НОЕМВРИйското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче!

• 11 508
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
 smile3501 на Ида.Има да ви гоним с тия размери.
Ние довечера заминаваме и ще липсваме към 7-8 дни.Целувки на всички. Hug

# 181
Диданка Благпдаря  Hug От вечра привечер нямаме Т, през нощта вдигна до 38,3, но нищо не дадох и сутринта я свали. Явно се е преборила. Продължава да дриска, но педка каза, че било нормално. Изписа ми Ентерол и Смекта, но не дадавам. Кърмя я по често и я мъча с една пипетка да пие вода  ooooh!  Дано вече му се вижда края  Praynig

Вита, Дени Умни са децата. Искат и те истинска храна  newsm64 newsm64

Илка Браво за гърнето и доброто наддаване  smile3501

Ели Приятна почивка  family

# 182
  • София
Илка  Heart Eyes  smile3501 на сладката Ида.

Ели да си изкарате страхотнооооо  baloni

Витааааа !!!!!!!!! Доколкото си спомням ти беше дала идеята да купувам дъвки на Никол. Ами тя вече има седми зъб и е на път осмия  #Crazy #Shocked #Shocked #Shocked

Дали е нормално така бързо да изникват тези зъби....  newsm12 Чак започнах да се притеснявам!  Weary

# 183
Ето ни и нас и ние нещо не сме в ред.Ония ден ми вдигна Т и повече не вдигна- започна да има разстройство ,аз си мисля че са зъби,весела е,контактна,нощем не сппи кой знае колко,но през деня до обяд час и следобяд по 2 часа.Педка е отпуска до 31.07.Давам й ентерол и днес ака по малко.Дано не е нещо сериозно,защото и ние изкарахме вируса преди време като на Диданка,но се разминахме по леко.
Марожинка  Shocked лошо ми стана като го прочетох,дано и мине на малката бързо.
Ввсички да се оправят.Честито на порасналите бебочета,Илка браво на момата  Hug
Това е от нас засега. Heart Eyes

# 184
Здравейте днеска голяма разходка направихме като е навънка е много тиха но като се преберем  smile3514
Ели приятна почивка
 smile3501 на бебоците за гърнетата аз още не съм я пробвала
Elle не се притеснявай и ние имаме 7 зъба едновременно избиват 4 направо ми разказва играта  smile3511

# 185
Е, на мойта щерка капризите край нямат. Преди както нещеше да спи в количката, сега само в нея заспива. Тази вечер се наложи да я вкарам в къщи за да заспи и сега спи в 1stroller само дето незнам как ще я вкарам в спалнята ooooh!.

Ели, вие какво се оплаквате за размерите. Като гледам Анитка каква е бухтичка Heart Eyes, а ние и гънчици нямаме по крачетата и ръчичките  Sad. Както казва моята майка в такива случаи " Куче порода пинчер, немска овчарка няма да стане"

# 186
Мами като ходите на почивка къде спят бебоците.....последното ни ходене беше в майка ми и тя спа с него на спалнята, ама вече е голям и много се върти и рита, а другия месец ще правим кръщене извън града и се чудя къде ще го сложим да спи, по-нататък пак ще имаме ходения извън града, мислех си за тия сгъваеми кошари, едната баба прояви желание да купи, ако си решим, ама не съм проучила до каква възраст се ползват, има ли опсаност бебето да я обърне, като се изправя, споделете който има такава.
Много искам да заведем Марти на плаж, ама педка като забрани, пък и пусти му и страх, дето ще му треперя после, не смея, догодина ще наваксаме.
Приятна почивка на всички и да няма болни бебчовци.

# 187
привет мами!Васето днес направо ми разказа играта ooooh! цял ден  newsm45 ,незнам защо.Няма Т   ,и за зъби докито каза,че няма изгледи а какво беше това чудо...заспа с рев и се буди вече  3 пъти с рев.Една приятелка има момченце на 1 годинка и 2 месеца а фонтанелата не му е затворена даже му е доста голяма и тя се притеснява,според вас нормално ли е това? Трябва ли да го води някаде на преглед,а и краченцата са му леко като патешка походка(незнам дали обясних правилно)педито нищо не и казва а тя много се притеснява. Лека вечер на всички.

