скайп работа не предлагат!!!
Ако пък не става ще си дойдеш тук при снахата да ви гледат. Hug

Не съм съгласна, че любовта идва с парите, но определено проблемите са по-малко, когато ги има.
При нас са обичайните неща, имаме 4 зъба, ядем нишестета, попари, пюрета, гризва си диня и пъпеш, изправя се сама и ходи в кошарата. Мислим да правим кръщене този месец и така. Знаете ли дали може да е повече от 1 кръстник, че сме решили сестра ми и брат му на Сашо да са кръстници????

И тихичко да ви кажа, че се пробваме за второ стискайте палци, че искам да е априлче като мен, мъж ми още не се е усетил   Mr. Green.

Хубав и прохладен ден!

# 230
Вале, кръстник или кръстница- може да е само един човек.
А за второто-  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig

# 231
Диди, честито на малкия  tooth бозайник! Това е - показаха се зъбите и веднага го почна с манджите. Joy

Joy Joy ааа, не съм го погнала още с паниците с манджа. просто реших, че ще хубаво да има нещо, с което баща му или някой, на който го оставя за няколко часа, да може да го забаламоса, ако е гладен...че то хубаво  кърмица,ама нали уж вече не се цедя и няма как да оставя изцедена кърма за всеки случай. а банановата каша е добър вариант, нали яде банани маймунката, та ще могат да го залъжат докато се прибера  hahaha
Валя, успех, дано стане бебока преди таткото да се усети, да го поставиш пред свършен факт  smile3508

Вита  spoko

# 232
Мерси, момичета. Днес ни лук ял, ни лук мирисал, ама скандалът няма да закъснее. Не ни е в парите проблемът - не можем да се оплачем. Той обаче явно се чувства непълноценен и не ще да помага, да не се превърне в домакиня. А това, че аз съм се скапала - няма значение.

Вале   Praynig успех  Hug Много се смях на това, че мъжът ти още не знае  Hug

Фафи ми направи 39 градуса в 4 и половина сутринта, 15 минути се бихме да пийне сироп за сваляне на Т., че свещичка наскоро му бях слагала - е съдра се да реве това дете, татито нищо не чул.

# 233
А сега как е Фафи? Излезнаха ли резултатите?  Свали ли Т?
За мъжете - те все нещо не са чули/разбрали. Преди няколко дена и аз много се обидих на моя като учудено ме попита : Какво толкова правиш, че си уморена?  #Cussing out Гадно е, но...с повече такт и любов всичко ше се оправи  Hug Кой каквото ще да ми говори - Мъжете са по-бетер от децата  Crossing Arms

Вале fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Вита Не бързай да си правиш изводи. Дори да ти е намалела кърмата за момент - с по-често кърмене ще се оправи. А, ака ли нормалко? Може да има нужда от вода, не от храна/кърма/  Thinking

# 234
Добър ден на всички  Hug минавам да ви почерпя за моят 26-ти рожден ден!

за бебоците
Диданка честити зъбки-макар и отгоре и то 2
Фафи да се оправя бързо и да укрепне
Ванина,Марожинка,Шамс и на всички мами с непослушни мъже , дано нещата се подобрят и да има мир и любов  Hug
За зацапването - на мен ми се случи на 30.07. и ме боля корема все едно ще ми идва цикъл,но нищо.Обаче май и миналия месец пак така ми се случи но не помня точно кога беше  ooooh! да видим кога ще се зададе с гръм и трясък
Вале -   fingerscrossed
Ние нямаме зъби все още,не спим много нито през нощта,нито през деня.Въртим се ,подскачаме,викаме,говорим - "да-да","не-не","аде","ба-ба","та-та" и отскоро "де-де".Отплеснах се,ама не съм влизала скоро.Успех и ви обичам   bouquet

# 235
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДИДИПИДИ! Много здраве, щастие, късмет и любов!

# 236
 kaffeetrmker_2

Дидиbdbaloni С пожелания за много щастие и сбъднати мечти!

Марожинка, с feeding напредваме бавно, но славно  Rolling Eyes До сега в менюто са включени праскова, кайсия, нектарина, череша и авокадо. Разбира се праскова, нектарина, кайсия и череша само е близнал, че са силни алергени.  ooooh! От авокадото си хапна прилично парче и определено му хареса. Аз не пасирам давам едно парче и каквото си хапне с 2-та зъба това яде.  Crossing Arms Тези дни пак ще предложа батат да видим дали ще иска да яде този път.  Tired

За нощните ставания при нас е обратен вариант.  Embarassed Аз си  smile3524 , бебето си плаче  и таткото  smile3512 ме буди и се чуди каква майка съм и не си чувам детето.  Embarassed Embarassed Embarassed Така е още от първите дни, просто си спя дълбоко и изобщо не реагирам на плач.  ooooh! Embarassed

Момичета,  Hug  bash татковците и  Whistling, няма да им се давате  Crossing Arms Трудно е докато се напаснат характерите.  ooooh!

Вита и ние имахме една сутрин сух памперс  #Shocked #Shocked #Shocked при положение че цяла нощ яде.  ooooh! Много се притесних, но следващия беше препълнен за около 15-20 мин.  #Crazy В кърмаческия четох, че се броят за 24 часа 5-6 памперса.  Thinking

# 237
привет мами!Шамс,Марожинка дано всичко е наред при нас и при всички на който мъжете не слушат HugДиди nbirthday .Ние току що се завърнахме от Бачково от кръщенка.Беше много хубаво и кръщенето и празненството бяха там.Мислим и ние да кръстим малкия там.Само дето беше адска жега,но малкия се държа много прилично.Малко се ядосах,защото един го гушне даде му кюфте Shocked друг му даде пържен картоф,трети сладки,абе лошо ми стана.И всички ме успокояват,че нищо нямало да му стане #Cussing outа той милия нали си е прасчо каквото му дадат си хапва hahahaВале желая ти много късмет с бебеправенето,скоро да се похвалиш EFPтова е засега от нас дано от тук нататък само хубави новини да има,от все сърце го желая на всички  bouquet

# 238
Дидипиди, честит празник!!! Бъди жива, здрава и много щастлива   bouquet   bouquet   bouquet

Вита, това със сухия памперс и на мен ми се е случвало,ама бях забравила. просто мисля, че нашите бебоци понякога просто успяват да стискат нощем, и на сутринта, след като се събудят пускат голямата вода. в нашия случай докато слагах нов памперс просто ме оля, ама мнооого, потече по шкафа, имаше и по мене...

Ванина, аз на родата съм забранила такива работи. Веднъж хванах свекърите да му дават хляб, и така лошо ги изгледах  Twisted Evil . нямам нищо против да се дават храни , но не зад гърба ми  Naughty а тогава май точно това беше целта. на тях им ме отколешна мечта да започна да им го оставям за по-дълго време, ама съм им казала, че докато се кърмим, няма да стане (надявам се в близките 1-2 години да е така )

# 239
аз пак съм тук Laughingзабравих да попитам нещо.Мъжа ми тъй като се чуди явно как да се извини hahaha bowuu иска да идем 4-5 дни на палатка.Но незнам дали може с малкия да идем или още е малък newsm78 много ми се иска да го водим някаде а на море няма да може да идем.Имаме голяма палатка и ако идем може да си му вземем количката да спи в нея,но все пак кажете какво е вашето мнение,че хем ми се иска хем ме е страх.Досега сме го водили много пъти на места с по студен климат и не се е разболявал.

Общи условия

Активация на акаунт