За линея негра, или по-точно за черната линия на корема

• 26 326
  • 148
  •   1
Отговори
# 45
  • под кривата круша
Появи ми се в средата на бременността и още си е тук, макар и доста поизтъняла. Чак имам чувство, че няма да се махне никога Crossing Arms

# 46
По време на първата ми бременност имах такава линия,по време на втората-не.Така че няма връзка с цвета на кожата Wink
Иначе пола на децата ми е различен newsm78,но не съм чувала и за такава зависимост.

# 47
Аз съм в 9 месец и досега не ми се е появявала, но все пак до раждането остава още време  Simple Smile

# 48
И с двете деца не съм имала такава

# 49
Аз съм доста бяла, на мен ми се появи не точно линия, а много фина пътечка от косъмчета. Минаха 9 месеца от раждането, а тя още е там. Пъпът ми стана обаче много кафяв, като мръсен направо.

# 50
И аз съм с много, много бяла кожа - имах и през двете бременности. След раждането се заличи  Peace

# 51
  • Mars Hotel
Аз съм с доста светла кожа. Линията ми се появи ми към 7-ия месец и изчезна около 4-5 месеца след раждането. Беше сравнително бледа.

# 52
  • BG
И двата пъти ми се появи и изчезна 2;3 месеца след раждането.И аз съм с много светла кожа.

# 53
  • У нас
Имам такава линия и ми се появи към 6 месец.Бебончо вече ще прави 5 месеца , а тази "красота" още напомня за себе си ,макар вече доста избледняла.Дано по-скоро да изчезне , защото по бански ми изглежда грозничко.  ooooh!

# 54
Почти незабележима е при мен.  Със свела кожа съм.

# 55
  • Бургас
Имах.Изчезна 3-4 месеца след раждането.

# 56
Имах такава линия и изчезна към 7-8 месец.

# 57
И аз имах такава линия. Появи се към шестия месец на бременността, стана тъмно кафява както и пъпът ми.

# 58
  • София
 На мен тази линия ми се появи още преди закаснението ( заради нея си направих теста.....) и до сега е стигнала под ребрата  ми вече.... А кога ще изчезне ще видим след раждането ( сега сме 17 г.с.).

# 59
Аз пък, все се гледам и очаквам да се появи тази прословута линия... Crazy обаче още я няма. А за пъпчето... Shocked ох горкото ми то...едно такова смешно е станало, обърнато ....и е кафяво, а не беше Naughty

Общи условия

Активация на акаунт