# 188
Лека и мека

# 189
vaninha и Анита е така цял ден-реве та се къса.Направо ме докара до лудост.И ей ме на по нощите стягам багажи.А тръгваме в 5 сутринта.
Тофифи ние имаме сгъваема кошара когато спим извън къщи.Сгъва се много удобно и не заема много място.Обаче Анита още не се изправя и не знам как ще е .
Вита аз не се оплаквам от килата на Аните.Ама Ида е направо отличничка.Честно казано не знам как се носят-аз от осемте кила на Анита имам възпаление на ръцете, та ако беше 11  #Crazy
elleee, cveti86   Shocked как седем зъба.Ние сме си с два само и така смешно дъвче на тях, че се заливам от смях.Иначе е много прилежна с дъченето  hahaha
Айде вече лека нощ, че не знам как ще карам утре.

# 190
  • София
тофифи, ние другата седмица ще ходим на почивка с малкото, но в хотела имат налични кошари и тях ще ползваме, защото кусур ми е кошара да разнасям, не стига количка, гърне, уреди за готвене, пасиране и т.н. ами и кошара   ooooh! иначе вкъщи я ползваме за игра, не че Ида седи в нея, но като реша да отида до WC ми върши работа, поне не се чудя кое цвете ще е обърнато като се върна  hahaha та няма опасност да се обърне за сега, не съм виждала подобни признаци, а Ида както разбираш е доста едричка, освен това си се изправя без проблем и се друска, скачка и любимото занимание в кошарата - хвърля се като самоубиец настрани и си умира от кеф, защото съм й постелила доста мекичко, все едно е на батут  Mr. Green

Ели, ние не се носим на ръце  Naughty само по изключение.  диването гледам по цял ден да се търкаля по земята, то е една игра - лудница, пълзи като за състезание, изправя се, кляка, сяда, пак се изправя, кляка-сяда, туку падне, пореве, аз отида и я гушна, но както си е на земята, не посягам да я вдигам, че после няма отърване и така.  Whistling наистина доста тежи, но аз съм си свикнала вече. е, бабите трудно я одържат и след няма и  2 мин. ми я връчват пораженчески  Joy

и да попитам - някой давал ли е овесени ядки? ако да - колко?

# 191
Добро утро!

Илка, аз съм давала овесени ядки. Купуваш от тези дето пише "фини". Започваш с една супена лъжица и увеличаваш ( колкото ти яде детето). Аз ги варя и слагам настърган плод или след като изстинат пюре. Предложи ги не пасирани. Да знаеш че разхлабват.

# 192
Добро утро!

Еле и на нас ни растат по няколко зъба на веднъж. Първо избиха 4, сега още 2 и още 4 са на път  ooooh!  Незнам дали е нормално, но явно е често явление  newsm78

Тофи Като ходим някъде малката спи между нас, /тя и вкъщи така си спи, де  Crossing Arms / Иначе имаме преносима кощара и ми се струва стабилна. Приятелки са ползвали такъв тип кошара до към 2-рата година, но незнам дали само за спане или и за игра  Rolling Eyes

Илка Къде ще почивате?  Феъри а вие? /ако не сте тръгнали вече  Embarassed/

Дидипиди  Hug  Оправяме се вече. Дано днес като я преслушат да ни зарадват  Praynig

Усмихнат ден на всички!

# 193
  • София
 Tired ужастна нощ! Ида се буди през 1  час!!! Какво беше това чудо - не знам, но не ща повече от него  Naughty Crossing Arms

ще почиваме на Велинград. смятам цялата седмица да я изкараме в басейна и дано си почина малко  Praynig

Дадох снощи овесени ядки - смесих ги с пюре от круша - много й хареса. Изяде бая количество и си мислех, че тази нощ ще се спи,защото е сита, ама нъцки  Crossing Arms

вие избеснявате ли когато бебоците се будят и плачат, а половинките ви спят блаженно до вас, все едно нищо не се случва? на мен снощи ми идеше да  #2gunfire  #Cussing out  #Cussing out #Cussing out

# 194
  • София
Tired ужастна нощ! Ида се буди през 1  час!!! Какво беше това чудо - не знам, но не ща повече от него  Naughty Crossing Arms
вие избеснявате ли когато бебоците се будят и плачат, а половинките ви спят блаженно до вас, все едно нищо не се случва? на мен снощи ми идеше да  #2gunfire  #Cussing out  #Cussing out #Cussing out
Същото и при нас, само че от няколко нощи!!! Аз не съм бясна, вече не ми дреме. Отказах се да говоря, то само си хабя приказките и се самонавивим още повече. Ще порасне детето и тогава майка му ще си почине. Laughing
Тофифи Криси все се изправя в креватчето и ми се струва, че е успял да откърти болтовете.  Не смея да го сложа в кошара.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт