НОЕМВРИйското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче!

• 11 502
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
вие избеснявате ли когато бебоците се будят и плачат, а половинките ви спят блаженно до вас, все едно нищо не се случва? на мен снощи ми идеше да  #2gunfire  #Cussing out  #Cussing out #Cussing out

Laughing Laughing Не, при нас не се получава така. Косето когато се разплаче през нощта, не може да се успокои в друг, освен в мен, така че и буден и спящ, мъжът ми няма как да ми помогне.
Но пък в редките моменти, когато Косето реши, че се е наспал и иска да си играе, отива да рови в главата на баща си, така че аз спя блажено, все едно нищо не се случва Laughing

Момичета, аз в понеделник заминавам на почивка, така че следващите 3 седмици не ме мислете, няма да се включвам Hug

# 196
Привет на всички  Hug Почнахте да пишете, гледам - да не се е развалило времето  Mr. Green

Много озъбени са се появили напоследък. Фафи изкара 4 наведнъж и с тях си стои - вече сума време нищо ново на хоризонта. Имаше по едно време някакви изгледи, ама мина и замина и зъбче не се появи  Thinking Но пък дъвче и му е интересно  Mr. Green

Овесени ядки от една седмица го мъча да му давам, с цел да въвеждам глутен - е това е единствената каша, която не му харесва. Как ли не пробвах - не ще и не ще. Хапне няколко лъжички и толкоз. Сега съм в чуденка какво да правя и как да продължавам с глутена. В началото давах малко овесена каша, смесена с оризова - доста добре се прие. Ама колкото повече увеличавам овеса, толкоз по-малко яде. Последните 2 дена сварих овесени ядки и ги смесих с ябълка или круша. Ми - 3-4 лъжички хапна....

Сега се подготвям за кърмачески поход към яслата  Mr. Green И ако пак се е намуал с пЮре и сукне 3 пъти, се отказвам от него  Naughty

# 197
малеее!!!
само ние ли нямаме зъби newsm78
май Ивко първо ще провърви а после ще му излязат зъбите.
Малкия змей усилено прави крачки като го държа под мишничките,и като реши че иска по-бързо да върви започва да подскача,явно мисл че става по-бързо така hahaha

ние също имаме сгъваема кошата и за сега е доста стабилна на всичкото това тръшкане

# 198
  • Варна
Привет на всички  Hug Почнахте да пишете, гледам - да не се е развалило времето  Mr. Green
Как позна  smile3515
Аз вчера нещо откачих, явно съм се преуморила и мъжа ми набързо организира ходене на басейн днес, за да ми оправи настроението  Heart Eyes Обаче е петък и майка ми е на работа, та с 300 зора намерихме на кого да оставим Габи за няколко часа..смятайте за каква организация става дума, то не беше разнасяне на шезлонг, млека, играчки, памперси... изпратихме ги на разходка и потеглихме щастливи  newsm76 И в тоз момент като се изви един вятър, облаци покриха небето, видя се че на дъжд отиват работите и пропадна басейна...и аз  newsm45 newsm61 мъжа ми  spoko
Обаче пък на път за вкъщи си купих страхотна рокля, та ми се пооправи настроението  Two Hearts Леля ми и Габи се прибраха 1 час след нас  hahaha
Та така с мойна плажна одисея, явно няма да хвана тен тази година  Rolling Eyes

# 199
Може ли някой да ми препоръча добър детски гастроентеролог в Пловдив

# 200
  • до Пловдив
Може ли някой да ми препоръча добър детски гастроентеролог в Пловдив
здравей
ние имаме проблем с повръщането и го водихме при доц. Бошева във ВМИ пиши ми на ЛС за повече инфо

# 201
Какво му мисля и аз толкова, първо свеки каза, че ще му купят за кръщенето триколка, ама сега като разбра че искаме кошара каза че ще му купят и двете, кошара сега, а триколката на есен. В крайна сметка като е подарък купуваме такава кошара, дето ще го мисля къде да спи, а варинта да спи при нас  е невъзможен. Тати му спи мнооого тежко и ще го смачка. Днес една мама ми каза, че синковеца и до 2 годинки спял в такава и не е падал. Пък и наистина размерите при сгънато положение ме устройват. То те първа почва хойкането по гостита, вили и у бабите.
Ние сме само с едно зъбче от 2 седмици вече. Къде е другото Simple Smile

