НОЕМВРИйското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче!

• 11 498
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
vaninha - намесен ли е алкохола нищо добро не се очаква. Има мъже които пият за настроение, и други които като пийнат не се траят, но  fingerscrossed да се оправят нещата при вас,че не е хубаво момченце да расте без тати. Дано мъжа ти се вразуми и осъзнае какво щастие има до себе си и зареже  Wine Glass. Нашия тати не близва алкохол, затова аз добре го отсрамвах(сега се въздържам нали още съм кърмачка, позволявам си само  beer2)
Днес Убава работа си отворих без време размразявах хладилник, не била затворена вратата на фризерната част и един лед едно чудо ooooh!, отгоре на всичко мрънкащо бебе, къщата с главата на долу, а мъжа решил да ходи на джогинг smile3515. Като се прибра имаше едно бързо fight и така изгоних челядта на вън с таткото начело. Сега ме чака куп домакинска работа  clean wash hang clean
Шамс каква е тази Illда не сте болнички отново? Дано не е това стискам  fingerscrossed

# 211
vaninha  action032 съжалявам че преживяваш всичко това. Според мен проведи сериозен разговор с мъжа ти. Попитай го защо ти говори за развод. Постави му ултиматум , или чашката или вие с детето. Ако нещата продължават отиди при родителите си, да види какво е да се живее сам и да няма радостта от близоста на детето. Дано се оправят нещата, верно е че е добре за детето да расте с двама родители, но помисли на какъв тормоз го поставяш да живее и какъв пример дава бащата?

Имам въпрос:
от известно време забелязвам в акото на Али едни неща като къси косъмчета в големи количества. Мислех че е от пюретата и ги спрях, но давам пресен банан. Възможно ли е да е от това. Вие забелязвате ли подобни неща от храната?

# 212
Ванина Ужасно е това, което ти се случва. Но трябва да вземеш някакви мерки. И според мен трябва да опиташ със сериозен разговор. Отзначение и е склонността на мъжа ти към алкохола и защо изобщо посяга към него. Може би има някакви проблеми. Ти най-добре знаеш и го познаваш що за човек е. Опитай да намериш начин/доколкото зависи от теб/ , но не се оставяй на водовъртежа. След сландалите, идват шамарите и става една. Алкохола не му дава оправдание. неможе да ви обича денем, а нощем да иска развод. Едва ли искаш такъв живот за Васко !? Понякога развода е правилното решение, но първо опитай с добро. Стискам ти палци да си силна и да се справите  Hug  Hug  Hug

Вита Точно от банана става такова акито  Wink И аз се бях изшашкала преди време и носих акито на педка  Laughing А, и нали знаеш, че с  банана не трябва да се прекалява  Peace

Шамс Как сте? Каква е тази Т???

# 213
не ми се пишеше ама като прочетох поста на Ванина и реших да пиша.
Искам та ви кажа че има и мъже които и без да пият изпадат в такива ситуации.Лично ние доста пъти сме стигали до раздяла(слава богу,само на приказки).Лично мое мнение е че сващането -"заради детето" да се търпи е крайно погрешно. Naughty а дали е по-хубаво след време детето да вижда и разбира всичко което баща му причинява на майка му?!

Мила,според мен си поговорете и ако наистина това положение не се променя,защото със сигурност не се търпи-кой от каде е.

едва ли ще е по-лошо да си сама от колкото с такъв мъж Hug
имено заради детето не прави компромиси към държанието му

"МЪЖЕ"  smile3513

# 214
  • Попово
само тези които сме си родили са ИСТИНСКИ МЪЖЕ, а останалите са  Animal Pig

# 215
  • Варна
Много ми е болна тая тема защото мъжа на моя братовчедка вече 10 години е така- пие, крещи обижда, все се "развеждат" по неговите думи и на сутринта- нищо не е имало. Резултат- трима човека, които обичам са съсипани и увредени за цял живот, покрай тях и някои странични хора, пича не му пука и си пие на воля, а за племенника ми какво да кажа- доста е агресивен на моменти, иначе страхотно дете, но с изкривени разбирания. От година на година количеството алкохол се увеличава. Точно вчера й бях на гости и ми каза, че пак я бил "напуснал"....не се развеждат защото "ще станем за смях", а не се замислят че съсипаха живота на детето!
Съжалявам, че така се отплеснах, но ми е прясно от вчера и като прочетох подобно нещо тук... #2gunfire
Ванина искрено се надявам при теб нещата да са различни и никога да не се стигне до там. Но алкохола до нищо добро не е довел, лошото е, че във вихъра на ежедневието му се губи следата кога от 2 чашки е стигнал до литър-два...

# 216

Шамс,   Sad преборихте ли Ill?

vaninha на таткото да му се спре алкохола и  bambam smile3527 Поговорете и търси причината.  Sad Hug fingerscrossed Понякога е по-добре да  newsm49 отколкото да търпиш  Drunk

Да се оплача, че напоследък съм много изморена.  Tired Нищо чудно при положение, че цяла нощ ставам да храня Борко, а цял ден обикалям след него апартамента. В кърмаческия четох за + на бирената мая. Чудя се ако я пия много ли ще  bombs? Аз и без друго си преливам,  ooooh! но определено трябва да се подсиля с нещо. newsm78

# 217
  • София

Наминавам милички да почерпя макар и скромно и виртуално за нашата нова месечинка! Честито и на мама Бубе на бебе Яна.

