За линея негра, или по-точно за черната линия на корема

• 26 326
  • 148
  •   1
Отговори
# 30
Въпреки,че съм по-бяла имах такава линия.На 4-я месец от раждането се скри.
Принципно няма връзка с пола,защото моя приятелка също имаше такава-роди момче,а аз момиче.

# 31
Появи се към края на бременността, 8-9 месец. Кога е изчезнала не зная  Embarassed, но отдавна не съм я виждала.
И при мен така към края на бременността ми се появи и някъде 3-4м след това я нямаше Peace

# 32
Появи се чак в 8 месец,но беше много светла(и аз съм светъл тип),изчезна още първия месец след раждането.
Не смятам,че по нея може да съдиш за пола на бебето.

# 33
Нямам. Моята кожа е с по-тъмен цвят, но не ми се появи.

# 34
  • София
Аз нямах такава линия и не съм чувала поверия свързани с нея!

# 35
Моята се появи накрая и изчезна 2-3 месеца след раждането.

# 36
 Мда, имам си още такава линийка. Като бях бременна се удължаваше все повече, докато ми стигна под ребрата. Нещо като ония линийки, дето показват докъде сме с даунлоуда. Мисля, че това й е функцията:)

Освен това пъпът ми е кафяв, а имам и по една линийка от вътрешната част на бедрата. Като тигър съм три месеца след раждането. Ама пък тия линийки ми се виждат сладки.

# 37
И с двете деца ми се появи към края на бременноста и изчезна година след раждането.
Едва ли можеш да гадаеш за пола по нея-моите са различни Wink
Кожата ми е по-тъмна-тук поне отговарям на поверието.

# 38
  • в илюзия
На мен ми се появи в третия триместър и изчезна след шестия месец от раждането. Кожата ми не е от светлите.

# 39
Появи се към 3-4 месец много бледа,от към 5ти вече става все по видима.Даже от пъпчето (което стана кафяво)  нагоре имам съвсем тънка линийка до почти под гърдите.А ча има и бабини поверия за пола ей това не го знаех newsm78

# 40
С тъмна кожа съм,линията ми се появи 6-7месец от бременността и изчезна около 6 мес. след раждането.

# 41
Мда, имам си още такава линийка. Като бях бременна се удължаваше все повече, докато ми стигна под ребрата. Нещо като ония линийки, дето показват докъде сме с даунлоуда. Мисля, че това й е функцията:)
]

и при мен е така, само че се появи към 4_я месец и още си я имам, само дето е малко по-светла.

# 42
С тъмна кожа съм и линията ми се появи още 2-3 месец от бременността ми.Изчезна преди 1-2 месеца тоест 1г.4м. след раждането.

# 43
  • София, център
На мен ми се появи, макар че съм с много бяла кожа. Избледня доста бавно, някъде до и след годинката на дъщеря ми.

# 44
Аз съм си мургава,но нямам линия нито първия път,нито сега

Общи условия

Активация на акаунт