# 202
Привет от нас!
Нищо ново засега, затова и не съм писала.
Расте ни четвърто зъбче. Забелязвам обаче вече за втори път, че му се появяват гъбички по езика. Мазах го с Дактарин и първия път изчезнаха, сега пак са се появили и пак го мажа, но да видим... Защо така му се появяват - не знам. Обикновено ги имат по-малките бебенца. Някоя от вас да има подобен проблем?
Влади спи между нас и вкъщи и по почивки. Не мога да си представям да ставам да го кърмя нощем. Особено сега, когато му растат зъби и иска цица по 3-4 пъти на нощ.
Ще го водя в Русе от 8 август за около 2 седмици, така че ако има някоя майка от там, нека се обади, много ще се радвам да се видим.

# 203
привет!!! Ние май също сме на път да се озъбим и от с 2 зъба отгоре - аз все отдолу ги дебна,а те - отгоре. хич не ми се искаше да има зъби, ама какво да се прави, расте детето, няма да се съобразява с майка си я  hahaha нашата кошара е само за игра - плей центъра на Бертони, кръгла е и е достатъчно висока, така че дори да проходи, няма опасност нито да се обърне с нея, ни hahahaо да я прескочи  Joy
мисля от другия месец да започна да го захранвам всекидневно,а не както до сега - от дъжд на вятър. да видим дали ще стане.
имам и едно друго питане - от два дни нещо ми зацапва, ама само по няколко капки, вчера реших че най-сетне ми идва - ама неее, ей така си покапва едно кафявичко и толкоз. правих тест - нЕма никой  hahaha
на някоя от вас случвало ли й се е?

# 204
# 205
привет мами!тези дни преживявам някакъв кошмар! Татито като се напие и все иска развод newsm45 милото ми детенце ако не е то досега да съм го зарязала.И лошото е че като стане н а другия ден все едно нищо не е било,а като пийне ми вика взимай си детето и се махай,а иначе умира за малкия гледа го даже. Незнам какво да правя не издържам вече побърках се психически.Не смея да се оплача на никой друг добре,че сте вие.Стискаите палци да не се стигне до развод не искам детето да страда.Сега ме чака кошмарна и плачевна нощ Cryизвинете че ви развалям настроението.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 23:39 от vaninha

# 206
  • София
vaninha   spoko smile3518 съжалявам, че минаваш през всичко това.  no Зная какво е..... Не се извинявай, че ни разваляш настроението. Споделяй с нас, ние сме тук и винаги ще те изслушаме и ще ти дадем съвет и кураж  Hug Дано нещата се изгладят по-бързо и да няма тревоги, за да може и малкия да е щастлив  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 207
  • София
Добро утро!
vaninha  spoko Дано се оправят нещата! А в краен случай да знаеш, че няма незаменими мъже.
диданка, разсмя ме със зъбите  Laughing Косето вече има отгоре и отдолу, но не ми пречат на кърменето. Иначе като се гушкаме хапе като див звяр, но като яде не мисли за нищо друго.

# 208
Не е само твоя мъж такъв..

# 209
Vaninha това само напоследък ли е...от скоро ли прави така...какво казва после като изтрезнее и като си говорите за случилото се. Родителите ми са разведени, баща ми пиеше, но беше сериозно, и в нашия случай за нашето щастие майка ми се разведе и добре направи, че не се траеха пиянските му изпълнения. И тя така мнооого години заради нас търпеше, но в един момент нещата загрубяха, а алкохола с годините утежнява ситуацията. Но при нас беше постоянно. Пази си и своето здраве и психика, защото ти си най-нужна на детенцето си.Дано при вас е  нещо временно и да се оправите. Изобщо не се притеснявай да споделяш, знам колко е трудно да споделиш с най-близките и особено с родителите си.  

Общи условия

Активация на акаунт