Ужасно съжалявам, че не мога да ви навестявам често, но от работа не ми остава време. Много ми липсвате!

# 218
от два дни нещо ми зацапва, ама само по няколко капки, вчера реших че най-сетне ми идва - ама неее, ей така си покапва едно кафявичко и толкоз. правих тест - нЕма никой  hahaha
на някоя от вас случвало ли й се е?
На два пъти ми се беше случило, но не през месец, а през повече. И аз мислех, че е цикъл и се радвах за това какъв е след раждането. Но миналата седмица наистина ме споходи- беше нещо  ooooh!

# 219
привет и блаагодаря на всички за подкрепата!Там е работата че тои това за рзавода досега не ми го е кказвал.Иначе не пие всяка вечер,никаде не ходи,много рядко излиза проблеми досега не сме имали.Е разбира се карали сме се и като се ядоса каже нещо което не ми допада но в рамките на нормалното.Даже и досега колкото и пъти да се е напивал от 4 години заедно най много 1-2 пъти е имало  скандал или някакви такива приказки.Винаги като пийне го избива на любов и започва да ме гуши,целува и да обяснява че без мен не може.Даже когато бях бременна най много се тревожеше като ида да раждам как щял да се оправи тук сам.Днес ме заведе с малкия на пикник,все едно нищо не  е било,извинява се бил пиян нямало да се повтори.Дано.Вече 4 год. сме заедно и досега не съм се оплакала от него.Помага ми ,гледа малкия обича го умира за него.Но той също е имал много лошо детство,баща мму много го тормозел и понякога като пийне се сеща и започва да плаче,да се ядосва и оттам идват нервите.Иначе досега не мее било страх че ше се напие и ще ме тормози.Дано не се повтори.Пак ви благодаря за подкрепата.

# 220
vaninha Hug радвам се че всичко е наред. Дано оцени какво богатство има до себе си. Във всяко едно семейство има кризи, но важното е да отминават.

# 221
ванина, няма нищо по-хубаво от разговорите  Hug

айде, официално се похвалваме - 2 зъба отгоре, разгеле, сега остава и да не ме ръфа като суче и всичко ще е ок. днес опитахме и бананова каша на Хумана, 3 лъжички и после ме гледаше с поглед "ти май нещо се опитваш да ме прецакаш"  hahaha

# 222
toffifee ти нали спомена един път че и на малкия му е сплескана главичката?Какво стана оправи ли се ?Нашата съвсем леко започна да се оправя,слагаме да спи настрани като всеки ден сменяме страните дано се оправи.Ние утре заминаваме на кръщенка на бачково на мъжа ми на сестраму на детето.На 2 годинки и половина е,но те живеят в Испания и затова сега ще я правят.Та отивам сега да се наспя ,че снощи не можах.И за капак Васето винаги става сутрин към 8 а днес се събуди в 6  #Cussing out както ми се спеше едвам станах да го нахраня,и после го взех при нас на леглото и newsm32 smile3522Лека вечер на всички!

# 223
Сиска, честита ви месечинка!   ura

Диди, честито на малкия  tooth бозайник! Това е - показаха се зъбите и веднага го почна с манджите. Joy
Аз вчера дадох на Борко парче нектарина, ако иска да си хапне. Той ме гледаше как вкусно си хапвам срещу него и да не изостане  newsm22. Не беше очарован от вкуса  Crossing Arms, но яде(близна 2-3 пъти преди да му измъкна парчето от ръката  Embarassed).

# 224
Привет и от нас с отново болен Фаф. Вчера в 16 ч. ми звънят от яслата - Фафи с 39 градуса. Директно му мушнах една свещичка и при педи. Нов вирус забърсал, бедният. Айде нов сироп, свещички за температура. Взе му проби за ангина - няма. Взе му и проби за свинския грип, че в службата ми има болен... чакаме резултат. Пфууу, побеснях.... Какво го правят, че нонстоп това дете болно, как пък веднъж не се разболя за толкоз време... Другата седмица си остава вкъщи с тати, да се закрепи и оздравее изцяло, и тогава отново на ясла...

Ванина и аз имам много проблеми с татито напоследък. Нашият страда, че не може да намери работа, и си го изкарва на мен понякога. Напоследък бая зачести, че и развод заспоменава. Аз съм дете на разведени родители, не ми е било зле и определено предпочитах пред непрекъснатите скандали вкъщи. И сериозно ми писва - ходя на работа, търча пеша да кърмя, скапа ми се кръстът и ходя като бабичка с адски болки, за 5 пари не ми помага и само разхвърля, спря и бебето да къпе - аз го къпя с този кръст. че и скандали ще ми дига, абе сиктир. Само лочи бира и кряка с приятели по скайп, та и забележки трябва да му правя, да говори по-тихо. Ей го и сега, пак повишава тон и като му кажа, ще ме изгледа страшно. Бе писна ми  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт